- ŠARAN U RAŠLJAMA
- KOPUN U MERLOTU S JEČMENOM KAŠOM
- PERKELT OD KOPUNA SA ŽGANCIMA
- HLAP NA MORNARSKI A´LA STJEPAN DUNATOV
- BRODET SA ZAČINSKIM TRAVAMA
- NERETVANSKI BRODET OD JEGULJA I ŽABA
- DALMATINSKA PAŠTICADA
- JANJEĆI KOTLETI S RESTANIM KRUMPIROM I MAHUNAMA
- TERINA OD HOBOTNICE I SIPE
- MIJEŠANE ŠKOLJKE
- PUŽEVI NA SELJAČKI NAČIN
- HOBOTNICA PEČENA ISPOD PEKE NA DALMATINSKI
- TUNA S MASLINAMA
- JANJEĆE TRIPICE
- BRUJET S PALENTOM “UMEKO”
- ŠKAMPI NA BRUDET
- CRNI JAKOV
- PIJANI JASTOG
- PIRJANA TUNA
- TUNINA NA BRZINU
- BRODET OD SKUŠA
- NOVALJSKI BRODET S PALENTOM
- GREGADA
- RIJEČNI RAKOVI
- ŠKRPINA LEŠO
- LEŠADA OD MORSKE RIBE
- OBORITA RIBA U ŠKROVADI
- KUHANI ZUBATAC
- JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
- KIRNJA U UMAKU
- KUHANA JANJETINA SA SALSOM OD RAJČICE
- BRUDET OD SUŠENOG MORSKOG PSA
- ŠPAROGE SA SIPOM I FUŽIMA
- JANJEĆE TRIPICE SA ŠPEKOM
- PUNJENI OSLIĆ
- FILE PROKLJANSKOG CIPLA NA POSTELJICI OD LEĆE
- BRAČKI VITALAC
- HOBOTNICA NA DALMATINSKOJ MIŠANCI
- RIBA PEČENA U PADELI (KONVEKTOMATU)
- PURETINA U CRVENOM UMAKU
- GOVEĐI JEZIK KAO PAŠTICADA
- BAKALAR S KRUMPIRIMA
- PAŠKA JANJETINA ISPOD PEKE
- TUNA NA JEDNOSTAVAN NAČIN
- PEČENA HOBOTNICA S KRUMPIROM
- TRIPE U RAJČICAMA
- RIŽOT OD LIGANJA
- ŠKARPINA S BLITVOM I KRUMPIROM
- CRNI RIŽOTO "KAPETANOVA KUĆA"
- DALMATINSKA GULAŠ JUHA
- RIŽOT OD ŽABA
- PLATA "OTOK LJUBAVI"
- ŠKARPINA LEŠO
- PAŠTAFAŽOL S PRŠUTOM
- JANJETINA SA ZAČINSKIM BILJEM
- JEGULJA NA DALMATINSKI NAČIN
- JASTOG NA BRODET
- PEČENE ŽABE U OMOTU OD PRŠUTA
- PLATA “DALMACIJA”
- LISKA NA LOVAČKI NAČIN
- RAŽA NA ROŠTILJU
- ZEC NA DALMATINSKI NAČIN
- POHANE ŽABE
- SLOŽENAC OD PALENTE
- MLADA OTOČKA JANJETINA NA RAŽNJU
- SKUŠE S AROMAMA
- SKUŠE NA ŽARU S UMAKOM OD INĆUNA
- MARINADA OD JEGULJE
- KUHANE SKUŠE
- HOBOTNICA ISPOD PEKE S MLADIM KRUMPIRIMA
- SINJSKI ARAMBAŠIĆI
- PUNJENI FILE OD BRANCINA
- KOZICE ALLA STRUJA
- MEDITERANSKA KOMPOZICIJA OD TRI VRSTE RIBE
- DUBROVAČKA MANEŠTRA
- RAŠTIKA S JEGULJOM
- PRŽENE SRDELE
- ŠUFIGANE LIGNJE
- PUNJENE LIGNJE NA DALMATINSKI
- TIKVICE NADJEVENE
- BRUDET OD JEGULJA “CETINA”
- HOBOTNICA NA HVARSKI
- BRODET “KOD MIJE”
- TUNA ŠEFA KUHINJE
- PAŠTICADA NA VIŠKI NAČIN
- MEDALJONI OD GRDOBINE
- RIBA KUHANA U VINU
- ROASTBEEF NA MEDITERANSKI
- SOTE OD DIVLJAČI
- PUNJENE PASTRVE
- REPA I FAŽOL
- PUNJENA TELEĆA PRSA
- ŠPIKANI SRNEĆI BUT NA POSTELJICI OD BRUSNICE I SVJEŽEG GROŽĐA
- LOVAČKI ODRESCI
- PRŽOLICA OD GOVEĐEG MESA
- BRŽOLICA OD MEDVJEDA
- SMUĐ U TEMPURI S UMAKOM OD TRAMINCA I KROKETIMA OD CHIA SJEMENKI
- LOVAČKI MAKARONI
- MARINIRANI KOTLETI OD VEPRIĆA S KARMELIZIRANIM CRVENIM KUPUSOM
- AEROROASTBEEF
- TRADICIONALNI BAJTARSKI RUČAK
- MEDVJEĐA ŠAPA
- ČABRANSKE KRVAVICE
- BRODET OD ŽABLJIH KRAKOVA
- MARINADA OD PASTRVA
- KUHANA PASTRVA
- TELETINA NA PEKARSKI NAČIN
- TIKVICE S PURETINOM I MASLINAMA
- PUNJENA PISANICA "OKRUGLJAK"
- TELEĆA KOLJENICA S GROŽĐICAMA
- GURMANSKA SABLJA
- VAMPIR GULAŠ
- SARMA
- JANJEĆA KOLJENICA
- KRALJEVSKI ODREZAK
- EPIGRAM LOVAČKI ROG
- GULAŠ JUHA S KRUMPIRIMA
- JANJEĆA JETRICA NA JAŠKOVSKI
- NARODNI GULAŠ
- PATKA S DOMAĆIM MLINCIMA
- ZELENI REZANCI NA OZALJSKI
- JUNEĆI FILE U CRNOM VINU
- ODREZAK DIJANA S NJOKIMA
- "PLATA BEPINA" ZA DVIJE OSOBE
- TELETINA ISPOD PEKE
- PUNJENI MEDALJONI NA NAČIN "EL TORO'
- JOTA
- PLJUKANCI S REPOVIMA ŠKAMPA I KOZICAMA
- GRDOBINA NA PARTLOŽANSKI
- TORTELINI OD BOŠKARINA NA KREMI OD DIVLJIH ŠPAROGA
- PUNJENE LIGNJE
- PUNJENE LIGNJE NA ISTARSKI NAČIN
- SRNEĆI HRBAT S TARTUFIMA
- HOBOTNICA U BIJELOM
- MOTOVUNSKI ODREZAK
- GULAŠ OD KOKOŠI
- ISTARSKI BRODET
- BAKALAR U UMAKU OD RAJČICE I LUKA
