☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Recepti
  3. Glavno jelo

    Specijaliteti hrvatskih kuhinja - Glavno jelo

    Baranjska

  • KOPUN U MERLOTU S JEČMENOM KAŠOM
  • ŠARAN U RAŠLJAMA
  • PERKELT OD KOPUNA SA ŽGANCIMA
  • Dalmatinska

  • PLATA "OTOK LJUBAVI"
  • RIŽOT OD ŽABA
  • RAŽA NA ROŠTILJU
  • MEDALJONI OD GRDOBINE
  • JANJEĆI KOTLETI S FRITAJOM OD ŠPAROGA
  • JEGULJA NA DALMATINSKI NAČIN
  • RAŽNJIĆI OD GRDOBINE SA ŠPEKOM
  • CRNI RAVIOLI PUNJENI KOZICAMA I SKUTOM U UMAKU OD PRŠUTA I TARTUFA
  • ZEC NA DALMATINSKI NAČIN
  • RIBLJI ŠKARTOCET
  • MARINADA OD JEGULJE
  • HOBOTNICA NA HVARSKI
  • PAŠTAFAŽOL S PRŠUTOM
  • RIBA KUHANA U VINU
  • ŠUFIGANE LIGNJE
  • ŠKRPINA LEŠO
  • LEŠADA OD MORSKE RIBE
  • TUNA ŠEFA KUHINJE
  • PAŠTICADA NA VIŠKI NAČIN
  • KUHANA JANJETINA SA SALSOM OD RAJČICE
  • DALMATINSKA PAŠTICADA
  • JANJEĆI KOTLETI S RESTANIM KRUMPIROM I MAHUNAMA
  • PURETINA U CRVENOM UMAKU
  • GOVEĐI JEZIK KAO PAŠTICADA
  • JANJEĆE TRIPICE
  • BRUJET S PALENTOM “UMEKO”
  • CRNI JAKOV
  • ŠKARPINA LEŠO
  • JASTOG NA BRODET
  • JANJETINA SA ZAČINSKIM BILJEM
  • PEČENE ŽABE U OMOTU OD PRŠUTA
  • MLADA OTOČKA JANJETINA NA RAŽNJU
  • SKUŠE S AROMAMA
  • SKUŠE NA ŽARU S UMAKOM OD INĆUNA
  • KUHANE SKUŠE
  • SINJSKI ARAMBAŠIĆI
  • PUNJENI FILE OD BRANCINA
  • KOZICE ALLA STRUJA
  • PRŽENE SRDELE
  • PUNJENE LIGNJE NA DALMATINSKI
  • BRODET “KOD MIJE”
  • HLAP NA MORNARSKI A´LA STJEPAN DUNATOV
  • BRODET SA ZAČINSKIM TRAVAMA
  • ROASTBEEF NA MEDITERANSKI
  • TERINA OD HOBOTNICE I SIPE
  • MIJEŠANE ŠKOLJKE
  • TUNA S MASLINAMA
  • BRODET OD SKUŠA
  • PIRJANA TUNA
  • TUNINA NA BRZINU
  • KUHANI ZUBATAC
  • OBORITA RIBA U ŠKROVADI
  • KIRNJA U UMAKU
  • FILE PROKLJANSKOG CIPLA NA POSTELJICI OD LEĆE
  • BAKALAR S KRUMPIRIMA
  • RIŽOT OD LIGANJA
  • SLOŽENAC OD PALENTE
  • TRIPE U RAJČICAMA
  • PEČENA HOBOTNICA S KRUMPIROM
  • HOBOTNICA NA DALMATINSKOJ MIŠANCI
  • TUNA NA JEDNOSTAVAN NAČIN
  • BRAČKI VITALAC
  • ŠPAROGE SA SIPOM I FUŽIMA
  • GREGADA
  • PIJANI JASTOG
  • TIKVICE NADJEVENE
  • DUBROVAČKA MANEŠTRA
  • CRNI RIŽOTO "KAPETANOVA KUĆA"
  • DALMATINSKA GULAŠ JUHA
  • ŠKARPINA S BLITVOM I KRUMPIROM
  • JANJEĆE TRIPICE SA ŠPEKOM
  • BRUDET OD SUŠENOG MORSKOG PSA
  • NOVALJSKI BRODET S PALENTOM
  • PUŽEVI NA SELJAČKI NAČIN
  • BRUDET OD JEGULJA “CETINA”
  • RIBA PEČENA U PADELI (KONVEKTOMATU)
  • LISKA NA LOVAČKI NAČIN
  • JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
  • PUNJENI OSLIĆ
  • RIJEČNI RAKOVI
  • ŠKAMPI NA BRUDET
  • HOBOTNICA PEČENA ISPOD PEKE NA DALMATINSKI
  • NERETVANSKI BRODET OD JEGULJA I ŽABA
  • PAŠKA JANJETINA ISPOD PEKE
  • RAŠTIKA S JEGULJOM
  • MEDITERANSKA KOMPOZICIJA OD TRI VRSTE RIBE
  • HOBOTNICA ISPOD PEKE S MLADIM KRUMPIRIMA
  • PLATA “DALMACIJA”
  • POHANE ŽABE
  • Goranska

  • AEROROASTBEEF
  • PUNJENA TELEĆA PRSA
  • KUHANA PASTRVA
  • BRODET OD ŽABLJIH KRAKOVA
  • MEDVJEĐA ŠAPA
  • SMUĐ U TEMPURI S UMAKOM OD TRAMINCA I KROKETIMA OD CHIA SJEMENKI
  • PRŽOLICA OD GOVEĐEG MESA
  • PUNJENE PASTRVE
  • SOTE OD DIVLJAČI
  • REPA I FAŽOL
  • LOVAČKI ODRESCI
  • MARINADA OD PASTRVA
  • LOVAČKI MAKARONI
  • MARINIRANI KOTLETI OD VEPRIĆA S KARMELIZIRANIM CRVENIM KUPUSOM
  • ŠPIKANI SRNEĆI BUT NA POSTELJICI OD BRUSNICE I SVJEŽEG GROŽĐA
  • BRŽOLICA OD MEDVJEDA
  • Hrvatska

  • SARMA
  • "PLATA BEPINA" ZA DVIJE OSOBE
  • EPIGRAM LOVAČKI ROG
  • TELETINA NA PEKARSKI NAČIN
  • GULAŠ JUHA S KRUMPIRIMA
  • KRALJEVSKI ODREZAK
  • PUNJENA PISANICA "OKRUGLJAK"
  • ODREZAK DIJANA S NJOKIMA
  • TELEĆA KOLJENICA S GROŽĐICAMA
  • VAMPIR GULAŠ
  • TIKVICE S PURETINOM I MASLINAMA
  • JANJEĆA KOLJENICA
  • PUNJENI MEDALJONI NA NAČIN "EL TORO'
  • JUNEĆI FILE U CRNOM VINU
  • NARODNI GULAŠ
  • ZELENI REZANCI NA OZALJSKI
  • JANJEĆA JETRICA NA JAŠKOVSKI
  • PATKA S DOMAĆIM MLINCIMA
  • TELETINA ISPOD PEKE
  • GURMANSKA SABLJA
  • Istarska

