“Plava riba i riba dubokog mora u vrhunskoj gastronomiji” tema su okupljanja međunarodnih i domaćih kulinarskih zvijezda u restoranu Fešta na otoku Žut. Povod je proslava 25 godišnjice restorana Fešta, a uz naše kulinarske zvijezde - Dina Galvagna, Toma Gretića, Davida Skoku, Hrvoja Zirojevića i Josipa Vrsaljka kuhati će i Michelinove zvijezde Felice Sgarru, Massimo Camiu, Giuseppe Costa i Cristian Torsiella.
Glavni događaj bit će u utorak 4.9. kada će kuhari pripremiti večeru s deset sljedova, sljubljenih s vinima koja uključuju selekciju hrvatskih i stranih etiketa.
U srijedu 5.9. kulinarska tema je ‘Zdrav doručak u vrhunskoj gastronomiji’.
Dva glavna kulinarska eventa su samo glavne atrakcije dvodnevnog uživanja za sva čula u jedinstvenom okruženju Fešte. Uz top gastronomska događanja, barmen svjetske klase Marin Nekić, pripremati će koktele s otočnim biljkama i vrhunskim destilatima.
od 04.09.2018. do 05.09.2018.