Restoran RIBARSKA KOLIBA, Pula

  • Vlasnik: Nikolay Victorov
  • Voditelj: Leo Levaj
  • Glavni kuhar: Carmine Esposito
  • Neradni period: 31.10. - 01.04.
Ovaj stogodišnji restoran dugo je očuvao tradiciju posluživanja izvrsnih mediteranskih jela i finih istarskih vina u prekrasnom ambijentu. Jedinstveni spoj okusa, moguće je okusiti u restoranu Ribarska Koliba. Sve namirnice su pomno odabrane od lokalnih OPG-ova, ribara i vinara.
Jelovnik restorana mijenja s godišnjim dobima te gostima pruža mogućnost odabira vlastitog menija po promotivnim cijenama! U kuhinji je Carmine Esposito, rodom iz Italije, savladao svoju kulinarsku strast dok se probijao kroz brojne prestižne azijske i talijanske restorane, ponajviše u lancu hotela Four seasons po cijelom svijetu. Inspiriran svojim nasljeđem, izvrsno kombinira suštinu mediteranske kuhinje u Ribarskoj Kolibi, istovremeno pružajući bogat i aromatičan okus, dodajući svoj osobni dodir u svaki tanjur.