- Vlasnik: Cittanova d.o.o
- Voditelj: Ornela Beletić
- Glavni kuhar: Ornela Beletić
- Zidine 5
- 52466 Novigrad, Istarska županija
- Telefon: 052758134
- Telefon: 0
- Fax: 052758007
- E-mail: cittanova@inet.hr
- Web: www.damir-ornella.com
- Načini plaćanja:
- Ljetno radno vrijeme: 12.00-15.00 19.30-23.00
- Zimsko radno vrijeme: 12.-15.00 18.30 22.30
- Neradni dan: Ponedjeljak
- Neradni period: 01.10. - 31.10.
Najzapadnija regija Hrvatske i još k tomu turistički orijentirana, nije mogla izbjeći gastronomsku ponudu prilagođenu zahtjevnim gostima. Kvalitetne namirnice iz mora i polja te gosti koji visokim zahtjevima izazivaju ugostitelja urodili su plodom da se na samom zapadu Istre, a tako i u okolici Novigrada odnjeguje niz vrhunskih restorana prepoznatih i u međunarodnoj konkurenciji.
Takav je i mali, udobni restoran Damir i Ornella koji se nalazi u starogradskoj jezgri grada Novigrada - Cittanova.
Otvoren je krajem prošlog stoljeća, od kada se drži načela po kojem na prvo mjesto stavlja najkvalitetnije sastojke. U restoranu se služi dnevno svježa riba iz Jadranskog mora. Kako bi se sačuvali najkvalitetniji okusi, geslo restorana je “Iz mora na stol.”
Svježu ribu visoke kvalitete priprema se na najjednostavniji način – sirovu, pod nazivom Mediteranski Sashimi, spajajući vrijednosti svježe ulovljene ribe i umijeće filetiranja. Restoran ima samo 6 stolova i sva je pažnja posvećena gostima i pripremi hrane. Priprema i filetiranje se odvijaju pred gostima.
Takav je i mali, udobni restoran Damir i Ornella koji se nalazi u starogradskoj jezgri grada Novigrada - Cittanova.
Otvoren je krajem prošlog stoljeća, od kada se drži načela po kojem na prvo mjesto stavlja najkvalitetnije sastojke. U restoranu se služi dnevno svježa riba iz Jadranskog mora. Kako bi se sačuvali najkvalitetniji okusi, geslo restorana je “Iz mora na stol.”
Svježu ribu visoke kvalitete priprema se na najjednostavniji način – sirovu, pod nazivom Mediteranski Sashimi, spajajući vrijednosti svježe ulovljene ribe i umijeće filetiranja. Restoran ima samo 6 stolova i sva je pažnja posvećena gostima i pripremi hrane. Priprema i filetiranje se odvijaju pred gostima.
U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2012 godine.