Sastojci:
Za plačinke:dva dijela bijela brašna
jedan dio voda (jedan dio)
prstohvat soli
Za nadjev:
10 dag pilećeg mesa (ili nemasne svinjetine, nemasne slanine, račići ...), narezanog na trake
žlica kukuruznog brasna (ili palente)
5 gg nasjeckanih bambusovih mladica
2 tanko narezane kineske gljive (može i vrganji, bukovace, šampinjoni)
1 mali poriluk (ili mladi luk, ako poriluk smrdi)
2 žlice ulja od kikirikija (ili obicnog biljnog ulja s nekoliko kapi sezamovog ulja)
Za umak:
1 žlica smeđeg šećera
prstohvat soli
pola žličice glutaminata
žličica tamnog sojinog umaka
žličica svijetlog sojinog umaka
žlica pileće juhe
pola žlice ulja od kikirikija
2 žlice rižinog vina (ili cherryja)
ulje za prženje
Upute za pripremanje:
Pripremiti tekuće tijesto od brašna, vode i soli, ostaviti jedan sat da odstoji. Zagrijanu željeznu tavu namazati krpicom umocenom u ulje. Ispeći tanke palačinke. Čistiti tavu krpom umočenom u ulje.U posudu (wok) uliti ulje kikirikija i propržiti jednu minutu meso pomiješano s kukuruznim brašnom, bambusovim mladicama i gljivama. Dodati sve začine za umak i pustiti da ispar. Dodati usitnjeni poriluk i pustiti da se ohladi.
Na svaku palačinku staviti nadjeva, rub presavinuti prema unutra, smotati i zatvoriti vodom i brašnom.
Savitke pržiti u puno ulja dok ne postanu hrskave.