- Vlasnik: Branko Kontošić
- Voditelj: Franko Vidmar
- Glavni kuhar: Marino Bačac
- Dubrova bb
- 52220 Labin, Istarska županija
- Telefon: 052885054
-
Načini plaćanja:
- Ljetno radno vrijeme: 10-23
- Zimsko radno vrijeme: 11-23
- Neradni dan: Ponedjeljak
Restoran Dubrova smješten je na polovici magistralne ceste Rijeka - Pula. Oaza mira i zelenila s parkom skulptura "Forma viva" na samom ulasku u grad Labin, dobila je i renovirani šarmantni restoran. Zidinama okružen restoran bogat je kulturnom baštinom starijeg i novijeg datuma. Uz Mediteranski simpozij skulpture koji se na Dubrovi održava već 30 godina u kolovozu, u sklopu festivala nazvanog "Kulturno ljeto", održavaju se tu i razne manifestacije, koncert i simpoziji prvenstveno radi idealnog smještaja i raznovrsne ponude restorana, kao i pridružene mu istarske konobe.
Vrsni kuhari i odlično hoteljersko osoblje nude gastronomske užitke maštovito osmišljene na osnovi hrane ovog podneblja. Jela od riba, jastoga, škampa, školjki i drugih plodova mora tipična su za ovaj kraj, kao i seoska kuhinja u kojoj prevladavaju jela od domaćeg tijesta s raznim mesnim umacima. Nezaobilazni specijaliteti s tartufima uz Francusku i Talijansku kuhinju čine internacionalnu ponudu restorana. Neki od specijaliteta su carpaccio od brancina ili zubaca i škampi "Provencal".
110 sjedećih mjesta uz kamin i svijeće na dvije etaže vrlo ukusno uređenog restorana nadopunjuju dodatnih 150 mjesta na dvije terase koje počinju biti atraktivne već u ožujku radi blage klime i ugodnog proljetnog sunca.
Vrsni kuhari i odlično hoteljersko osoblje nude gastronomske užitke maštovito osmišljene na osnovi hrane ovog podneblja. Jela od riba, jastoga, škampa, školjki i drugih plodova mora tipična su za ovaj kraj, kao i seoska kuhinja u kojoj prevladavaju jela od domaćeg tijesta s raznim mesnim umacima. Nezaobilazni specijaliteti s tartufima uz Francusku i Talijansku kuhinju čine internacionalnu ponudu restorana. Neki od specijaliteta su carpaccio od brancina ili zubaca i škampi "Provencal".
110 sjedećih mjesta uz kamin i svijeće na dvije etaže vrlo ukusno uređenog restorana nadopunjuju dodatnih 150 mjesta na dvije terase koje počinju biti atraktivne već u ožujku radi blage klime i ugodnog proljetnog sunca.
U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2000 godine.