VIJESTI

  • Whisky Fair u Zagrebu

    Posjetitelji će moći kušati tri whiskyja iz edicije Game of Thrones

  • MEDITERRANEAN CULINARY ARTS

    Na ŠKMER-ovu radionicu u dolini Neretve stigli ugostitelji Crne Gore, Makedonije i BiH

  • Otvoren novi natječaj Budi Foodie

    Chef Rudolf Štefan i zaklada Budi Foodie najboljim mladim kandidatima omogućuju školovanje na svjetski poznatim institutima iz područja gastronomije i ugostiteljstva. Šibenik, 16. siječnja 2020. – Zaklada Budi Foodie otvorila …

  • Crikvenica - Proslava 50. rođendana Udruženja obrtnika i otvaranje Adventa

    Jučer je  u Crikvenici Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine u hotelu Omorika svečano proslavilo 50 rođendan, promoviralo monografiju posvećenu crikveničkim generacijama obrtnika te dodijelilo brojne nagrade i priznanja …

  • 25. godišnji izbori za 100 vodećih hrvatskih restorana

    Logo Croatica 2019

    Poštovani posjetitelji portala Gastronaut, obavještavamo Vas da su na www.gastronaut.hr u toku 25. godišnji izbori za 100 vodećih hrvatskih restorana. Pozivamo Vas da svojim glasovima za restorane koje …

  • Croatian Desserts

    Koliko su slastice omiljen i neizostavan dio hrvatske gastro tradicije pokazali su brojni posjetitelji zagrebačkog gastro puba Bulldog na promociji kuharice hrvatskih slastica Andree Pisac, Croatian Desserts. Knjigu su predstavili …

  • Istria Gourmet Festival

    Novi trendovi u svjetskom kulinarstvu i hotelijerstvu visoke kategorije na petom izdanju Istria Gourmet Festivala ROVINJ - U utorak popodne zaključen je peti Istria Gourmet Festival koji je organizirala Turistička zajednica …

  • Slovenska Toskana po ljepoti i gastronomiji

    "Da, želimo biti poput talijanske Toskane, upravo to nam je cilj, ali da bismo ga dosegli moramo surađivati i zajednički nastupati. Nedostaju nam i smještajni kapaciteti i novac za ulaganja …

  • Grand Gourmet –2019

    Grand Gourmet – natjecanje konobara, barmena, barista i restorana

  • Deni Srdoč među deset najboljih chefova regije

    Deni Srdoč, chef restorana Draga di Lovrana, finalist je regije Italije i Jugoistočne Europe u natjecanju za St.Pellegrino Young Chef, prestižnog svjetskog natjecanja za mlade kuhare. Regionalno finale održat …