U cilju što bolje pripreme za sezonu koja ove godine započinje u specifičnim uvjetima, na inicijativu ugostitelja Crikveničke rivijere, u organizaciji Grada Crikvenice, Turističke zajednice grada Crikvenice, Gastronauta i Ceha ugostitelja Crikvenica, 3. lipnja 2020. održati će se edukativne radionice za voditelje restorana i konobare u Gradskoj vijećnici, Crikvenica s početkom u 10.00 h.
Predavači i moderatori su Siniša Križanec, edukator, ugostitelj, osoba koja je pokrenula prva dva objekta s pet zvjezdica u Hrvatskoj te Karin Mimica, autorica brojnih projekata unapređenja gastronomske ponude i urednica portala Gastronaut.hr.
Predviđene su sljedeće teme:
- Aktualni psihološki pristup gostima i osoblju;
- Uspješno poslovanje sa smanjenim troškovima;
- Interni kontrolig;
- Načini nošenja sa stresom, vježbe ubrzane relaksacije;
- Aktualni i novi trendovi u ugostiteljstvu.
- diskusije i konzultacije.
Nakon službenog dijela radionice, kušati ćemo proizvode partnera Gastronauta – vina vinarija Pavlomir i Erdutski vinogradi te suhomesnate delicije Mesoprerade i Ravlić servirane na i u proizvodima iz asortimana Zip trgovine. Na podršci zahvaljujemo i obrtu Jupi Crikvenica.
Predviđeno trajanje radionice je od 10.00 – 14.00 h.
Organizatori zadržavaju pravo manjih promjena programa.
Prijaviti se možete preko ovog obrasca ili na e-mail gastronaut@gastronaut.hr (mob. 098459091 Marina Selak) do 31. svibnja uz obavezno navođenje naziva vašeg ugostiteljskog objekta, kontakt broja te informacije koliko osoba dolazi iz vašeg objekta.