- BOGATA TUNINA
- KUNELIĆ U PADELI
- JAKOBOVE KAPICE „MULINO“
- BIFTEK I PLJUKANCI S TARTUFIMA
- JANJETINA ISPOD ČRIPNJE
- PEČENE ŠLJUKE U PANCETI
- ROŠPO (GRDOBINA) S PALENTOM
- PALENTA S PUŽIMA
- VELIKI RAVIJOLI
- BRAŠNJAVI PUŽEVI SA FRITULAMA OD MERLINA (MRKVE)
- TELEĆI ŽGVACET
- TARTAR OD KOZICA I ŠKAMPI NA KREMI OD ŠPAROGA
- FILETI OSLIĆA U UMAKU OD VINA
- MARINIRANI FILET ŠVOJE S MAJONEZOM OD VLASCA
- GLJIVE U BIJELOM VINU
- NADJEVENA PUREĆA PRSA NA MOTOVUNSKI NAČIN
- BRUDET OD ŠKARPINE
- SKUŠE NA RIBARSKI NAČIN
- ZEC NA ISTARSKI NAČIN
- JANJEĆI BUT NA ISTARSKI NAČIN
- RIŽOT OD ŠKOLJKI
- RIŽOT OD BAKALARA
- GOVEĐI MEDALJONI “MIRA”
- TAGLIATA OD BOŠKARINA NA POSTELJICI OD RIKULE
- FUŽI S TARTUFIMA
- PAŠTA-FAŽOL
- BUZARA S MORSKOG DNA ZA DVIJE OSOBE NA LABINJONSKI
- MUSTARDO-CHOCO BEEF
- TELEĆA RUŽICA LAURUS
- ROLADA OD TUNE
- BRODET OD MORSKE DIVLJAČI S FUŽIMA
- LIST S TARTUFIMA
- BIJELI BRODET OD TUNE
- JASKANSKA SABLJA
- LEDVICE LEADER
- FILE S ANANSOM
- NJOKI S LJEŠNJACIMA I PESTOM - KLEVENICE
- RIŽOTO OD BOROVNICA I VRGANJA
- GOVEĐI CARPACCIO SA ŠUMSKIM GLJIVAMA
- KOPAČINA STEAK
- FILE SMUĐA NA PROLJETNOJ POSTELJI
- OBRAZI MLADOG VOLA NA KREMI OD KRUMPIRA I CELERA
- POŠIRANI BRANCIN U ULJU OD BOSILJKA I PERŠINA
- JELENJI MEDALJONI S VRGANJIMA
- GRDOBINA U MEDU S KUHANIM POVRĆEM
- AROMATIČNI BUT
- ŠKARPINA NADJEVENA ŠKAMPIMA
- ŠKARPINA NADJEVENA ŠAMPINJONIMA
- MASLINSKI PILEĆI BATAK U FOLIJI
- PUREĆA ROLADA U SEZAMU S UMAKOM OD NARANČE
- SPORO PEČENA TELETINA U UMAKU OD VINA S GERM KNEDLAMA
- MARINIRANI KOTLETI
- PAŠTICADA OD TUNE
- PURETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
- STRIPLOIN (ODLEŽAN 18 DANA) S LOŠINJSKIM BILJEM I PUNJENIM KRUMPIROM
- PUREĆA ROLADA POD TUNINIM PLAŠTOM
- PUREĆA PRSA SA NJOKIMA OD SIRA
- PLADANJ LOŠINJ
- TELEĆA KOLJENICA ISPOD PEKE, DŽEM OD CRVENOG LUKA I MLADI KRUMPIR NA MASLACU SA ZAČINSKIM BILJEM
- SUPPLI I NARANČICE U UMAKU
- SMOTULJCI OD SKUŠE SA SLANINOM
- PURICA NA PROLJETNI NAČIN
- HRENOVKE ILI KOBASICE SA ŽARA PROKUHANE U PIVU
- MEDALJONI GRDOBINE FLAMBIRANI COGNACOM, UMAK OD PERŠINA S CRNIM MASLINAMA, BAČVICE OD KUHANOG POVRĆA
- RIBA U PIVSKOM TIJESTU
- REPOVI ŠKAMPA S UMAKOM OD MANGA
- SAVITAK OD FILETIRANOG LISTA SA NADJEVOM OD MASLINA
- GULAŠ OD KESTENA
- KESTENJE U MLIJEKU
- PUNJENA TRILJA
- TELEĆA KOLJENICA PEČENA U FOLIJI
- RAKOVI S VOTKOM
- JANJEĆI KOTLETI U RATATUJ UMAKU
- PRHKI FAZAN PUNJEN DELIKATNIM GLJIVAMA
- MEDALJONI "FANTASIA"
- BOGATA ROLADA
- JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
- TELEĆI MEDALJONI U SVIJETLOM UMAKU S RAČIĆIMA
- GRDOBINA U UMAKU OD ŠKAMPI
- TROPSKA TUNA
- NARANČICE I SUPPLI
- PAČJA GNIJEZDA
- PIKANTNI TELEĆI KOTLETI S ROQUEFORTOM
- KREMASTA TELEĆA PLEĆKA SA ŠAMPINJONIMA I LIMUNOM
- HRSKAVA PUNJENA PUREĆA PRSA
- PUREĆI MEDALJONI "ROYAL"
- SARMICE S BAKALAROM
- BRANCIN SA POVRĆEM U PORILUKU I RAJČICI
- ŠKARIPNA NA LAGANI NAČIN
- RIBLJI CADGERY
- PFEFFER POTHAST
- MRAMOR IZ MORA
- JUNETINA U CRNOM PIVU
- ODRESCI OD SOJE U UMAKU OD CURRY-A I BADEMA
- ŠTRUKLI NA PRIMORSKI NAČIN
- TUNINA DJEDA ARTURA
- LUNGIĆ S KESTENOM U UMAKU OD ARONIJE
- VALPOVAČKE TOPLICE
- NADJEVENA PILEĆA PRSA COMMODORE U UMAKU OD NARA I MASLINE
- KIRNJA S KOROMAČEM
- LIST S GREJPFRUTOM
- ŽABA SA SLANINOM
- ZAPEČENI LUBIN
- TRILJE S PRŠUTOM
- OBRAZI OD BOŠKARINA S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA I DIVLJIM ŠPAROGAMA
- VATROMET OKUSA IZ MORA I ŠUME
- PILEĆI FILE UMOTAN U PRŠUT
- LAGANI SLOŽENAC OD ORADE
- SALATA OD RIŽE
- PREPELICE U BIJELOM GROŽDU
- TELEĆI ODREZAK SA ŠPAROGAMA I UMAKOM AIOLI
- PURETINA SA SIROM