  • FILETI OSLIĆA U UMAKU OD VINA
  • BRUDET OD ŠKARPINE
  • MOTOVUNSKI ODREZAK
  • GRDOBINA NA PARTLOŽANSKI
  • ROŠPO (GRDOBINA) S PALENTOM
  • VELIKI RAVIJOLI
  • JANJETINA ISPOD ČRIPNJE
  • PAŠTA-FAŽOL
  • JOTA
  • BAKALAR U UMAKU OD RAJČICE I LUKA
  • MARINIRANI FILET ŠVOJE S MAJONEZOM OD VLASCA
  • FUŽI S TARTUFIMA
  • GLJIVE U BIJELOM VINU
  • TORTELINI OD BOŠKARINA NA KREMI OD DIVLJIH ŠPAROGA
  • BRAŠNJAVI PUŽEVI SA FRITULAMA OD MERLINA (MRKVE)
  • BOGATA TUNINA
  • PUNJENE LIGNJE
  • SKUŠE NA RIBARSKI NAČIN
  • TARTAR OD KOZICA I ŠKAMPI NA KREMI OD ŠPAROGA
  • TELEĆI ŽGVACET
  • SRNEĆI HRBAT S TARTUFIMA
  • PLJUKANCI S REPOVIMA ŠKAMPA I KOZICAMA
  • NADJEVENA PUREĆA PRSA NA MOTOVUNSKI NAČIN
  • ZEC NA ISTARSKI NAČIN
  • TAGLIATA OD BOŠKARINA NA POSTELJICI OD RIKULE
  • PUNJENE LIGNJE NA ISTARSKI NAČIN
  • PALENTA S PUŽIMA
  • BUZARA S MORSKOG DNA ZA DVIJE OSOBE NA LABINJONSKI
  • ISTARSKI BRODET
  • GOVEĐI MEDALJONI “MIRA”
  • PEČENE ŠLJUKE U PANCETI
  • RIŽOT OD ŠKOLJKI
  • RIŽOT OD BAKALARA
  • BIFTEK I PLJUKANCI S TARTUFIMA
  • JANJEĆI BUT NA ISTARSKI NAČIN
  • JAKOBOVE KAPICE „MULINO“
  • HOBOTNICA U BIJELOM
  • GULAŠ OD KOKOŠI
  • KUNELIĆ U PADELI
  • PLJUKANCI SA ŠKAMPIMA I ŠPAROGAMA
  • Kreativna

