Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Poštovani ugostitelji otoka Krka,

U suradnji TZ otoka Krka, svih lokalnih TZ-a i Gastronauta, planiramo ove godine niz zajedničkih edukacija, gastronomskih manifestacija i medijskih promidžbi.  Otok Krk je pun atraktivnih gastronomskih priča, koje sa kvalitetnom pripremom  možemo zajednički ispričati i njima dodatno potaknuti goste na dolazak u predsezoni i posezoni.  

Nadamo se da će vam predviđeni programi biti korisni i da ćete se u njih aktivno uključiti.

Pozivamo vas 11. veljače 2019. na prvi radni sastanak i prvi dio radionica, edukacija i konzultacija za voditelje restorana u Vijećnicu grada Krka, s početkom u 11.00h.

Planirani program rada:

sastanak vezan uz predstojeće manifestacije: Proljeće na otoku Krku, Jesen na otoku Krku, prijedlog gastronomsko-biciklističkih tura

zajednički marketing –  dogovor oko zajedničkih medijskih i drugih prezentacija

dogovor oko termina i tema 2. dijela radionica i edukacija za voditelje, konobare i kuhare tijekom ožujka ili početka travnja 

Predavanje i konzultacije na temu priprema sezone, Siniša Križanec

- kako izgraditi dobar, ali i lojalan tim u ugostiteljstvu

­- kako motivirati djelatnike na kvalitetu

- put do uspješnog ugostitelja - socijalni, društveni, politički, tradicijski momenti, specifična vještina ugostitelja organiziranost, taktičnost, vjerodostojnost, pozitivan stav;

- upravljanje, marketing s pomoći u kreiranju priča o autohtonim namirnicama i specijalitetima, kreiranje karte jela i pića

- putovi do profita

Predavanje i konzultacije s odvjetnikom Igorom Bezjakom na temu:

- Sklapanje i raskid ugovora o radu

Molimo vas da potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail gastronaut@gastronaut.hr cc. na vašu TZ te da ispunite on-line obrazac na ovom linku kako bismo se što bolje pripremili za predstojeće zajedničke aktivnosti.

Srdačan pozdrav,

voditeljica projekta:
Karin Mimica

direktorica TZ otoka Krka:
Majda Šale