- MORNARSKI QUICHE
- ROLADA U FINIM TRAVAMA S PROLJETNIM KNEDLAMA
- GOVEDINA S UMAKOM OD ĐUMBIRA
- TARTAR OD TUNE
- FILE OD PASTRVE S RIŽOTOM OD BLITVE, KOROMAČ I SREBRENAC
- TELEĆI OBRAZI U BUČINIM KOŠTICAMA S PIREOM OD CELERA I MAJONEZOM OD BUČE
- PURETINA S MEDOM I ANANASOM
- SLOŽENAC OD BUBREGA
- PUNJENA PURETINA U UMAKU OD TARTUFA
- PANCETA OD TUNE NA TATARSKI SA ŠPAROGAMA
- KORALJNI GREBEN
- RIŽOTO OD ŠKAMPA I JAKOBOVIH KAPICA S PORILUKOM I PRAHOM OD LIMETE
- ŠPAGETI S IKROM OD ROMBA
- PUREĆE ROLADICE
- PUNJENI JANJEĆI BUT
- FILE NOJA U UMAKU OD BRUSNICA
- ZELENI RIŽOTO OD ŠKAMPI SA ZELENIM PAPROM U KOŠARICI OD SIRA
- FILE OD DIVLJEG BRANCINA U GRIZU SA CRNIM MASLINAMA I „CHIPSOM“ OD KRUMPIRA
- LOSOS KAO QICHE LORRAINE
- FILE ORADE S MENTOM I RUŽMARINOM NA PJENICI OD TARTUFA
- PLJUKANCI S TIKVICAMA I KOZICAMA
- PUREĆI SAVITAK S PUŽEVIMA NA KREMI OD KOMORAČA
- PUREĆI RAGU S RIŽOTOM OD CVJETNOG PRAHA
- PUREĆI FILE PUNJEN ŠPINATOM U KORICI OD KRUŠNIH MRVICA POSLUŽEN S PITOM OD TIKVICA
- PUREĆI ZABATAK U UMAKU OD ORAHA
- ROLADA S PINJOLIMA I RIKULOM
- PUREĆA PRSA NA ROKULI
- ZAPEČENA PURETINA
- JANJEĆI RAGU S VONGOLAMA I AROMATIZIRANOM PALENTOM
- PUREĆA SIMFONIJA
- PURICA U LIGNJI
- PURETINA SA CURRYEM I KAPARIMA
- PUREĆI FILE S PRŠUTOM
- PURETINA S MRKVOM I ORASIMA
- FILET BRANCINA “SV. NIKOLA”
- PUREĆE ROLICE S DAŠKOM MODERNE TRADICIJE
- PEČENA PURETINA SA SLANINOM, PŠENICOM, BATATOM I PIREOM OD BUČE
- TARTAR OD PALAMIDE, ČILI, ŽUTANJAK OD PREPELICE, AVOKADO
- PILEĆI MEDALJONI S PRŠUTOM
- VATROMET VALOVA
- RIŽOT OD KLEMENTINA
- CRNO-BIJELA RAPSODIJA
- PUREĆA ROLADA TOP-TERME
- RAŽNJIĆI OD LIGANJA
- PILETINA U UMAKU OD SIRA ROQUEFORT
- PUREĆA PRSA U UMAKU OD GORGONZOLE I MASLINA
- PILEĆA PRSA U UMAKU OD ČOKOLADE
- REP GRDOBINE U CITRUSIMA – CURRY RIŽOTO S KOZICAMA
- PUREĆI ODREZAK U SMOKVAMA
- SALATA U KOŠARICI OD PARMEZANA
- PRŠUT PUNJEN JANJEĆOM JETRICOM
- LAZANJE S JASTOGOM
- MARINIRANI JANJEĆI KOTLETI SA ZAČINSKIM TRAVAMA
- JANJEĆI FRENCH RACK S KORICOM OD ZAČINSKOG BILJA I ŠATOOM OD MUŠKATA
- ŠTRUKLI BOMBELLES (ŠTRUKLI OD FAZANA)
- PUREĆI FILE U CARSKOM MESU SA ŠUNKOM I BOSILJKOM
- HOBOTNICA S AIOLIJEM OD KULENA
- FLAMBIRANI MEDALJONI JASTOGA "ARISTON"
- SVINJSKI FILE U UMAKU OD BUNDEVE SA ZELENIM KRUMPIROVIM TIJESTOM
- MRKAČIĆ NA PUNJENOM KRUMPIRU
- PEČENA PAČJA PRSA IZ MARINADE OD ARMAGNACA I CIMETA S KOLAČIĆEM OD PALENTE I LEĆE
- PUREĆI FILE U UMAKU OD GORGONZOLE
- TELEĆI ODREZAK S PRŠUTOM I KADULJOM
- SKUŠE NA BIJELO
- LJUTA PRŽENA PILEĆA KRILCA
- ŠKARPINA BEVANDA
- GOVEĐI FILE NA SLATKI NAČIN
- PUNJENI GOVEĐI FILE U UMAKU OD TARTUFA
- PALAMIDA “GASTRONAUT 2000”
- LISTOVI SA SLANINOM
- KREPKI ZALOGAJI
- FONDI S HOBOTNICOM
- JASTOG S RIGATONIMA
- RIBLJI FILE U UMAKU OD ŠPAROGA
- ROASTBEEF S UMAKOM OD HRENA
- FILE OD PLEMENITE MORSKE RIBE S PINJOLIMA
- PASTRVE S TARTUFIMA
- BISTECA APOCALIPSA
- JELENJI ODRESCI S UMAKOM OD DATULJA
- JASTOG U UMAKU OD AROMATIČNIH TRAVA
- ŽDREBEĆI FILE U UMAKU OD MASLINA S KROKETOM OD CRNE MASLINE
- NOJEVA KOŠARICA U SOKU OD NARANČE
- TOŠ VA PUNTU
- PUŽEVI “TEMPIO”
- JANJETINA U UMAKU OD DŽEMA
- MEDALJONI OD JADRANSKIH LIGANJA
- BAKALAR NA BRUDET
- BODULSKE ŠURLICE SA ŠKAMPIMA
- PURICA NA LOVRANSKI NAČIN
- LAZANJE S BOBOM
- LUNICE
- RAPSKO SOČIVO
- FRIGANE SRDELICE
- LOPARANČIĆ ZI RIŽI
- MANEŠTRA OD BOBA I KOROMAČA
- BUZARA OD RAKOVA I ŠKOLJKI
- HOBOTNICA U PEĆNICI
- RAGU OD SIPE I BOBA S DOMAĆIM REZANCIMA
- ODRESCI OD HOBOTNICE NA OPATIJSKI NAČIN
- PAS NA RIBARSKI SA KRUMPIROM I DOMAĆIM ULJEM
- JANJEĆA JETRICA I PALENTA
- PUNJENI KVARNERSKI LIGNJI PO GOSPODSKI
- HOBOTNICA U UMAKU OD RAJČICE