  • LEDVICE LEADER
  • FILE OD PLEMENITE MORSKE RIBE S PINJOLIMA
  • HRSKAVA PUNJENA PUREĆA PRSA
  • PUREĆA PRSA NA ROKULI
  • GRDOBINA U MEDU S KUHANIM POVRĆEM
  • ŠKARPINA NADJEVENA ŠKAMPIMA
  • ŠKARPINA NADJEVENA ŠAMPINJONIMA
  • KESTENJE U MLIJEKU
  • MASLINSKI PILEĆI BATAK U FOLIJI
  • AROMATIČNI BUT
  • MARINIRANI KOTLETI
  • PUREĆA ROLADA U SEZAMU S UMAKOM OD NARANČE
  • PAŠTICADA OD TUNE
  • PURETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
  • PUREĆA ROLADA POD TUNINIM PLAŠTOM
  • PUREĆA PRSA SA NJOKIMA OD SIRA
  • SPORO PEČENA TELETINA U UMAKU OD VINA S GERM KNEDLAMA
  • STRIPLOIN (ODLEŽAN 18 DANA) S LOŠINJSKIM BILJEM I PUNJENIM KRUMPIROM
  • PLADANJ LOŠINJ
  • NOJEVA KOŠARICA U SOKU OD NARANČE
  • TELEĆA KOLJENICA ISPOD PEKE, DŽEM OD CRVENOG LUKA I MLADI KRUMPIR NA MASLACU SA ZAČINSKIM BILJEM
  • SUPPLI I NARANČICE U UMAKU
  • SMOTULJCI OD SKUŠE SA SLANINOM
  • PAČJA PRSA S HELJDOM I MLADIM ŠPINATOM (UMAK OD SUHIH ŠLJIVA I PORTA, CHUTNEY OD LJUBIČASTOG LUKA)
  • JASKANSKA SABLJA
  • PURICA NA PROLJETNI NAČIN
  • HRENOVKE ILI KOBASICE SA ŽARA PROKUHANE U PIVU
  • RIBA U PIVSKOM TIJESTU
  • MEDALJONI GRDOBINE FLAMBIRANI COGNACOM, UMAK OD PERŠINA S CRNIM MASLINAMA, BAČVICE OD KUHANOG POVRĆA
  • REPOVI ŠKAMPA S UMAKOM OD MANGA
  • GULAŠ OD KESTENA
  • SAVITAK OD FILETIRANOG LISTA SA NADJEVOM OD MASLINA
  • PUNJENA TRILJA
  • TELEĆA KOLJENICA PEČENA U FOLIJI
  • RAKOVI S VOTKOM
  • KREPKI ZALOGAJI
  • JANJEĆI KOTLETI U RATATUJ UMAKU
  • PRHKI FAZAN PUNJEN DELIKATNIM GLJIVAMA
  • MEDALJONI "FANTASIA"
  • BOGATA ROLADA
  • JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
  • TELEĆI MEDALJONI U SVIJETLOM UMAKU S RAČIĆIMA
  • GRDOBINA U UMAKU OD ŠKAMPI
  • TROPSKA TUNA
  • FONDI S HOBOTNICOM
  • NARANČICE I SUPPLI
  • PAČJA GNIJEZDA
  • PIKANTNI TELEĆI KOTLETI S ROQUEFORTOM
  • KREMASTA TELEĆA PLEĆKA SA ŠAMPINJONIMA I LIMUNOM
  • RIBLJI FILE U UMAKU OD ŠPAROGA
  • BRANCIN SA POVRĆEM U PORILUKU I RAJČICI
  • PUREĆI MEDALJONI "ROYAL"
  • SARMICE S BAKALAROM
  • ŠKARIPNA NA LAGANI NAČIN
  • PFEFFER POTHAST
  • MRAMOR IZ MORA
  • RIBLJI CADGERY
  • JUNETINA U CRNOM PIVU
  • ODRESCI OD SOJE U UMAKU OD CURRY-A I BADEMA
  • ŠTRUKLI NA PRIMORSKI NAČIN
  • PAČJI RAGU
  • NADJEVENA PILEĆA PRSA COMMODORE U UMAKU OD NARA I MASLINE
  • TUNINA DJEDA ARTURA
  • LUNGIĆ S KESTENOM U UMAKU OD ARONIJE
  • VALPOVAČKE TOPLICE
  • KIRNJA S KOROMAČEM
  • LIST S GREJPFRUTOM
  • ŽABA SA SLANINOM
  • ZAPEČENI LUBIN
  • TRILJE S PRŠUTOM
  • OBRAZI OD BOŠKARINA S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA I DIVLJIM ŠPAROGAMA
  • VATROMET OKUSA IZ MORA I ŠUME
  • PILEĆI FILE UMOTAN U PRŠUT
  • PREPELICE U BIJELOM GROŽDU
  • MUSTARDO-CHOCO BEEF
  • SALATA OD RIŽE
  • TELEĆI ODREZAK SA ŠPAROGAMA I UMAKOM AIOLI
  • PURETINA SA SIROM
  • MORNARSKI QUICHE
  • ROLADA U FINIM TRAVAMA S PROLJETNIM KNEDLAMA
  • GOVEDINA S UMAKOM OD ĐUMBIRA
  • FILE OD PASTRVE S RIŽOTOM OD BLITVE, KOROMAČ I SREBRENAC
  • TELEĆI OBRAZI U BUČINIM KOŠTICAMA S PIREOM OD CELERA I MAJONEZOM OD BUČE
  • PURETINA S MEDOM I ANANASOM
  • PASTRVE S TARTUFIMA
  • SLOŽENAC OD BUBREGA
  • BIJELI BRODET OD TUNE
  • BISTECA APOCALIPSA
  • LIST S TARTUFIMA
  • PUNJENA PURETINA U UMAKU OD TARTUFA
  • PANCETA OD TUNE NA TATARSKI SA ŠPAROGAMA
  • RIŽOTO OD ŠKAMPA I JAKOBOVIH KAPICA S PORILUKOM I PRAHOM OD LIMETE
  • ŠPAGETI S IKROM OD ROMBA
  • KORALJNI GREBEN
  • PURETINA S MRKVOM I ORASIMA
  • PUREĆE ROLADICE
  • FILE OD DIVLJEG BRANCINA U GRIZU SA CRNIM MASLINAMA I „CHIPSOM“ OD KRUMPIRA
  • FILE NOJA U UMAKU OD BRUSNICA
  • PLJUKANCI S TIKVICAMA I KOZICAMA
  • PUNJENI JANJEĆI BUT
  • ZELENI RIŽOTO OD ŠKAMPI SA ZELENIM PAPROM U KOŠARICI OD SIRA
  • FILET BRANCINA “SV. NIKOLA”
  • LOSOS KAO QICHE LORRAINE
  • PUREĆE ROLICE S DAŠKOM MODERNE TRADICIJE
  • JANJEĆI RAGU S VONGOLAMA I AROMATIZIRANOM PALENTOM
  • PUREĆI SAVITAK S PUŽEVIMA NA KREMI OD KOMORAČA
  • PUREĆI RAGU S RIŽOTOM OD CVJETNOG PRAHA
  • PUREĆI FILE PUNJEN ŠPINATOM U KORICI OD KRUŠNIH MRVICA POSLUŽEN S PITOM OD TIKVICA
  • PUREĆI ZABATAK U UMAKU OD ORAHA
  • ROLADA S PINJOLIMA I RIKULOM
  • ZAPEČENA PURETINA
  • PUREĆA SIMFONIJA
  • PURICA U LIGNJI
  • PURETINA SA CURRYEM I KAPARIMA
  • PUREĆI FILE S PRŠUTOM
  • PEČENA PURETINA SA SLANINOM, PŠENICOM, BATATOM I PIREOM OD BUČE
  • JANJETINA U UMAKU OD DŽEMA
  • TARTAR OD PALAMIDE, ČILI, ŽUTANJAK OD PREPELICE, AVOKADO
  • PILEĆI MEDALJONI S PRŠUTOM
  • CRNO-BIJELA RAPSODIJA
  • PUREĆA ROLADA TOP-TERME
  • RAŽNJIĆI OD LIGANJA
  • PUREĆA PRSA U UMAKU OD GORGONZOLE I MASLINA
  • PILEĆA PRSA U UMAKU OD ČOKOLADE
  • LAZANJE S JASTOGOM
  • VATROMET VALOVA
  • RIŽOT OD KLEMENTINA
  • JANJEĆI FRENCH RACK S KORICOM OD ZAČINSKOG BILJA I ŠATOOM OD MUŠKATA
  • ŠTRUKLI BOMBELLES (ŠTRUKLI OD FAZANA)
  • PUREĆI FILE U CARSKOM MESU SA ŠUNKOM I BOSILJKOM
  • PILETINA U UMAKU OD SIRA ROQUEFORT
  • HOBOTNICA S AIOLIJEM OD KULENA
  • REP GRDOBINE U CITRUSIMA – CURRY RIŽOTO S KOZICAMA
  • PUREĆI ODREZAK U SMOKVAMA
  • SALATA U KOŠARICI OD PARMEZANA
  • PRŠUT PUNJEN JANJEĆOM JETRICOM
  • FILE ORADE S MENTOM I RUŽMARINOM NA PJENICI OD TARTUFA
  • SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA S DOMAĆIM KROKETIMA OD KRAVLJEGA SIRA I DINSTANOG POVRĆA
  • FLAMBIRANI MEDALJONI JASTOGA "ARISTON"
  • MARINIRANI JANJEĆI KOTLETI SA ZAČINSKIM TRAVAMA
  • SVINJSKI FILE U UMAKU OD BUNDEVE SA ZELENIM KRUMPIROVIM TIJESTOM
  • JELENJI ODRESCI S UMAKOM OD DATULJA
  • MRKAČIĆ NA PUNJENOM KRUMPIRU
  • PEČENA PAČJA PRSA IZ MARINADE OD ARMAGNACA I CIMETA S KOLAČIĆEM OD PALENTE I LEĆE
  • PUREĆI FILE U UMAKU OD GORGONZOLE
  • TELEĆI ODREZAK S PRŠUTOM I KADULJOM
  • ŠKARPINA BEVANDA
  • GOVEĐI FILE NA SLATKI NAČIN
  • PUNJENI GOVEĐI FILE U UMAKU OD TARTUFA
  • BRODET OD MORSKE DIVLJAČI S FUŽIMA
  • PALAMIDA “GASTRONAUT 2000”
  • ROLADA OD TUNE
  • TELEĆA RUŽICA LAURUS
  • JASTOG S RIGATONIMA
  • FILE S ANANSOM
  • TARTAR OD TUNE
  • PAČJA PRSA U AROMATIČNOM UMAKU OD CRNOG VINA I SUŠENIH ŠLJIVA SA SKUTOM
  • MEDALJONI OD JADRANSKIH LIGANJA
  • QUICHE S KOZJIM SIROM I SUŠENIM RAJČICAMA
  • SKUŠE NA BIJELO
  • LJUTA PRŽENA PILEĆA KRILCA
  • LAGANI SLOŽENAC OD ORADE
  • PUŽEVI “TEMPIO”
  • ROASTBEEF S UMAKOM OD HRENA
  • NJOKI S LJEŠNJACIMA I PESTOM - KLEVENICE
  • RIŽOTO OD BOROVNICA I VRGANJA
  • GOVEĐI CARPACCIO SA ŠUMSKIM GLJIVAMA
  • KOPAČINA STEAK
  • FILE SMUĐA NA PROLJETNOJ POSTELJI
  • OBRAZI MLADOG VOLA NA KREMI OD KRUMPIRA I CELERA
  • JASTOG U UMAKU OD AROMATIČNIH TRAVA
  • POŠIRANI BRANCIN U ULJU OD BOSILJKA I PERŠINA
  • ŽDREBEĆI FILE U UMAKU OD MASLINA S KROKETOM OD CRNE MASLINE
  • TOŠ VA PUNTU
  • LISTOVI SA SLANINOM
  • JELENJI MEDALJONI S VRGANJIMA
  • Kvarnerska

