KLUB

  • Gastronaut edukacije i radionice za ugostitelje Crikveničke rivijere

    od 03.06.2020. do 03.06.2020.

          U cilju što bolje pripreme za sezonu koja ove godine započinje u specifičnim uvjetima, na inicijativu ugostitelja Crikveničke rivijere, u organizaciji Grada Crikvenice, Turističke zajednice grada Crikvenice …

  • Gastronaut edukacije i radionice za ugostitelje otoka Krka

    10.03.2020.

      Gastronaut edukacije i radionice za ugostitelje otoka Krka Njivice, hotel Jadran, 10.03.2020.   U cilju što bolje pripreme za sezonu, u organizaciji TZ otoka Krka, svih lokanih …

  • Tijesto za lazanje

    1. Ovo su namirnice potrebne za izradu svih vrsta tjestenine (zahtijeva li recept, dodat ćete ulje ili vodu): 100 g brašna od tvrde pšenice (durum) po osobi ako se izrađuje …

  • Gastronauti u Zagrebu 2019.

    PROGRAM DRUŽENJA ČLANOVA KLUBA GASTRONAUT Zagreb, 21. studenog 2019. Poštovani Gastronauti, sljedeće studijsko druženje Gastronauta održat će se 21. studenog 2019. u Centru za usavršavanje destilatera i barmena Nimco i …

  • Gastronauti u Pordenonu 2019.

        U srijedu, 6. studenog 2019.  članovi kluba Gastronaut - ugostitelji i vinari, idu u organizirani posjet Electroluxovom centru izvrsnosti u Pordenonu, Italija te izlet u Sacile u popodnevnim satima. Electrolux  je …

  • Gastronaut edukacije i radionice za ugostitelje otoka Krka, 03.-04.04.2019.

    Nakon prvog dijela edukacije održane 11. veljače 2019. na temu kadrovske i pravne pripreme za sezonu, drugi dio edukativne radionice u organizaciji TZ otoka Krka, svih lokanih TZ-a  i Gastronauta …

  • Poziv za ugostitelje otoka Krka - Gastronaut edukacije i gastronomske manifestacije

    11.02.2019.

    Poštovani ugostitelji otoka Krka, U suradnji TZ otoka Krka, svih lokalnih TZ-a i Gastronauta, planiramo ove godine niz zajedničkih edukacija, gastronomskih manifestacija i medijskih promidžbi.  Otok Krk je pun atraktivnih …

  • Gastronauti u Potkovi

    Sedamdesetak Gastronauta iz cijele Hrvatske, jučer je sudjelovalo na strukovnom druženju i ručku u restoranu Potkova, na temu Čuvanje tradicije u Potkovi. Evo što su Gastronauti kušali i s kojim …

  • Paški gastronomski aduti i Gastronauti

    Paška sol, Paška janjetina, skuta i začinske trave, Paško proljeće, Paška vina i sirevi te Lunske masline

  • Gastronauti na Pagu 2018

    PROGRAM DRUŽENJA ČLANOVA KLUBA GASTRONAUTOtok Pag, 27.-29. ožujka 2018. Teme skupa: Paška janjetina, skuta i začinske trave, Paško proljeće, Paška vina i sirevi, Lunske masline Organizatori: Grad i TZ …