- MANEŠTRA OD BOBA I KRUMPIRA SA DOMAĆIM REZANCIMA
- ŠKARPINA NA RIBARSKI NAČIN
- BRUDET OD MRKAČA
- ŠKARPINA U PEĆNICI
- SJAJ KVARNERSKOG NEBA
- SUHI ŠTOKALJ (HOBOTNICA) S JAJIMA
- HOBOTNICA POD PEKOM NA KVARNERSKI
- POHANE SARDELICE ZI BLITVOM I BOBOM NA PADELU
- RAPSKA LEŠADA
- PUNJENE LIGNJE S CRVENIM RADIĆEM
- GRDOBINA U BIJELOM VINU
- HOBOTNICA I LIGNJA POD PEKOM S KRUMPIROM
- BRUDIT OD SUHOGA ŠTOKLJA (HOBOTNICE) SA PULENTOM
- DIVINA SA KROMPIROM I POHANIM SRDELAMA
- MORSKI PUŽEVI NA GULAŠ
- FILE OD BRANCINA S VRGANJIMA I MASLINAMA U UMAKU OD VRBNIČKE ŽLAHTINE
- POFRIGANI SLANI INĆUNI
- JANJEČI ZVACET (ŽGVACET) S NJOKIMA OD KOROMAČA
- BUZARA OD MRKAČA
- MRKAČ SA KRUMPIROM
- BRUDET OD SUHOG MRKAČA ZI MAKARUNI
- MARINADA OD TUNE SA ŽARA
- POLPETE OD MEKUŠCA SA BOBOM I BLITVOM
- OSLIĆ NA CRIKVENIČKI NAČIN
- JANJETINA PO STARU ZI ŠURLICAM
- MJEŠANA BUZARA “MOSLAVINA” S PALENTOM
- POLPETE OD MRKAČA
- FRIŠKI MRKAČ NA BRUDET ZI PALENTU
- KVARNERSKI BISER
- RIBLJI ODRESCI S KOMORAČEM
- JADRANSKE LIGNJE NA PADELU
- NJOKI S AROMATIČNIM BILJKAMA
- BRUDET OD SUHE HOBOTNICE
- ŠURLICE SA LIGNJAMA
- KVARNERSKE LIGNJE
- KVARNERSKE KOZICE U UMAKU OD CHERRY RAJČICA I ISTARSKE MALVAZIJE S PRŽENOM RUKOLOM
- PUNJENE DOMAĆE LIGNJE
- CARPACCIO OD BOŠKARINA SA SKUTOM I OVČJIM SIROM IZ KOMINE MASLINA
- SVINJSKI OMBULIĆ NA CRESKI
- SUHA HOBOTNICA SA MAKARUNIMA
- ODRESCI OD SJECKANE TUNE
- GULAŠ S KELJEM
- CRESKI FUŽI U UMAKU OD OVČJEG SIRA S UDIĆEM
- RAŽNJIĆ OD MORSKIH PLODOVA
- LUBEN ILI ORADA U SOLI
- KUHANE LIGNJICE
- ŠKAMPI I ŠKOLJKE SV. KRISTOFOR
- BAKALAR S MLIJEKOM
- BAKALAR NA MORNARSKI
- BAŠĆANSKE ŠURLICE ZI ŽVACETOM OD JANJČIĆA
- KVARNERSKI ŠKAMPI NA BUZARU
- BAKALAR PO DOMAĆU (BAKALAR ZI KUMPIRON)
- JARETINA POD PEKOM
- LIČKI NABOD
- JANJEĆI BUT S UMAKOM
- MARINIRANA LIČKA PASTRVA
- SARMA OD OGULINSKOG KISELOG ZELJA I MESA DIVLJAČI
- RAŽNJIĆI OD KOBASICA
- DOMAĆA LIČKA PASTRVA IZ GACKE S LIČKIM POLAMA
- REZANCI SA ZEČEVINOM
- GULAŠ S GLJIVAMA
- ŠPIKANI SRNEĆI HRBAT
- ODRESCI JELENA LOPATARA U LAGANOM UMAKU S LISIČARKAMA
- ZAPEČENA JELENJA PRŽOLICA
- JELENJI ODRESCI U LOVAČKOM UMAKU S VRGANJIMA
- MEDVJEĐA ŠAPA
- SRNEĆA PLEĆKA U UMAKU OD VINA
- ŠPIKANI BUT OD DIVLJAČI, SA ŠAMPINJONIMA
- FILE DIVLJE SVINJE U UMAKU OD VRGANJA
- GULAŠ OD ŠUMSKIH GLJIVA
- MOTOVUNSKA ŠUMA
- VEPRIĆ ISPOD PEKE
- FAZAN ZA DVOJE
- FILE VEPRA PUNJEN SUHIM BRUSNICAMA, U UMAKU OD VRGANJA S DOMAĆIM TRGANCIMA I DŽEMOM OD ARONIJE
- DIVLJAČ S KNEDLIMA
- HRBAT OD JELENA SA BOROVNICAMA
- BIFTEK U LOVAČKOM UMAKU
- MEDALJONI JELENA
- ODREZAK NA LOVAČKI
- JELEN U CRNOM PIVU
- ŠUMSKI VEPAR NA MOUSSE KREMI OD KOPRIVE I MRKVE
- JELENJI MEDALJONI U UMAKU OD ŠAMPINJONA
- FILE OD JELENA A LA "GRADINA"
- PILETINA NA LOVAČKI
- BIFTEK S LUKOM U LOVAČKOM UMAKU
- SRNEĆI GULAŠ
- ZEC U UMAKU S MAKARONIMA
- ODRESCI OD JELENA NA PJENICI OD KRUŠAKA
- SRNEĆI MEDALJONI S VIŠNJAMA
- SMUĐ U PANADI
- GOVEĐI FILE “GROŠINIĆ”
- PUREĆI ODREZAK U UMAKU OD TARTUFA I VRGANJA S NJOKIMA
- BAKINI MEDALJONI
- LJUTA GULAŠ-JUHA
- TELEĆI ODREZAK U UMAKU OD VINA
- TELEĆI MEDALJONI GRATINIRANI SUHIM MARELICAMA
- TELEĆI FILE SA SMRČCIMA I JAJEM S JEČMENOM KAŠOM
- TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD SMRČAKA
- GOVEĐI FILE PATAČIĆ S KROKETIMA
- SVINJSKI MEDALJONI SA SUHIM ŠLJIVAMA
- TELEĆI FILE PUNJEN SMRČCIMA I JAJEM
- DOMAĆE MEĐIMURSKE ŠPAROGE
- GOVEĐA PRŽOLICA NA MEĐIMURSKI NAČIN
- JUNEĆI FILE PUNJEN PAŠTETOM OD PREPELICE
- SVINJSKI FILE GROŠINIĆ
- FLAMBIRANI LUNGIĆ NA KREMI OD BUČE
- MEĐIMURSKA GIBANICA
- BAZLAMAČA
- KRAPEC NA PROCEP - ŠARAN NA RAŠLJAMA
- ZEC S KISELIM ZELJEM I ŽGANCIMA
- BAKINA PISANICA