  • PAS NA RIBARSKI SA KRUMPIROM I DOMAĆIM ULJEM
  • ODRESCI OD HOBOTNICE NA OPATIJSKI NAČIN
  • POLPETE OD MEKUŠCA SA BOBOM I BLITVOM
  • KVARNERSKI ŠKAMPI NA BUZARU
  • BUZARA OD RAKOVA I ŠKOLJKI
  • MORSKI PUŽEVI NA GULAŠ
  • ŠKARPINA U PEĆNICI
  • KVARNERSKI BISER
  • BAKALAR NA BRUDET
  • ŠURLICE SA LIGNJAMA
  • KVARNERSKE LIGNJE
  • ODRESCI OD SJECKANE TUNE
  • BAKALAR PO DOMAĆU (BAKALAR ZI KUMPIRON)
  • JANJETINA PO STARU ZI ŠURLICAM
  • NJOKI S AROMATIČNIM BILJKAMA
  • GULAŠ S KELJEM
  • FILE OD BRANCINA S VRGANJIMA I MASLINAMA U UMAKU OD VRBNIČKE ŽLAHTINE
  • MRKAČ SA KRUMPIROM
  • BODULSKE ŠURLICE SA ŠKAMPIMA
  • FRIGANE SRDELICE
  • MARINADA OD TUNE SA ŽARA
  • POFRIGANI SLANI INĆUNI
  • POLPETE OD MRKAČA
  • BUZARA OD MRKAČA
  • BRUDET OD SUHE HOBOTNICE
  • HOBOTNICA U UMAKU OD RAJČICE
  • MANEŠTRA OD BOBA I KOROMAČA
  • LOPARANČIĆ ZI RIŽI
  • GRDOBINA U BIJELOM VINU
  • SUHA HOBOTNICA SA MAKARUNIMA
  • BRUDET OD MRKAČA
  • RIBLJI ODRESCI S KOMORAČEM
  • LUBEN ILI ORADA U SOLI
  • POHANE SARDELICE ZI BLITVOM I BOBOM NA PADELU
  • BRUDET OD SUHOG MRKAČA ZI MAKARUNI
  • JADRANSKE LIGNJE NA PADELU
  • RAPSKA LEŠADA
  • HOBOTNICA I LIGNJA POD PEKOM S KRUMPIROM
  • RAŽNJIĆ OD MORSKIH PLODOVA
  • BRUDIT OD SUHOGA ŠTOKLJA (HOBOTNICE) SA PULENTOM
  • ŠKAMPI I ŠKOLJKE SV. KRISTOFOR
  • OSLIĆ NA CRIKVENIČKI NAČIN
  • PUNJENE DOMAĆE LIGNJE
  • SJAJ KVARNERSKOG NEBA
  • PUNJENI KVARNERSKI LIGNJI PO GOSPODSKI
  • FRIŠKI MRKAČ NA BRUDET ZI PALENTU
  • PUNJENE LIGNJE S CRVENIM RADIĆEM
  • DIVINA SA KROMPIROM I POHANIM SRDELAMA
  • HOBOTNICA POD PEKOM NA KVARNERSKI
  • PURICA NA LOVRANSKI NAČIN
  • JANJEČI ZVACET (ŽGVACET) S NJOKIMA OD KOROMAČA
  • SVINJSKI OMBULIĆ NA CRESKI
  • JANJEĆA JETRICA I PALENTA
  • LAZANJE S BOBOM
  • BAKALAR S MLIJEKOM
  • RAGU OD SIPE I BOBA S DOMAĆIM REZANCIMA
  • CRESKI FUŽI U UMAKU OD OVČJEG SIRA S UDIĆEM
  • RAPSKO SOČIVO
  • CARPACCIO OD BOŠKARINA SA SKUTOM I OVČJIM SIROM IZ KOMINE MASLINA
  • KVARNERSKE KOZICE U UMAKU OD CHERRY RAJČICA I ISTARSKE MALVAZIJE S PRŽENOM RUKOLOM
  • KRČKE ŠURLICE Z ŽVACETOM OD JANJČIĆA
  • KUHANE LIGNJICE
  • SUHI ŠTOKALJ (HOBOTNICA) S JAJIMA
  • HOBOTNICA U PEĆNICI
  • MJEŠANA BUZARA “MOSLAVINA” S PALENTOM
  • BAKALAR NA MORNARSKI
  • LUNICE
  • ŠKARPINA NA RIBARSKI NAČIN
  • Lička

  • SARMA OD OGULINSKOG KISELOG ZELJA I MESA DIVLJAČI
  • DOMAĆA LIČKA PASTRVA IZ GACKE S LIČKIM POLAMA
  • JANJEĆI BUT S UMAKOM
  • ORZOTO OD JANJETINE
  • JARETINA POD PEKOM
  • RAŽNJIĆI OD KOBASICA
  • MARINIRANA LIČKA PASTRVA
  • LIČKI NABOD
  • Lovačka

  • JELEN U CRNOM PIVU
  • GULAŠ OD ŠUMSKIH GLJIVA
  • FILE VEPRA PUNJEN SUHIM BRUSNICAMA, U UMAKU OD VRGANJA S DOMAĆIM TRGANCIMA I DŽEMOM OD ARONIJE
  • DIVLJAČ S KNEDLIMA
  • BIFTEK U LOVAČKOM UMAKU
  • ODREZAK NA LOVAČKI
  • PILETINA NA LOVAČKI
  • GULAŠ S GLJIVAMA
  • MEDALJONI JELENA
  • ZEC U UMAKU S MAKARONIMA
  • BIFTEK S LUKOM U LOVAČKOM UMAKU
  • ŠPIKANI BUT OD DIVLJAČI, SA ŠAMPINJONIMA
  • REZANCI SA ZEČEVINOM
  • SLATKA SRNETINA NA LOVAČKI
  • MEDVJEĐA ŠAPA
  • VEPRIĆ ISPOD PEKE
  • FAZAN ZA DVOJE
  • ODRESCI JELENA LOPATARA U LAGANOM UMAKU S LISIČARKAMA
  • FILE DIVLJE SVINJE U UMAKU OD VRGANJA
  • SRNEĆA PLEĆKA U UMAKU OD VINA
  • BIFTEK NA POSTELJICI OD ŠUMSKOG ZLATA
  • ŠPIKANI SRNEĆI HRBAT
  • MOTOVUNSKA ŠUMA
  • ZAPEČENA JELENJA PRŽOLICA
  • JELENJI MEDALJONI U UMAKU OD ŠAMPINJONA
  • ŠUMSKI VEPAR NA MOUSSE KREMI OD KOPRIVE I MRKVE
  • SRNEĆI MEDALJONI S VIŠNJAMA
  • SRNEĆI GULAŠ
  • JELENJI ODRESCI U LOVAČKOM UMAKU S VRGANJIMA
  • FILE OD JELENA A LA "GRADINA"
  • HRBAT OD JELENA SA BOROVNICAMA
  • ODRESCI OD JELENA NA PJENICI OD KRUŠAKA
  • Međimurska

  • FLAMBIRANI LUNGIĆ NA KREMI OD BUČE
  • GOVEĐA PRŽOLICA NA MEĐIMURSKI NAČIN
  • LJUTA GULAŠ-JUHA
  • TELEĆI FILE PUNJEN SMRČCIMA I JAJEM
  • DOMAĆE MEĐIMURSKE ŠPAROGE
  • TELEĆI ODREZAK U UMAKU OD VINA
  • TELEĆI MEDALJONI GRATINIRANI SUHIM MARELICAMA
  • TELEĆI FILE SA SMRČCIMA I JAJEM S JEČMENOM KAŠOM
  • TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD SMRČAKA
  • SVINJSKI MEDALJONI SA SUHIM ŠLJIVAMA
  • SMUĐ U PANADI
  • MEĐIMURSKA GIBANICA
  • BAKINI MEDALJONI
  • GOVEĐI FILE “GROŠINIĆ”
  • PUREĆI ODREZAK U UMAKU OD TARTUFA I VRGANJA S NJOKIMA
  • GOVEĐI FILE PATAČIĆ S KROKETIMA
  • JUNEĆI FILE PUNJEN PAŠTETOM OD PREPELICE
  • SVINJSKI FILE GROŠINIĆ
  • Moslavačka

