- PUNJENA ENDIVIJA
- SALATA OD KUHANE ENDIVIJE
- TIKVICE SA ZAČINSKIM BILJEM
- OKRUGLICE OD KRUHA
- ZAPEČENA KROMPIRICA
- SUŠENE RAJČICE
- ČVARKUŠE
- SUŠENE GLJIVE
- BUDLA - GORANSKI NADJEV
- KRUMPIROVA PALENTA
- KESTENI S LUKOM I JABUKAMA
- TIKVICE POHANE
- KUKURUZNI KRUH
- DOMAĆI KRUH
- PEČENI PATLIDŽANI
- PEČENE PAPRIKE
- PALENTA (ŽGANCI)
- PEČENA RAJČICA
- PEČENI LUK
- PEČENI KUKURUZ
- PEČENE TIKVICE
- ENDIVIJA U VINEGRET UMAKU
- FUŽI
- NJOKI OD KRUMPIRA (VALJUŠCI)
- FRITULE OD MERLINA (MRKVE)
- TIKVICE PUNJENE PRŠUTOM
- FRITULE OD TIKVICA
- MARINIRANE BROKULE
- HLADNO TOPLA SALATA SA ŠKAMPIMA
- SALATA OD BROKULE
- PROLJETNE KNEDLE
- BLAGDANSKA SALATA
- ENDIVIJA S NARANČAMA
- RIŽA S KIKIRIKIJEM
- SALSA OD KIVIJA
- KUHANI ZAGORSKI ŠTRUKLI "BEŽANEC"
- SAVIJAČA OD MORSKIH ALGI
- TIKVICE NA PADELU
- PALENTA S KOPRIVOM
- SLOŽENAC OD TIKVICA I RAJČICA
- BLITVA I KOPRIVA NA PADELU
- ŠURLICE
- KRUMPIR ORAJ
- MASNICA
- SUŠENA MRKVA
- KROKETI OD KRAVLJEG SIRA
- BELI ŽGANCI S PREPEČENIM VRHNJEM
- FANJKI – JASTUČIĆI SA SIROM
- ZAPEČENI GRAH
- BELI ŽGANCI
- KUKURUZNA ZLIJEVANKA
- HELJDINA KAŠA
- KRUH OD FRMENTUNA (KUKURUZNI KRUH)
- BAKIN KRUH
- GLAVA OD BROSKVE NA SALATU
- SUŠENE PAPRIKE
- AJVAR
- RAŽNJIĆI OD MARINIRANIH PATLIĐANA I CRVENIH PAPRIKA
- SUŠENE BRESKVE
- SOČNI KRUH
- SUŠENI KUKURUZ
- KRUMPIROVA SAVIJAČA
- ZAGORSKE POGAČICE OD SIRA
- ŠTAPIĆI OD KRUHA U PARMEZANU
- RIŽA S PJENUŠCEM
- BROKULA S VRHNJEM
- BROKULA S POVRĆEM
- BROKULA SA SLANINOM
- VARIVO OD LEĆE S KESTENIMA
- RIZI-BIZI
- MARINIRANO POVRĆE SA ŽARA
- KRUH OD PIVSKOG TIJESTA
- JEČAM SA SRIJEMUŠEM
- KNEDLE OD SRIJEMUŠA
- AROMATIČNI KRUH
- KRUH S MEDOM
- CRNI KRUH
- KUKURUZNI KROKETI
- SALATA OD JAJA
- ŠARENI KRUH
- KRUH SA INTEGRALNOM RIŽOM
- KOLUTIĆI LUKA PRŽENI SA PERŠINOM
- KRUH MLIJEČNI
- PLETENICE
- KELJ S KESTENOM
- POHANA BROKULA
- SALATA OD ENDIVIJE I RAJČICA
- KROKETI OD SIRA
- DOMAĆA TJESTENINA BIGOLI S MLADIM ŠPINATOM I PECORINOM
- GLAZIRANI KESTENI
- LJUTI UMAK ZA JELA SA ROŠTILJA
- ZELENO POVRĆE S PEPPADEW PAPRIČICAMA
- SOUFFLE OD TIKVICA
- PAŠTETA OD GUŠČJE JETRE
- ŽLIČNJACI OD BRAŠNA
- PROLJETNI NJOKI S DIVLJIM LUKOM ILI MEDVJEĐIM LUKOM ILITI SRIJEMUŠEM
- PEČENA RIŽA
- KRUH S MASLINOVIM ULJEM
- KRUH SA ZAČINSKIM BILJEM
- POGAČA S RAJČICAMA I MASLINAMA
- MARINIRANI PATLIDŽANI
- KRUH S MASLINAMA
- EGIPATSKI GRAH
- TORTICE S VRHNJEM
- SALATA OD NARANČE
- UMAK BOLONJEZ
- UMAK BOLOGNESE
- BROKULA U UMAKU OD RAJČICE
- KREMA S ENDIVIJOM
- SUŠENE RAJČICE U ULJU
- ZELENA SALATA S GORGONZOLOM
- TIKVICE U ULJU
- KRUH SA SMOKVAMA
- PIRJANI GRAH
- CIKORIJA U REZANCIMA
- "MIŠIĆI" OD KRUMPIRA
- PEČENE BANANE
- SEČENIKI OD JAJA