- SVINJETINA U VRHNJU SA DOMAĆIM REZANCIMA
- GRAH VARIVO SA KISELOM REPOM
- PUNJENI PUREĆI ODREZAK U OVITKU OD CARSKOG MESA
- POSAVSKI ČOBANAC
- GUŠČJA JETRA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE
- IDILA OD SMUĐA
- PEČENA RACA PUNJENA HELJDINOM KAŠOM
- TELEĆI KOTLETI S VRGANJIMA
- GAZDARIČIN LONAC
- PUNJENA PURETINA SA SVJEŽIM SIROM
- KAMENGRADSKI ODREZAK
- PODRAVSKI PICEK S KRUMPIROM U VRHNJU
- PODOLAC ISPOD PEKE
- GORIČKI GULAŠ
- TELEĆA KOLJENICA U PELATU
- BIFTEK S LISIČKAMA
- KOPUN U TAMNOM UMAKU OD VRGANJA, CRNOG VINA I HAJDINE KAŠE
- PURICA PUNJENA SIROM
- JELENJI SAVICI
- PUREĆA ROLADA "KRALUŠ"
- PRŽENI KRAK HOBOTNICE S PIREOM OD GRAŠKA, S WASABI PRAHOM I SALATOM OD KRASTAVACA
- RIŽOTO OD VOLAKA
- POHANA MORUZGVA (VLASULJA)
- POLPETA OD MRKAČA
- JANJETINA NA BELEJSKI NAČIN
- JADRANSKE KOZICE U UMAKU OD PERŠINA
- BRUDET OD PUŽEVA I PRILJEPAKA
- JASTOG SA ŠURLICAMA
- POLPETE OD (MORSKOG) PASA S BLIŠNJAKOM (MASLAČAK) I KRUMPIROM
- ZVACET OD JANJETINE S NJOKIMA
- PROLJETNI SVITAK
- GRDOBINA S MAHUNAMA I CHERRY RAJČICAMA BRUSCHETTA
- JANJETINA NA NOVLJANSKI NAČIN
- MIJEŠANI SAVOR OD HOBOTNICE I PASA
- MARINADA OD MIJEŠANE RIBE NA CRIKVENIČKI NAČIN
- BRODET OD SIPE
- BRUDIT OD JADRANSKIH LIGNJI S JAČMIKOM I FAŽOLOM
- ZELENI REZANCI S JETROM OD ROMBA
- LIGNJE PUNJENE GRDOBINOM S PALENTOM I SALSOM OD RAJČICE
- TUNA STEAK S GREDELA
- TUNA NA SLATKO
- FETA ROMBA U UMAKU OD ŠAFRANA
- ŠTUFAD NA BARBATSKI NAČIN
- DROPČIĆ A’LA "BEPINA"
- JANJEĆI DROPČIĆ (TRIPICE)
- SAUR
- GULAŠ OD DIVLJAČI S NJOKIMA
- MARINADA OD MIJEŠANE RIBE
- GULAŠ OD KOPUNA S NJOKIMA
- JANJEĆE TRIPICE
- PEČENA JANJETINA IZ KRUŠNE PEĆI
- KRČKA MARINADA
- KRČKA JANJEĆA KOLJENICA
- PIJANI KVARNERSKI ŠKAMPI
- BARANJSKI RIBLJI PAPRIKAŠ
- ŠTAPIĆI SMUĐA U PRŠUTU
- VESELI ŠARAN
- PUNJENI JANJEĆI KOTLETI
- PERKELT OD PURETINE S DOMAIM TIJESTOM POMIJEŠANIM S VRHNJEM I SIROM
- ZEČJI BUT NA SLAVONSKI NAČIN
- SVINJSKI ODREZAK U UMAKU OD KOPRA
- SOM S LUKOM
- MARINADA OD SOMA
- ŠARAN NA SLAVONSKI
- RAŽNJIĆI SA SIROM
- ROLADICE OD PUREĆIH PRSA
- RIBLJI PAPRIKAŠ
- ODREZAK SLAVONSKIH LOLA
- PROLJETNI SMUĐ
- ŠLJUKA U UMAKU OD ZAČINSKOG BILJA I ČETIRI VRSTE GLJIVA
- PERKELT OD SOMA
- KUTJEVAČKI SRNEĆI MEDALJONI
- PILETINA U ILOČKOJ GRAŠEVINI
- SMUĐ NA NAČIN GROFA PEJAČEVIĆA
- PIJANI ŠARAN
- SOM U UMAKU
- SOM S KISELIM KRASTAVCIMA
- LUNGIĆ U UMAKU OD ŠLJIVOVICE
- SMUĐ U ČEŠNJAKU
- ŠARAN NA ILOČKI NAČIN
- KUHANA RIJEČNA RIBA 2
- SLAVONSKI GULAŠ
- NADJEVENA TELEĆA PRSA NA SLAVONSKI NAČIN
- ŽLIČNJACI S BUKOVAČAMA
- SOM U VINU
- PUNJENI PUREĆI ODREZAK
- VINOGRADARSKI ĆEVAP
- ŠOKAČKI RAŽNJIĆ
- FIŠ PAPRIKAŠ
- DIMLJENA VJEŠALICA
- PUNJENI ODOJAK
- ĐURĐEVAČKI PIJANI KOTLET
- JELENJI MEDALJONI S DVOBOJNIM DOMAĆIM REZANCIMA
- PILEĆI PAPRIKAŠ
- SAVIJENI TELEĆI BUT
- ROLADA OD SVINJETINE
- PUREĆI ODREZAK SA SUHIM ŠLJIVAMA
- SLAVONSKI ČOBANAC
- JEČMENAC OD VRGANJA
- TUROPOLJSKI ODREZAK
- KARLOVAČKI REZANCI SA SEZONSKIM GLJIVAMA
- PURICA SA KRAVLJIM SIROM
- KOLJENICA S POVRĆEM
- PILETINA S GLJIVAMA
- SVINJSKA VRATINA U KISELOJ REPI
- GULAŠ OD PODOLCA
- KISELI KUPUS S BUNCEKOM
- REZANCI S PATKOM
- PUNJENI BATACI
- KUHANA KOKOŠ U JUHI S REZANCIMA
- BAKIN LONAC
- SMUĐ "AQUACITY"
- SVINJSKI KOTLET U MOŠTU
- DIMLJENA KAŠA - ZAGORSKI RIŽOTO
- NADJEVENA KOKOŠ
- TELEĆA PRSA U CRNOM VINU
- NADJEVENA TELETINA
- MEDALJONI U UMAKU OD ŠAFRANA
- PODOLAC NA ŽARU
- PUNJENI KOPUN
- POVRTNI ODREZAK
- NADJEVENA GOVEĐA PISANICA
- SAMOBORSKI KOTLET
- FAZAN U UMAKU OD BOROVNICA
- PLETENICA
- DOMAĆA PATKA NA POSTELJICI OD RIKULE
- SVINJSKO PEČENJE U VINU
- VINSKI GULAŠ
- VARAŽDINSKA PEČENKA (16 ST.)