  • GRAH VARIVO SA KISELOM REPOM
  • SVINJETINA U VRHNJU SA DOMAĆIM REZANCIMA
  • BAZLAMAČA
  • KRAPEC NA PROCEP - ŠARAN NA RAŠLJAMA
  • POSAVSKI ČOBANAC
  • ZEC S KISELIM ZELJEM I ŽGANCIMA
  • BAKINA PISANICA
  • PUNJENI PUREĆI ODREZAK U OVITKU OD CARSKOG MESA
  • Podravska

  • TELEĆI KOTLETI S VRGANJIMA
  • PODOLAC ISPOD PEKE
  • IDILA OD SMUĐA
  • GUŠČJA JETRA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE
  • GAZDARIČIN LONAC
  • KOPUN U TAMNOM UMAKU OD VRGANJA, CRNOG VINA I HAJDINE KAŠE
  • TELEĆA KOLJENICA U PELATU
  • PUNJENA PURETINA SA SVJEŽIM SIROM
  • BIFTEK S LISIČKAMA
  • KAMENGRADSKI ODREZAK
  • PODRAVSKI PICEK S KRUMPIROM U VRHNJU
  • PEČENA RACA PUNJENA HELJDINOM KAŠOM
  • JELENJI SAVICI
  • PURICA PUNJENA SIROM
  • GORIČKI GULAŠ
  • PUREĆA ROLADA "KRALUŠ"
  • Primorska

  • GULAŠ OD DIVLJAČI S NJOKIMA
  • JADRANSKE KOZICE U UMAKU OD PERŠINA
  • ŠTUFAD NA BARBATSKI NAČIN
  • BRUDET OD PUŽEVA I PRILJEPAKA
  • JANJEĆE TRIPICE
  • PODVELEBITSKI ŠKAMPI
  • JANJEĆI DROPČIĆ (TRIPICE)
  • JASTOG SA ŠURLICAMA
  • FETA ROMBA U UMAKU OD ŠAFRANA
  • GULAŠ OD KOPUNA S NJOKIMA
  • PEČENA JANJETINA IZ KRUŠNE PEĆI
  • TUNA NA SLATKO
  • JANJETINA NA BELEJSKI NAČIN
  • KRČKA MARINADA
  • TARTAR OD JADRANSKIH KOZICA I JABUKE
  • GRDOBINA S MAHUNAMA I CHERRY RAJČICAMA BRUSCHETTA
  • DROPČIĆ A’LA "BEPINA"
  • PROLJETNI SVITAK
  • ODREZAK OD TUNE U KOŠULJICI OD DOMAĆE PANCETE S UMAKOM OD ŠKAMPI
  • JAKOBOVE KAPICE S KREMOM OD KARFIOLA I HRSKAVOM PANCETOM
  • POŠIRANI FILET BRANCINA PUNJEN SMJESOM OD ŠKAMPI, BLITVE I MRKVE
  • LIGNJE PUNJENE GRDOBINOM S PALENTOM I SALSOM OD RAJČICE
  • MARINADA OD MIJEŠANE RIBE NA CRIKVENIČKI NAČIN
  • JANJETINA NA NOVLJANSKI NAČIN
  • TUNA STEAK S GREDELA
  • ZVACET OD JANJETINE S NJOKIMA
  • BRUDIT OD JADRANSKIH LIGNJI S JAČMIKOM I FAŽOLOM
  • MIJEŠANI SAVOR OD HOBOTNICE I PASA
  • PIJANI KVARNERSKI ŠKAMPI
  • KRČKA JANJEĆA KOLJENICA
  • RIŽOTO OD VOLAKA
  • SAUR
  • POHANA MORUZGVA (VLASULJA)
  • POLPETE OD (MORSKOG) PASA S BLIŠNJAKOM (MASLAČAK) I KRUMPIROM
  • POLPETA OD MRKAČA
  • ZELENI REZANCI S JETROM OD ROMBA
  • BRODET OD SIPE
  • ORZO KAŽERMA
  • MARINADA OD MIJEŠANE RIBE
  • PRŽENI KRAK HOBOTNICE S PIREOM OD GRAŠKA, S WASABI PRAHOM I SALATOM OD KRASTAVACA
  • Slavonska

  • ROLADA OD SVINJETINE
  • PUREĆI ODREZAK SA SUHIM ŠLJIVAMA
  • FIŠ PAPRIKAŠ U KOTLIĆU NA OTVORENOJ VATRI
  • JELENJI MEDALJONI S DVOBOJNIM DOMAĆIM REZANCIMA
  • PERKELT OD SOMA
  • VESELI ŠARAN
  • SMUĐ NA NAČIN GROFA PEJAČEVIĆA
  • KUHANA RIJEČNA RIBA 2
  • SLAVONSKI GULAŠ
  • SOM U VINU
  • PILEĆI PAPRIKAŠ
  • RIBLJI PAPRIKAŠ
  • SLAVONSKI ČOBANAC
  • ŠTAPIĆI SMUĐA U PRŠUTU
  • FILE CRNE SLAVONSKE SVINJE U UMAKU OD VRGANJA
  • FIŠ PAPRIKAŠ
  • LUNGIĆ U UMAKU OD ŠLJIVOVICE
  • SAVIJENI TELEĆI BUT
  • SVINJSKI ODREZAK U UMAKU OD KOPRA
  • PUNJENI ODOJAK
  • PERKELT OD PURETINE S DOMAIM TIJESTOM POMIJEŠANIM S VRHNJEM I SIROM
  • PUNJENI JANJEĆI KOTLETI
  • SOM S LUKOM
  • SOM U UMAKU
  • RAŽNJIĆI SA SIROM
  • SMUĐ U ČEŠNJAKU
  • PUNJENI PUREĆI ODREZAK
  • ŠARAN NA ILOČKI NAČIN
  • ODREZAK FRA LUKA
  • BARANJSKI RIBLJI PAPRIKAŠ
  • PROLJETNI SMUĐ
  • ĐURĐEVAČKI PIJANI KOTLET
  • DIMLJENA VJEŠALICA
  • ZEČJI BUT NA SLAVONSKI NAČIN
  • ŠARAN NA SLAVONSKI
  • SOM S KISELIM KRASTAVCIMA
  • MARINADA OD SOMA
  • KUTJEVAČKI SRNEĆI MEDALJONI
  • ODREZAK SLAVONSKIH LOLA
  • ROLADICE OD PUREĆIH PRSA
  • ŽLIČNJACI S BUKOVAČAMA
  • VINOGRADARSKI ĆEVAP
  • PILETINA U ILOČKOJ GRAŠEVINI
  • ŠOKAČKI RAŽNJIĆ
  • PIJANI ŠARAN
  • NADJEVENA TELEĆA PRSA NA SLAVONSKI NAČIN
  • ŠLJUKA U UMAKU OD ZAČINSKOG BILJA I ČETIRI VRSTE GLJIVA
  • Turopoljska

