Sastojci:
Za 4 osobe:
50 dag govedine
10 dag suhe slanine
15 dag svinjetine
glavica luka
5 režnjeva češnjaka
muškatni oraščić
prstohvat cimeta
3

klinčića
4 žlice ulja
1 kg kiselog kupusa
limun
2 lista lovora
sol i papar
Upute za pripremanje:
Svježu govedinu i svinjetinu sitno isjeckati. Smjesi dodati sjeckani luk i češnjak. Potom dodati nastruganu limunovu koricu, sol, papar, cimet, tučene klinčiće i nastrugani oraščić. Dobro sve izmiješati i nadjenuti listove kiselog kupusa te pripaziti da je meso dobro obavijeno listovima. Duboku zemljanu posudu pouljiti i obložiti preostalim listovima kupusa. Na listove posložiti arambašiće, a između njih umetnuti komadiće suhog svinjskog jezika ili suhe svinjetine. Arambašiće preliti temeljcem ili mlakom vodom. Kuhati otprilike tri sata na laganoj vatri. Umjesto mješanja, povremeno treba protresti posudu.