- ODREZAK GROFOVA BATTHYANY
- PUNJENI ŠARAN
- PUREĆA PRSA U UMAKU OD LISIČARKI SA KUKURUZNIM ŽGANCIMA
- GULAŠ S KISELIM KUPUSOM
- UŠTIPCI OD MESA
- PUNJENA SVINJSKA PISANICA „TOPLICA“
- PUNJENA PISANICA
- ODREZAK "KRALUŠ"
- PAČJA PRSA S MLINCIMA
- SELJAČKI SLOŽENAC
- SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA
- ODREZAK ZAPEČEN U KRUŠNOJ PEĆI
- RUDARSKA GREBLICA
- SVINJSKI LUNGIĆ U MOŠTU
- PIJETAO S ORASIMA
- MARTINJSKA GUSKA S MARUNIMA
- CVETLINSKA GIBANICA
- ZAPEČENA PILEĆA PRSA "TURIST"
- PURETINA S GLJIVAMA
- PULLUS FUSILIS (NADJEVENO PILE)
- ISICIA OMENTATA
- VITELLINA FRICTA (PEČENA TELETINA)
- PATINA DE PISCICULIS (SUFLE OD MALIH RIBA)
- STARORIMSKE ZAČINJENE DAGNJE
- MINUTAL MARINUM
- SVINJSKI MEDALJONI U UMAKU OD PIVE
- PURETINA SA SENFOM
- KOKOŠ SA PIVOM
- PUNJENA ŠTRUCA
- IZ CHRESHENY HLADETINA
- GOLUBI Z GRAHOM
- MISA “TOPLICA”
- GOVEĐA PISANICA WELLINGTON
- KALAKUKKO
- FILE OD GRDOBINE U UMAKU OD PJENUŠCA
- GOLUBOVI U OCTU
- CHATEAUBRIAND
- GOVEĐI FILE “PARIS”
- JANJETINA S KRUŠKAMA
- ODRESCI CHAGALL
- PUREĆA PRSA SA TRI VRSTE SIRA
- PURETINA U BIJELOM VINU
- FILE OD LUBINA S UMAKOM OD ŠKAMPI I ŠAFRANA
- ŠUMSKI TRIJUMF
- PUREĆA PRSA S VRGANJIMA
- BOGATI SLOŽENAC
- ŠKARPINA S KAPRIMA
- OSLIĆ U FOLIJI
- ROASTBEEF S LUČICAMA
- BOURRIDE
- NADJEVENI SAVITAK
- FILE OD BRANCINA U CRVENOM PAPRU
- OSLIĆ IZ FOLIJE U UMAKU OD KISELOG VRHNJA
- PURETINA U LIMUNOVOM SOKU
- BAMI
- CURRY PILETINA WOK
- RIŽOTO OD OSLIĆA S CURRYEM
- PURETINA U UMAKU OD CURRYA
- NASI GORENG AJAM
- ROLANA PUREĆA PRSA S BOSILJKOM I SEZAMOM
- BIFTEK U UMAKU OD ZELENOG PAPRA
- ODREZAK "ZAGREB 900"
- ŠPAGETI S JASTOGOM
- TANJUR ŠEFA KUHINJE
- JASTOG "AMERICANO"
- BIFTEK U CRNOM VINU I ŠAMPINJONIMA
- CORDON ROUGE - TELEĆI ODREZAK PUNJEN ŠUNKOM I SIROM U UMAKU OD BORDO VINA
- PILETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
- PUNJENI SVINJSKI FILE
- PUNJENI ŠAMPINJONI U UMAKU OD DAGNJI
- TELEĆA KOLJENICA, PIRE OD BATATA, PEČENA BROKULA I MRKVA
- ZVONČIĆI VALLONI
- STEAK "MEDUZA"
- BIFTEK U POŽARU 1776.
- ŠTRUCA OD GLJIVA
- DOMAĆI RAMSTEK U STAROM OCTU
- BIFTEK OBLOŽEN PANCETOM
- TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD VIŠANJA
- TURNEDO “VILLA ORSULA”
- GOVEĐI JEZIK S UMAKOM OD RAJČICA
- SOM SA ŠAMPINJONIMA
- KUHANI SLANI JEZIK S PIREOM OD SUHOG GRAŠKA
- ODLEŽANI FILE ISTARSKOG GOVEDA S AROMATIZIRANIM EKO KRUMPIROM
- KOTLETI 2 KULE
- RIŽOTO OD MLADOG KOZJEG SIRA...
- LOSOS À LA NAGE
- ZAPEČENI JUNEĆI ODRESCI
- PUREĆA SIMFONIJA
- RIŽOTO S MESOM
- TELEĆI MEDALJONI U LIMUNU
- FIORENTINSKI ODREZAK
- GOVEDINA S UMAKOM OD KAPARA
- 10 SATI PARENI JUNEĆI MIŠIĆ S PJENICOM OD KRUMPIRA
- PURETINA S POVRĆEM
- PUNJENA PUREĆA PRSA
- LOSOS NA ROŠTILJU
- PURETINA SA ŠAMPINJONIMA
- BIFTEK OD BELGIJSKOG PLAVOG GOVEDA U UMAKU OD TARTUFA
- FILE OD TUNE
- ENTRECOTE ODLEŽALE GOVEDINE SA ŽARA S AROMATIZIRANIM KRUMPIROM
- GOVEĐA PISANICA S TJESTENINOM I ŠPAROGAMA
- PILEĆI FILE S MOZZARELLOM I PRŠUTOM
- BIFTEK PRINCIPOVAC U LISNATOM TIJESTU S PALAČINKOM OD KRUMPIRA
- RAMSTEK U UMAKU BALDWASE
- LOSOS S MUŠKATNOM BUNDEVOM I GLJIVAMA
- PUNJENA PURICA
- GRATINIRANA PUREĆA PRSA S POVRĆEM
- PUNJENO PILE
- RIŽA LAWRENCE
- REZANCI S HRENOVKAMA
- FAŠIRANCI
- TELEĆI FILE GOSPOJA
- PILE U VINU
- RIŽOTO OD ŠPAROGA, MEDVJEĐEG LUKA I ŠKAMPI
- PIRJANA TELEĆA KOLJENICA S KRUMPIROM I POVRĆEM
- FILETI DAVID
- PEČENA PILETINA
- ROASTBEEF U VREĆI
- GOVEĐI JEZIK S KAPARIMA
- ROLADICE OD JAJA PUNJENE ŠAMPINJONIMA
- BULVIU
- JASTOG "FRA GIAVOLO"
- PASTRVA NA KOTANYI NAČIN
- AROMATIČNI RAŽNJIĆI
- SARTU OD RIŽE
- SLOŽENAC OD PURETINE
- PUNJENI JANJEĆI KOTLETI S TARTUFIMA I KOŠARICA OD SIRA PUNJENA POVRĆEM
- ODREZAK "STARI FIJAKER"S NJEMAČKIM ŠPECLIMA
- POLPETE OD PIVE
- PUREĆI ODREZAK U CURRY-UMAKU S PRŽENIM KROKETIMA
- PURICA U UMAKU OD VINA
- TELEĆA KOLJENICA S GRATOM OD KRUMPIRA I POVRĆEM SA ŽARA
- PUNJENE TELEĆE ROLICE
- SVINJSKI LUNGIĆ U OVITKU OD PISTACIJA S BATATOM NA KREMI OD GRAŠKA
- BROKULA S RIŽOM
- TATARSKI BIFTEK
- SLOŽENAC S BAKALAROM
- ODRESCI OD SOMA
- SOMOVINA ORLY
- KUHANI SOM
- GOVEĐI JEZIK SA SLANIM SARDELAMA
- GOVEĐI JEZIK PRŽEN
- PIKANTNI ODRESCI
- KUHANA RIJEČNA RIBA 1
- SOUFFLÉ S TARTUFOM
- SVINJSKA REBARCA MARINIRANA I PEČENA U TAMNOM PIVU
- GRATINIRANA JAJA SA ŠAMPINJONIMA
- JUNEĆI OBRAZI U UMAKU OD VINA I BOROVNICA S NJOKIMA OD KRUMPIRA
- KRUMPIR/TARTUF
- RAMSTEK U VINSKOM UMAKU
- RIŽOTO OD BIFTEKA S KARAMELIZIRANIM LJUBIČASTIM LUKOM
- BOŠKARIN À LA BOĐKINAC
- ROASTBEEF NA ŽARU
- KUHANA GUSKA SA JABUKOM I HRENOM
- RAŽNJIĆI OD HOBOTNICE S UMAKOM OD PAPRIKE
- HOBOTNICA SA ČEŠNJAKOM I FEFERONOM
- MARINIRANI TELEĆI FRENCH RACK PEČEN U KOPA GRILU
- JUNEĆI OBRAZI U PORTU
- PATKA & KESTEN
- TELEĆI FILE S PIREOM OD BUČE I CIKLOM
- BIFTEK U UMAKU OD VRGANJA
- PASTRVA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE SABLJACI
- AROMATIČNI ŠKAMPI
- ROLANI PUREĆI ODREZAK S UMAKOM OD GORGONZOLE
- PUNJENI ODREZAK "SV. HUBERT"
- IRSKI SLOŽENAC
- KUNIĆ SA SOJINIM KLICAMA
- KARAMELIRANA RIBA
- LUBIN S PET OKUSA UZ PRILOG OD RIŽE NA KISELO-SLATKI NAČIN
- PATKA S ANANASOM
- RIBA NA KISELO-SLATKI NAČIN
- LUBIN S PET OKUSA
- ŠPAGETI NA SEČUANSKI NAČIN
- PASTRVE U KISELO-SLATKOM UMAKU
- MIJEŠANA BUZARA OD PRUKLJANSKIH KOZICA (ŠKRILJUNA), ŠKAMPI I ŠKOLJAKA IZ PRUKLJANSKOG JEZERA
- PŠENICA S DIMLJENIM PLODOVIMA MORA
- KOKOŠ NA BRUDET
- REZANI GOVEĐI BIFTEK S KUHANIM POVRĆEM
- PIKANTNA PILETINA
- BRUSCHETTA OD DOMAĆEG KRUHA PEČENOG ISPOD PEKE
- TUNINA MELORIA
- TUNINA MARINA
- PLAVICE PUNJENI MOTROM „AL CARTOCCIO“
- KOPUN SA MASLINAMA
- TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA I CHERRY RAJČICAMA
- ARTIČOKE U PEĆNICU
- BUZARA OD ŠKAMPI - FRANKOPAN
- BOGATA POSLASTICA
- MEDITERANSKA TUNA
- SABLJARKA U OCTU
- ARTIČOKE S GRAŠKOM
- KUHANI BRANCIN SA ŠPAROGAMA
- ŠKAMPI NA ŽARU
- ŽUTO - CRVENA SIMFONIJA OD KOZICA
- FETE OD GRDOBINE (ŽABE) U ŽLAHTINI
- JANJEĆA KRUNA
- MARINIRANA TUNA
- BRANCIN U CRNOJ SOLI
- POHANA GRDOBINA NA PODLOZI OD PIKANTNOG RIŽOTA S KOZICAMA I KELJ SA ŽARA
- ZELENI REZANCI SA SIPOM
- RAGU OD PILETINE
- LIST U VINU
- BRANCIN U SOLI
- PRŽENA HOBOTNICA SA SALATOM OD MLADOG ŠPINATA I RUKOLE