  • TUROPOLJSKI ODREZAK
  • JEČMENAC OD VRGANJA
  • KARLOVAČKI REZANCI SA SEZONSKIM GLJIVAMA
  • Zagorska

  • TELEĆA PRSA U CRNOM VINU
  • SELJAČKI SLOŽENAC
  • PIJETAO S ORASIMA
  • REZANCI S PATKOM
  • MARTINJSKA GUSKA S MARUNIMA
  • NADJEVENA KOKOŠ
  • POVRTNI ODREZAK
  • SAMOBORSKI KOTLET
  • NADJEVENA GOVEĐA PISANICA
  • UŠTIPCI OD MESA
  • PUNJENI KOPUN
  • SVINJSKA VRATINA U KISELOJ REPI
  • KISELI KUPUS S BUNCEKOM
  • PUNJENI BATACI
  • PODOLAC NA ŽARU
  • KUHANA KOKOŠ U JUHI S REZANCIMA
  • BAKIN LONAC
  • DIMLJENA KAŠA - ZAGORSKI RIŽOTO
  • MEDALJONI U UMAKU OD ŠAFRANA
  • KOLJENICA S POVRĆEM
  • PLETENICA
  • MARINIRANI RAMSTEK U ŠUMSKIM GLJIVAMA SA DIZANIM KNEDLAMA NA PARI
  • ODREZAK GROFOVA BATTHYANY
  • PUNJENI ŠARAN
  • RUDARSKA GREBLICA
  • NADJEVENA TELETINA
  • FAZAN U UMAKU OD BOROVNICA
  • SMUĐ "AQUACITY"
  • SVINJSKO PEČENJE U VINU
  • VINSKI GULAŠ
  • PURICA SA KRAVLJIM SIROM
  • VARAŽDINSKA PEČENKA (16 ST.)
  • PUNJENA SVINJSKA PISANICA „TOPLICA“
  • ODREZAK "KRALUŠ"
  • GULAŠ OD PODOLCA
  • ZAPEČENA PILEĆA PRSA "TURIST"
  • DOMAĆA PATKA NA POSTELJICI OD RIKULE
  • CVETLINSKA GIBANICA
  • SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA
  • ODREZAK ZAPEČEN U KRUŠNOJ PEĆI
  • GULAŠ S KISELIM KUPUSOM
  • SVINJSKI LUNGIĆ U MOŠTU
  • PUREĆA PRSA U UMAKU OD LISIČARKI SA KUKURUZNIM ŽGANCIMA
  • PURETINA S GLJIVAMA
  • SVINJSKI KOTLET U MOŠTU
  • PILETINA S GLJIVAMA
  • PAČJA PRSA S MLINCIMA
  • PUNJENA PISANICA
  • Specijaliteti ostalih kuhinja - Glavno jelo

    Antička

  • STARORIMSKE ZAČINJENE DAGNJE
  • PATINA DE PISCICULIS (SUFLE OD MALIH RIBA)
  • PULLUS FUSILIS (NADJEVENO PILE)
  • ISICIA OMENTATA
  • MINUTAL MARINUM
  • VITELLINA FRICTA (PEČENA TELETINA)
  • Austrijska

  • KOKOŠ SA PIVOM
  • PURETINA SA SENFOM
  • PUNJENA ŠTRUCA
  • SVINJSKI MEDALJONI U UMAKU OD PIVE
  • Češka

  • IZ CHRESHENY HLADETINA
  • GOLUBI Z GRAHOM
  • MISA “TOPLICA”
  • Engleska

  • GOVEĐA PISANICA WELLINGTON
  • Finska

  • KALAKUKKO
  • Francuska

  • FILE OD BRANCINA U CRVENOM PAPRU
  • PURETINA U BIJELOM VINU
  • NADJEVENI SAVITAK
  • PUREĆA PRSA SA TRI VRSTE SIRA
  • PUREĆA PRSA S VRGANJIMA
  • BOGATI SLOŽENAC
  • ROASTBEEF S LUČICAMA
  • GOLUBOVI U OCTU
  • JANJETINA S KRUŠKAMA
  • ODRESCI CHAGALL
  • FILE OD LUBINA S UMAKOM OD ŠKAMPI I ŠAFRANA
  • OSLIĆ IZ FOLIJE U UMAKU OD KISELOG VRHNJA
  • ŠUMSKI TRIJUMF
  • GOVEĐI FILE “PARIS”
  • ŠKARPINA S KAPRIMA
  • OSLIĆ U FOLIJI
  • BOURRIDE
  • FILE OD GRDOBINE U UMAKU OD PJENUŠCA
  • CHATEAUBRIAND
  • Grčka

