- Vlasnik: Danijela Crnjak Andri
- Voditelj: Zdravko Andri
- Glavni kuhar: Danijela Crnjak Andri
- Kapelica 36
- 43280 Garešnica, Bjelovarsko-bilogorska županija
- Telefon: 043532300
- Telefon: 0915725012
- E-mail: danijela.crnjakandri@gmail.com
Radno vrijeme:
- pon , sri - sub 10:00 - 18:00
- uto 10:00 - 21:00
- ned 00:00 - 00:00
Restoran Kod Bake smješten je u sjeveroistočnom dijelu Moslavine udaljen 16 km od autoceste A1 od izlaza Kutina do Garešnice. Dalje putevi vode prema Bjelovaru, Daruvaru i Pakracu.
Više od 50 godina u tom se lokalu pripremaju tradicijska jela. Vlasnica Danijela Crnjak Andri koristi većinu namirnica iz vlastitog OPG-a te s njima radi delicije bazirane na receptima naših baka.
Ponudom dominiraju jela slavonske i zagorske kuhinje. Specijaliteti restorana su jela od divljači i gljiva, buncek i kiselo zelje, špek fileki, jela sa šparogama i divljim lukom...
Unutarnjim dijelom restorana dominira rustikalni stil uređenja, a vanjskim velika terasa s drvenom kućicom kao dječjom igraonicom za rođendane.
Gosti mogu vidjeti u dvorištu male svinje, perad i magarce, fotografirati i hraniti životinje.
Restoran je nositelj priznanja Brončani cvijet ruralne gastronomije, Okusi zavičaja Bjelovarsko bilogorske županije, finalist izbora EDEN destinacije izvrsnosti i osvajač 1. mjesta Simple the best priznanja u kategoriji posluživanja tradicijske hrane.
Više od 50 godina u tom se lokalu pripremaju tradicijska jela. Vlasnica Danijela Crnjak Andri koristi većinu namirnica iz vlastitog OPG-a te s njima radi delicije bazirane na receptima naših baka.
Ponudom dominiraju jela slavonske i zagorske kuhinje. Specijaliteti restorana su jela od divljači i gljiva, buncek i kiselo zelje, špek fileki, jela sa šparogama i divljim lukom...
Unutarnjim dijelom restorana dominira rustikalni stil uređenja, a vanjskim velika terasa s drvenom kućicom kao dječjom igraonicom za rođendane.
Gosti mogu vidjeti u dvorištu male svinje, perad i magarce, fotografirati i hraniti životinje.
Restoran je nositelj priznanja Brončani cvijet ruralne gastronomije, Okusi zavičaja Bjelovarsko bilogorske županije, finalist izbora EDEN destinacije izvrsnosti i osvajač 1. mjesta Simple the best priznanja u kategoriji posluživanja tradicijske hrane.
U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2020 godine.