- BIFTEK NA RUKOLI
- TAGLIATELLE OD ROGAČA S KOZICAMA I MOTAROM
- BRANCIN “ZLATNA ŠKOLJKA”
- RIŽOTO S MUŠKATNOM BUNDEVOM UZ HRSKAVI ČIPS OD ISTARSKOG OMBOLA I OASI MASLINOVO ULJE
- GRDOBINA U UMAKU OD ŽLAHTINE
- MEDALJONI OD SIPE
- MAKARUNI S JADRANSKOM TRILJOM
- BRODET S RAJČICOM
- MASLINSKA LOVRATA
- DUBROVAČKA POPARA
- SKUŠE NA VRTLARSKI NAČIN
- FILE BRANCINA U TAPENADI OD LJEŠNJAKA SA SORBETOM OD BUNDEVE I KREMOM OD KAMENICA
- PLATA MIJEŠANIH ŠKOLJKI NA NAČIN ŠEFA
- DOMAĆI RAVIOLI S PRŠUTOM I KOZICAMA
- FILE OD RIBE U BIJELOM VINU
- AROMATIČNA PURETINA
- SLOŽENAC OD PLODOVA MORA
- MEDITERANSKE LAZANJE
- MASLINA U KAKTUSU
- ŠKAMPI S RIKULOM
- SAUTÉ OD ŠKOLJKI I RAKOVA
- CARPACCIO OD TUNE MARINIRANE U SOKU CITRUSA
- KOVAČ U UMAKU
- PAELLA «VALENCIANA»
- ORADA NA ROŠTILJU
- PAELLA "MEDITERANA"
- FILE ORADE S POVRĆEM
- AVOKADO S LOSOSOM
- CHILI CON CARNE (ČILI S MESOM)
- PURETINA S CRVENIM GRAHOM
- KRUMPIR S RUŽMARINOM
- DIMLJENA SLANINA S PIREOM OD KRUMPIRA I ENDIVIJE
- SELJAČKI OMLET
- SVINJSKI FILE I DIMLJENA KOBASICA S PIREOM OD KRUMPIRA I NARIBANIM KISELIM KUPUSOM
- PRŽOLICA U UMAKU OD LUKA S KROKETIMA
- PUREĆA PRSA PUNJENA SIROM MAIGAUDE
- KRUMPIROV GULAŠ SA BUKOVAČAMA
- PURETINA S CURYEM
- HAJDUČKI RAŽNJIĆI
- KHORESHFESENJAN SA CHELOUOM
- MESNI VALJUŠCI
- RAŽNJIĆI OD JEGULJE I LJUTE KOBASICE
- CURRY AJAM
- PURETINA S UMAKOM OD SOJE
- SULTANOVA DELICIJA
- MUSAKA
- ŠIŠ ĆEVAP 1
- ŠIŠ ĆEVAP 2
- ŠARENI RAŽNJIĆI
- POLPETE KAO RAŽNJIĆI
- JANJETINA NA KISELO
- OSLIĆ U LJUTOM UMAKU
- ROSTBEEF S UMAKOM OD HRENA I JABUKE
- JANJETINA
- BAKALAR NA PORTUGALSKI NAČIN
- TAMALES DE PAPA
- PUNJENI LIGNJI U UMAKU OD RAJČICA
- POLPETICE PUNJENE PURETINOM
- SMOTULJCI NA RUMUNJSKI NAČIN
- PURETINA SA KAPARIMA
- KRALJEVSKA JAJA
- SKUŠE NA ŠPANJOLSKI NAČIN
- JASTOG IZ MAJORKE
- RIŽOT SA KOZICAMA
- GRATINIRANO PILE NA FIRENTINSKI NAČIN
- PIATTO ALLEGRO
- REZANCI PONENTE
- ŠPAGETI MONTENERO
- BAKALAR “ALLA VICENTINA”
- TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA
- TIRENSKI CALZONE
- AGNOLOTTI U UMAKU
- MAKARONI S KOBASICAMA
- UKUSNI KANELONI
- BOGATI RIŽOTO
- HLAP SA TJESTENINOM A’LA AZZURRO
- JANJETINA NA RIMSKI
- TORTA S BLITVOM I GLJIVAMA
- CALZONE OD KRUMPIRA
- BAKALAR U PEĆNICI
- LO STOCCAFISSO ALL’ANCONITANA
- ŠKARPINA S RAJČICAMA
- SKUŠE IZ FJORDA
- LAZANJE SA ŠPINATOM I SIROM BRIE
- SELJAČKI RIŽOTO
- PUREĆI ODREZAK PUNJEN MOZZARELLOM
- OKLOPI MERGELLINA
- PURETINA U UMAKU OD METVICE
- ARANCINI - TALIJANSKI KROKETI OD RIŽE
- SKUŠA U SCAVECCIU
- VEGETARIJANSKI PLADANJ SA ROŠTILJA
- POLPETE OD INĆUNA
- SLOŽENAC S TJESTENINOM
- SABLJARKA U TAVI
- PURETINA S PESTOM
- RIŽOTO FREGOLI
- TALIJANSKI LONAC
- OKLOPIĆI ALCANTARA
- GRATINIRANI INĆUNI
- SVINJETINA U LIMUNU
- PILE U NARANČI
- TRIPICE S PATLIĐANOM
- LONAC S OSLIĆEM
- PILETINA NA SICILIJANSKI NAČIN
- TUNINA CARLOFORTE
- SLOŽENAC S TJESTENINOM I PURETINOM
- RIŽOTO S KOBASICAMA
- COSTOLETTE D’AGNELLO ALLA GRIGLIA
- SRDELE S GROŽĐICAMA
- TJESTENINA S JANJETINOM
- RUSTIČNI MALLOREDDUS
- NJEŽNI AGNOLOTTI
- CALZONE "CESENATICO"
- ODRESCI OD SVINJSKE JETRE
- TIMBALLO OD REZANACA
- RUŽIČASTI CALZONE
- PRŽENI CALZONE
- CALZONE "MONTELLO"
- SICILIJANSKI CALZONE
- TRIPICE NA TALIJANSKI NAČIN
- BUT U FOLIJI
- ODRESCI OD SVINJSKE JETRE
- SIPICE S BLITVOM
- PIJANA TUNA
- KUNIĆ U UMAKU
- SVINJETINA U UMAKU
- TIKVICE PUNJENE TUNJEVINOM
- PURICA U MARINADI
- KREOLSKO PILE
- SLANUTAK S MESOM
- TAGINE T'FAIA
- RIBLJI FILETI S HARISOM I CRNIM MASLINAMA
- JANJETINA I GRAH
- KUSKUS S JANJETINOM
- KISELE MESNE OKRUGLICE
- JANJEĆI BUREK
- KALIFOVA DELICIJA
- HÜNKÂRBEĞENDİ
- KOFTE
- ŠIŠ KEBAB
- PILAF S MESOM
- MUSAKA OD TIKVICA
- MUSAKA OD KRUMPIRA
- KOKOŠ PIRJANA S GALUŠKAMA
- LEŽNJI OD KRUMPIRA
- ŠPUNDRA