  • PURETINA U LIMUNOVOM SOKU
  • Indijska

  • PURETINA U UMAKU OD CURRYA
  • RIŽOTO OD OSLIĆA S CURRYEM
  • CURRY PILETINA WOK
  • BAMI
  • Indonezijska

  • NASI GORENG AJAM
  • Internacionalna

  • TELEĆI FILE U ŠPEKU S REZANCIMA OD POVRĆA
  • TANJUR ŠEFA KUHINJE
  • JASTOG "AMERICANO"
  • CORDON ROUGE - TELEĆI ODREZAK PUNJEN ŠUNKOM I SIROM U UMAKU OD BORDO VINA
  • PILETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
  • PUNJENI SVINJSKI FILE
  • TELEĆA KOLJENICA, PIRE OD BATATA, PEČENA BROKULA I MRKVA
  • PASTRVA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE SABLJACI
  • ZVONČIĆI VALLONI
  • ROLANA PUREĆA PRSA S BOSILJKOM I SEZAMOM
  • STEAK "MEDUZA"
  • ŠTRUCA OD GLJIVA
  • ODREZAK "ZAGREB 900"
  • BIFTEK U CRNOM VINU I ŠAMPINJONIMA
  • PUNJENI ŠAMPINJONI U UMAKU OD DAGNJI
  • BIFTEK U POŽARU 1776.
  • DOMAĆI RAMSTEK U STAROM OCTU
  • BIFTEK OBLOŽEN PANCETOM
  • GOVEĐI JEZIK S UMAKOM OD RAJČICA
  • TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD VIŠANJA
  • SOM SA ŠAMPINJONIMA
  • RAMSTEK S KARAMELIZIRANIM LUKOM I PIREOM OD CELERA
  • RAGU OD VRGANJA S NJOKAMA I ČIPSOM OD PANCETE
  • PIRJANA JANJEĆA KOLJENICA
  • TURNEDO “VILLA ORSULA”
  • KUHANI SLANI JEZIK S PIREOM OD SUHOG GRAŠKA
  • RIŽOTO OD MLADOG KOZJEG SIRA...
  • LOSOS À LA NAGE
  • ZAPEČENI JUNEĆI ODRESCI
  • RIŽOTO S MESOM
  • FIORENTINSKI ODREZAK
  • ODLEŽANI FILE ISTARSKOG GOVEDA S AROMATIZIRANIM EKO KRUMPIROM
  • KOTLETI 2 KULE
  • GOVEDINA S UMAKOM OD KAPARA
  • PUREĆA SIMFONIJA
  • TELEĆI MEDALJONI U LIMUNU
  • 10 SATI PARENI JUNEĆI MIŠIĆ S PJENICOM OD KRUMPIRA
  • PURETINA S POVRĆEM
  • PUNJENA PUREĆA PRSA
  • LOSOS NA ROŠTILJU
  • PURETINA SA ŠAMPINJONIMA
  • BIFTEK OD BELGIJSKOG PLAVOG GOVEDA U UMAKU OD TARTUFA
  • FILE OD TUNE
  • ENTRECOTE ODLEŽALE GOVEDINE SA ŽARA S AROMATIZIRANIM KRUMPIROM
  • RAMSTEK U UMAKU BALDWASE
  • GOVEĐA PISANICA S TJESTENINOM I ŠPAROGAMA
  • PILEĆI FILE S MOZZARELLOM I PRŠUTOM
  • BIFTEK PRINCIPOVAC U LISNATOM TIJESTU S PALAČINKOM OD KRUMPIRA
  • PUNJENA PURICA
  • PUNJENO PILE
  • RIŽA LAWRENCE
  • LOSOS S MUŠKATNOM BUNDEVOM I GLJIVAMA
  • GRATINIRANA PUREĆA PRSA S POVRĆEM
  • REZANCI S HRENOVKAMA
  • FAŠIRANCI
  • TELEĆI FILE GOSPOJA
  • PILE U VINU
  • RIŽOTO OD ŠPAROGA, MEDVJEĐEG LUKA I ŠKAMPI
  • PIRJANA TELEĆA KOLJENICA S KRUMPIROM I POVRĆEM
  • FILETI DAVID
  • PEČENA PILETINA
  • ROASTBEEF U VREĆI
  • GOVEĐI JEZIK S KAPARIMA
  • ROLADICE OD JAJA PUNJENE ŠAMPINJONIMA
  • BULVIU
  • JASTOG "FRA GIAVOLO"
  • PASTRVA NA KOTANYI NAČIN
  • AROMATIČNI RAŽNJIĆI
  • SARTU OD RIŽE
  • SLOŽENAC OD PURETINE
  • PUNJENI JANJEĆI KOTLETI S TARTUFIMA I KOŠARICA OD SIRA PUNJENA POVRĆEM
  • ODREZAK "STARI FIJAKER"S NJEMAČKIM ŠPECLIMA
  • POLPETE OD PIVE
  • PUREĆI ODREZAK U CURRY-UMAKU S PRŽENIM KROKETIMA
  • TELEĆA KOLJENICA S GRATOM OD KRUMPIRA I POVRĆEM SA ŽARA
  • KARE MLADOG ODOJKA, PIRE OD BUČE I SOTIRANE PROKULICE SA ŠPEKOM
  • PURICA U UMAKU OD VINA
  • PUNJENE TELEĆE ROLICE
  • SVINJSKI LUNGIĆ U OVITKU OD PISTACIJA S BATATOM NA KREMI OD GRAŠKA
  • BROKULA S RIŽOM
  • ODRESCI OD SOMA
  • SOMOVINA ORLY
  • SOUFFLÉ S TARTUFOM
  • KUHANI SOM
  • SVINJSKA REBARCA MARINIRANA I PEČENA U TAMNOM PIVU
  • GRATINIRANA JAJA SA ŠAMPINJONIMA
  • JUNEĆI OBRAZI U UMAKU OD VINA I BOROVNICA S NJOKIMA OD KRUMPIRA
  • GOVEĐI JEZIK SA SLANIM SARDELAMA
  • GOVEĐI JEZIK PRŽEN
  • KRUMPIR/TARTUF
  • RIŽOTO OD BIFTEKA S KARAMELIZIRANIM LJUBIČASTIM LUKOM
  • BOŠKARIN À LA BOĐKINAC
  • PIKANTNI ODRESCI
  • KUHANA RIJEČNA RIBA 1
  • MARINIRANI TELEĆI FRENCH RACK PEČEN U KOPA GRILU
  • JUNEĆI OBRAZI U PORTU
  • PATKA & KESTEN
  • TELEĆI FILE S PIREOM OD BUČE I CIKLOM
  • SMUĐ ORLY
  • BIFTEK U UMAKU OD VRGANJA
  • RAMSTEK U VINSKOM UMAKU
  • ROASTBEEF NA ŽARU
  • KUHANA GUSKA SA JABUKOM I HRENOM
  • RAŽNJIĆI OD HOBOTNICE S UMAKOM OD PAPRIKE
  • HOBOTNICA SA ČEŠNJAKOM I FEFERONOM
  • SLOŽENAC S BAKALAROM
  • KONFITIRANI PAČJI BATAK S PIREOM OD BIJELOG GRAHA, PRŽENIM LJEŠNJACIMA I SOTIRANIM ŠPINATOM
  • TERINA OD GUŠČJE JETRE SA ŽELEOM OD BOROVNICA, DOMAĆE BRIOŠ PECIVO
  • TATARSKI BIFTEK
  • RIMSKI NJOK S GUŠČJOM JETROM U UMAKU OD CRNOG TARTUFA
  • AGNELOTE
  • ROLANI PUREĆI ODREZAK S UMAKOM OD GORGONZOLE
  • AROMATIČNI ŠKAMPI
  • PUNJENI ODREZAK "SV. HUBERT"
  • BIFTEK U UMAKU OD ZELENOG PAPRA
  • ŠPAGETI S JASTOGOM
  • Irska

  • IRSKI SLOŽENAC
  • Kineska

  • LUBIN S PET OKUSA UZ PRILOG OD RIŽE NA KISELO-SLATKI NAČIN
  • LUBIN S PET OKUSA
  • RIBA NA KISELO-SLATKI NAČIN
  • PATKA S ANANASOM
  • KUNIĆ SA SOJINIM KLICAMA
  • KARAMELIRANA RIBA
  • ŠPAGETI NA SEČUANSKI NAČIN
  • PASTRVE U KISELO-SLATKOM UMAKU
  • Mediteranska

  • BOGATA POSLASTICA
  • FILE BRANCINA U TAPENADI OD LJEŠNJAKA SA SORBETOM OD BUNDEVE I KREMOM OD KAMENICA
  • RIŽOTO S KATALONAMA
  • TUNINA MARINA
  • LIST U VINU
  • MEDALJONI OD SIPE
  • DUBROVAČKA POPARA
  • PLATA MIJEŠANIH ŠKOLJKI NA NAČIN ŠEFA
  • MAKARUNI S JADRANSKOM TRILJOM
  • ARTIČOKE U PEĆNICU
  • RIŽOTO S MUŠKATNOM BUNDEVOM UZ HRSKAVI ČIPS OD ISTARSKOG OMBOLA I OASI MASLINOVO ULJE
  • GRDOBINA U UMAKU OD ŽLAHTINE
  • BIFTEK NA RUKOLI
  • MASLINA U KAKTUSU
  • KOPUN SA MASLINAMA
  • AROMATIČNA PURETINA
  • ZELENI REZANCI SA SIPOM
  • MARINIRANA TUNA
  • RAŽNJIĆI YACHT CLUB NA PODLOZI OD RIŽE
  • ŠKAMPI S RIKULOM
  • BRANCIN U CRNOJ SOLI
  • SABLJARKA U OCTU
  • SLOŽENAC OD PLODOVA MORA
  • PAELLA «VALENCIANA»
  • KOKOŠ NA BRUDET
  • PLAVICE PUNJENI MOTROM „AL CARTOCCIO“
  • ARTIČOKE S GRAŠKOM
  • BRANCIN “ZLATNA ŠKOLJKA”
  • MEDITERANSKA TUNA
  • PŠENICA S DIMLJENIM PLODOVIMA MORA
  • FILE BRANCINA U ŠKARTOCU
  • ŽUTO - CRVENA SIMFONIJA OD KOZICA
  • REZANI GOVEĐI BIFTEK S KUHANIM POVRĆEM
  • FETE OD GRDOBINE (ŽABE) U ŽLAHTINI
  • CARPACCIO OD TUNE MARINIRANE U SOKU CITRUSA
  • SAUTÉ OD ŠKOLJKI I RAKOVA
  • RAGU OD PILETINE
  • TAGLIATELLE OD ROGAČA S KOZICAMA I MOTAROM
  • BRODET S RAJČICOM
  • MASLINSKA LOVRATA
  • ŠKAMPI NA ŽARU
  • MIJEŠANA BUZARA OD PRUKLJANSKIH KOZICA (ŠKRILJUNA), ŠKAMPI I ŠKOLJAKA IZ PRUKLJANSKOG JEZERA
  • MALI ŠKOJ
  • BUZARA OD ŠKAMPI - FRANKOPAN
  • POHANA GRDOBINA NA PODLOZI OD PIKANTNOG RIŽOTA S KOZICAMA I KELJ SA ŽARA
  • JANJEĆA KRUNA
  • PAELLA "MEDITERANA"
  • SKUŠE NA VRTLARSKI NAČIN
  • BRUSCHETTA OD DOMAĆEG KRUHA PEČENOG ISPOD PEKE
  • DOMAĆI RAVIOLI S PRŠUTOM I KOZICAMA
  • FILE ORADE S POVRĆEM
  • FILE OD RIBE U BIJELOM VINU
  • ORADA NA ROŠTILJU
  • PRŽENA HOBOTNICA SA SALATOM OD MLADOG ŠPINATA I RUKOLE
  • KUHANI BRANCIN SA ŠPAROGAMA
  • MEDITERANSKE LAZANJE
  • TUNINA MELORIA
  • PIKANTNA PILETINA
  • BRANCIN U SOLI
  • TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA I CHERRY RAJČICAMA
  • KOVAČ U UMAKU
  • Meksička

