Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Mirjana Špoljar, trostruka državna prvakinja Hrvatske u slastičarstvu odlučila je svoje znanje podijeliti s profesionalcima i amaterima u slastičarstvu te otvorila u Zagrebu edukacijski centar Sweet lab.

Tečajevi, edukacije i radionice slastičarstva se u Sweet lab-u održavaju dva do tri puta tjedno, a na programu su:
     Radionice slastičarstva za početnike
     Radionice slastičarstva za osobe s osnovnim znanjem
     Radionice slastičarstva za napredne
     Radionice ukrašavanja slastica
     Radionice za izradu torti
     Radionice za izradu prigodnih blagdanskih slastica
     Radionice za izradu zdravih slastica
     Radionice za izradu egzotičnih slastica
     Radionice za mlade majke
     Radionice za majke s djecom
     Radionice za profesionalne slastičare
     Radionice za profesionalne kuhare
     Radionice za slane slastice
     Radionice modernih slastica
     Radionice za izradu specijalnih vrsta slastica za
-    Dijabetičare
-    Osobe s intolerancijom na gluten
-    Osobe s intolerancijom na laktozu
-    Sportaše
-    Slastice po Košer i Halal standardima
     Radionice internacionalnih slastica uz gostovanje inozemnog šefa slastičarne
     Individualna podučavanja
     Kreiranja kompletne restoranske ili hotelske ponude slastica
     Konzultacije
     Team building

Na Facebooku pod Sweet lab by Mirjana Spoljar ili na Instagramu možete vidjeti fotografije s prošlih radionica, a sve najave nadolazećih radionica možete pronaći na WEB stranici Sweet-lab.hr, na Instagramu ili Facebooku pod Sweet lab by Mirjana Špoljar.

Tečajevi započinju u 18.00h i traju minimalno 3 sata.
Cijena po osobi po jednom tečaju / radionici je 450,00 kn i uključuje sav potreban materijal za izradu slastice, a gotovu slasticu polaznici ponosno na kraju nose kući kakao bi mogli pokazati što su naučili. Na kraju tečaja svaki polaznik dobiva diplomu o uspješno završenom tečaju.

Uzevši u obzir da centar raspolaže s 8 radnih otoka, a mnogi žele da ih podučava trostruki državni prvak hrvatske u slastičarstvu te međunarodni slastičarski sudac, rezervaciju je potrebno napraviti pravovremeno, uz prethodnu provjeru raspoloživih mjesta telefonom na 098/99 49 423 ili putem maila info@sweet-lab.hr. Po potvrdi rezervacije dobivate upute za uplatu, ili uplaćujete shodno uputama na web stranici. Ukoliko smatrate da nemate dovoljno znanja za navedenu radionicu, nazovite i dobit ćete informacije što se na kojoj radionici radi, te da li je potrebno predznanje.

Sweet lab se nalazi na Remetinečkoj cesti 75 c, pored njega je besplatan parking, a dostupan je i javnim prijevozom (autobus za Lanište s Glavnog kolodvora koji staje 20 metara od prostora, tramvajska stanica se nalazi cca 100 metra – ispod remetinečkog rotora).