Poštovani ugostitelji otoka Krka,
U suradnji TZ otoka Krka, svih lokalnih TZ-a i Gastronauta, planiramo ove godine niz zajedničkih edukacija, gastronomskih manifestacija i medijskih promidžbi. Otok Krk je pun atraktivnih gastronomskih priča, koje sa kvalitetnom pripremom možemo zajednički ispričati i njima dodatno potaknuti goste na dolazak u predsezoni i posezoni.
Nadamo se da će vam predviđeni programi biti korisni i da ćete se u njih aktivno uključiti.
Pozivamo vas 11. veljače 2019. na prvi radni sastanak i prvi dio radionica, edukacija i konzultacija za voditelje restorana u Vijećnicu grada Krka, s početkom u 11.00h.
Planirani program rada:
– sastanak vezan uz predstojeće manifestacije: Proljeće na otoku Krku, Jesen na otoku Krku, prijedlog gastronomsko-biciklističkih tura
- zajednički marketing – dogovor oko zajedničkih medijskih i drugih prezentacija
- dogovor oko termina i tema 2. dijela radionica i edukacija za voditelje, konobare i kuhare tijekom ožujka ili početka travnja
Predavanje i konzultacije na temu priprema sezone, Siniša Križanec
- kako izgraditi dobar, ali i lojalan tim u ugostiteljstvu
- kako motivirati djelatnike na kvalitetu
- put do uspješnog ugostitelja - socijalni, društveni, politički, tradicijski momenti, specifična vještina ugostitelja organiziranost, taktičnost, vjerodostojnost, pozitivan stav;
- upravljanje, marketing s pomoći u kreiranju priča o autohtonim namirnicama i specijalitetima, kreiranje karte jela i pića
- putovi do profita
Predavanje i konzultacije s odvjetnikom Igorom Bezjakom na temu:
- Sklapanje i raskid ugovora o radu
Molimo vas da potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail gastronaut@gastronaut.hr cc. na vašu TZ te da ispunite on-line obrazac na ovom linku kako bismo se što bolje pripremili za predstojeće zajedničke aktivnosti.
Srdačan pozdrav,
voditeljica projekta:
Karin Mimica
direktorica TZ otoka Krka:
Majda Šale