  • CHILI CON CARNE (ČILI S MESOM)
  • PURETINA S CRVENIM GRAHOM
  • AVOKADO S LOSOSOM
  • BURRITO
  • Nizozemska

  • SELJAČKI OMLET
  • KRUMPIR S RUŽMARINOM
  • DIMLJENA SLANINA S PIREOM OD KRUMPIRA I ENDIVIJE
  • SVINJSKI FILE I DIMLJENA KOBASICA S PIREOM OD KRUMPIRA I NARIBANIM KISELIM KUPUSOM
  • Njemačka

  • PUREĆA PRSA PUNJENA SIROM MAIGAUDE
  • PRŽOLICA U UMAKU OD LUKA S KROKETIMA
  • KRUMPIROV GULAŠ SA BUKOVAČAMA
  • Orijentalna

  • SULTANOVA DELICIJA
  • HAJDUČKI RAŽNJIĆI
  • POLPETE KAO RAŽNJIĆI
  • ŠARENI RAŽNJIĆI
  • PURETINA S UMAKOM OD SOJE
  • PURETINA S CURYEM
  • MESNI VALJUŠCI
  • JANJETINA NA KISELO
  • KHORESHFESENJAN SA CHELOUOM
  • MUSAKA
  • RAŽNJIĆI OD JEGULJE I LJUTE KOBASICE
  • ŠIŠ ĆEVAP 1
  • ŠIŠ ĆEVAP 2
  • CURRY AJAM
  • OSLIĆ U LJUTOM UMAKU
  • Ostalo

  • ROSTBEEF S UMAKOM OD HRENA I JABUKE
  • Otočka

  • JANJETINA
  • Portugalska

  • PUNJENI LIGNJI U UMAKU OD RAJČICA
  • TAMALES DE PAPA
  • BAKALAR NA PORTUGALSKI NAČIN
  • POLPETICE PUNJENE PURETINOM
  • Rumunjska

  • SMOTULJCI NA RUMUNJSKI NAČIN
  • Sicilijanska

  • PURETINA SA KAPARIMA
  • Španjolska

  • RIŽOT SA KOZICAMA
  • JASTOG IZ MAJORKE
  • SKUŠE NA ŠPANJOLSKI NAČIN
  • KRALJEVSKA JAJA
  • Talijanska

  • LONAC S OSLIĆEM
  • TUNINA CARLOFORTE
  • PIATTO ALLEGRO
  • TRIPICE S PATLIĐANOM
  • PILE U NARANČI
  • SVINJETINA U LIMUNU
  • RIŽOTO FREGOLI
  • SABLJARKA U TAVI
  • VEGETARIJANSKI PLADANJ SA ROŠTILJA
  • OKLOPI MERGELLINA
  • BAKALAR “ALLA VICENTINA”
  • SKUŠE IZ FJORDA
  • AGNOLOTTI U UMAKU
  • UKUSNI KANELONI
  • TORTA S BLITVOM I GLJIVAMA
  • MAKARONI S KOBASICAMA
  • CALZONE OD KRUMPIRA
  • TRIPICE NA TALIJANSKI NAČIN
  • BUT U FOLIJI
  • JANJETINA NA RIMSKI
  • LO STOCCAFISSO ALL’ANCONITANA
  • ŠKARPINA S RAJČICAMA
  • PILETINA NA SICILIJANSKI NAČIN
  • ŠPAGETI MONTENERO
  • REZANCI PONENTE
  • PURETINA S PESTOM
  • PURETINA U UMAKU OD METVICE
  • GRATINIRANO PILE NA FIRENTINSKI NAČIN
  • TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA
  • HLAP SA TJESTENINOM A’LA AZZURRO
  • SKUŠA U SCAVECCIU
  • SELJAČKI RIŽOTO
  • BOGATI RIŽOTO
  • BAKALAR U PEĆNICI
  • ARANCINI - TALIJANSKI KROKETI OD RIŽE
  • POLPETE OD INĆUNA
  • SLOŽENAC S TJESTENINOM
  • OKLOPIĆI ALCANTARA
  • LAZANJE SA ŠPINATOM I SIROM BRIE
  • CALZONE "CESENATICO"
  • ODRESCI OD SVINJSKE JETRE
  • TIMBALLO OD REZANACA
  • SICILIJANSKI CALZONE
  • TIRENSKI CALZONE
  • SRDELE S GROŽĐICAMA
  • CALZONE "MONTELLO"
  • PRŽENI CALZONE
  • TALIJANSKI LONAC
  • RUŽIČASTI CALZONE
  • RIŽOTO S KOBASICAMA
  • NJEŽNI AGNOLOTTI
  • RUSTIČNI MALLOREDDUS
  • TJESTENINA S JANJETINOM
  • PUREĆI ODREZAK PUNJEN MOZZARELLOM
  • GRATINIRANI INĆUNI
  • SLOŽENAC S TJESTENINOM I PURETINOM
  • COSTOLETTE D’AGNELLO ALLA GRIGLIA
  • Toskanska

  • TIKVICE PUNJENE TUNJEVINOM
  • SIPICE S BLITVOM
  • KUNIĆ U UMAKU
  • ODRESCI OD SVINJSKE JETRE
  • SVINJETINA U UMAKU
  • PIJANA TUNA
  • Tropska

  • KREOLSKO PILE
  • PURICA U MARINADI
  • Tuniska

  • JANJETINA I GRAH
  • SLANUTAK S MESOM
  • KUSKUS S JANJETINOM
  • TAGINE T'FAIA
  • RIBLJI FILETI S HARISOM I CRNIM MASLINAMA
  • Turska

  • JANJEĆI BUREK
  • KISELE MESNE OKRUGLICE
  • HÜNKÂRBEĞENDİ
  • PILAF S MESOM
  • MUSAKA OD KRUMPIRA
  • MUSAKA OD TIKVICA
  • KALIFOVA DELICIJA
  • KOFTE
  • ŠIŠ KEBAB
  • Ukrajinska

  • KOKOŠ PIRJANA S GALUŠKAMA
  • ŠPUNDRA
  • LEŽNJI OD KRUMPIRA
Biser Mora

100 Vodećih Hrvatskih restorana

Bogato ilustrirana knjiga u kojoj se nalaze restorani s najviše preporuka gostiju i struke prezentirani skupa sa svojim specijalitetima te prirodnim i kulturnim okružjem.
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr