25. izbori za 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica

Dragi glasači,

Hvala vam svima na preporukama objekata koje vrijedi posjetiti! Posebne čestitke restoranima koji su uspjeli za glasanje i preporuku uspješno animirati svoje brojne goste – znamo koliko rada na zadovoljstvu kupaca je potrebno da bi on nekoga dalje preporučio.

Čestitamo i destinacijama koje su se javno organizirale u glasovanju za ovu listu, naravno, nećemo moći sve njihove kandidate uključiti u knjigu 100 vodećih hrvatskih restorana, jer taj vodič treba pokrivati cjelogodišnje preporuke za cijelu Hrvatsku, ali ćemo posvetiti dodatan prostor njihovim aktivnostima na polju gastronomije u rubrikama događanja i vijesti.

Prvih 100 objekata sa ove liste nagrađujemo godišnjom promocijom na home page-u Gastronauta u rubrici Gastronaut preporuča. Preporučamo da stranice koje smo im otvorili na portalu www.gastronaut.hr upotpune podacima, fotografijama i tekstom o svojem objektu, kako bi korisnici site-a dobili o njima što više kvalitetnih informacija. Za realizaciju svojih prava, prvih 100 objekta s najviše glasova Gastronaut posjetitelja se mogu javiti na gastronaut@gastronaut.hr do 31. siječnja 2019.

Vezano uz projekt 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica, ova lista glasova gostiju restorana će se usporediti s listom glasova ugostitelja o restoranima. Ponudu objekta i kategoriju ugostiteljske registracije dodano provjeravamo detaljnim upitnicima za voditelje restorana, koje su restorani preporučeni na ovoj listi već dobili na svoj e-mail, a ako slučajno nisu, znači da ga nisu na našem portalu registrirali, pa ih pozivamo da to pod hitno učine, jer je naš Časni odbor već krenuo za analizom stavaka upitnika za voditelje restorana i definiranjem uže liste za godišnji vodič 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica. Za osvajanje godišnje titule i ulazak u vodič 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica - vodič za 2020/21. restorani trebaju biti visoko pozicionirani na listi glasova gostiju i na listi glasova struke, a konačnu odluku donosi Časni odbor, uzimajući u obzir i rezultate glasovanja i usporedne parametre iz upitnika za voditelje restorana i kvalitetu ukupnog sadržaja sljedećeg godišnjeg vodiča kroz vrh hrvatske gastronomije koji obuhvaća teritorij cijele Hrvatske.

Svima kojima su gosti poklonili povjerenje svojim glasom čestitamo, a vama dragi glasači zahvaljujemo i želimo blagdane prožete toplinom i ugodnim okusima.

 

prof. Karin Mimica
urednica portala i voditeljica projekta 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica