- Vlasnik: Milica Milec
- Voditelj: Gordana Milec
- Glavni kuhar: Dragan Džudža
- Bana Josipa Jelačića 1
- 31550 Valpovo, Osječko-baranjska županija
- Hotel: Villa Valpovo
- Telefon: 031651960
- Telefon: 031654600
- Fax: 031654760
- E-mail: hotel.villa.valpovo@gmail.com
- Web: www.villa-valpovo.hr
- Načini plaćanja:
- Radno vrijeme: 07-23
Restoran Villa Valpovo, sastavni je dio Hotela Villa Valpovo koji je smješten je na obali Karašice, rijeke koja protječe kroz srednjovjekovni gradić Valpovo, udaljen samo dvadeset kilometara od Osijeka.
Obiteljski hotel je izrastao na 50 godišnjoj generacijskoj tradiciji ugostiteljstva, a prije deset godina odvažno je stasao u hotel kategoriziran s četiri zvjezdice. Raspolaže s ukupno četrdeset soba i apartmana, restoranom, zimskim vrtom, ljetnom otvorenom terasom, atrijem i četiri višenamjenske dvorane.
„Suvremeno opremljena kuhinja, kvalitetni recepti, tradicija, vrhunski kuhari i brižna posluga, naši su potencijali. Ponuda hrane s našeg jelovnika, rezultat je drukčijeg odnosa prema hrani, zdravlju i životu. Jela se pripremaju uglavnom od svakodnevnih svježih ekološki prihvatljivih namirnica, poštujući ritmove prirode“, poručuje voditeljica restorana Milica Milec.
Uz samoposluživani slavonski doručak i široku dnevnu ponudu jela hrvatske kuhinje gosti mogu uživati i u specijalitetima autohtone slavonske kuhinje kao što su slavonska peka, jela iz kotlića, jela od divljači, riblji specijaliteti… Specijaliteti kuće su jela: valpovačke toplice, valpovačko kolo, bećarski brk, veseli čakančan, djevojački san, itd.
U slijedu božanskih okusa neizostavna je ponuda slatkih zalogaja iz bogate ponude domaćih kolača i slastica slavonskog kraja.
Iz vinske riznice dobra se hrvatska kapljica, po preporuci sommeliera, pažljivo odabire i sljubljuje sa hranom, uvijek prvo poštujući izbor.
„Neka Hotel Villa Valpovo bude vaš prvi izbor u srcu Slavonije. Tradicijom i napretkom kroz četiri generacije, nudimo samo najbolje za naše goste“, poručuju domaćini.
Obiteljski hotel je izrastao na 50 godišnjoj generacijskoj tradiciji ugostiteljstva, a prije deset godina odvažno je stasao u hotel kategoriziran s četiri zvjezdice. Raspolaže s ukupno četrdeset soba i apartmana, restoranom, zimskim vrtom, ljetnom otvorenom terasom, atrijem i četiri višenamjenske dvorane.
„Suvremeno opremljena kuhinja, kvalitetni recepti, tradicija, vrhunski kuhari i brižna posluga, naši su potencijali. Ponuda hrane s našeg jelovnika, rezultat je drukčijeg odnosa prema hrani, zdravlju i životu. Jela se pripremaju uglavnom od svakodnevnih svježih ekološki prihvatljivih namirnica, poštujući ritmove prirode“, poručuje voditeljica restorana Milica Milec.
Uz samoposluživani slavonski doručak i široku dnevnu ponudu jela hrvatske kuhinje gosti mogu uživati i u specijalitetima autohtone slavonske kuhinje kao što su slavonska peka, jela iz kotlića, jela od divljači, riblji specijaliteti… Specijaliteti kuće su jela: valpovačke toplice, valpovačko kolo, bećarski brk, veseli čakančan, djevojački san, itd.
U slijedu božanskih okusa neizostavna je ponuda slatkih zalogaja iz bogate ponude domaćih kolača i slastica slavonskog kraja.
Iz vinske riznice dobra se hrvatska kapljica, po preporuci sommeliera, pažljivo odabire i sljubljuje sa hranom, uvijek prvo poštujući izbor.
„Neka Hotel Villa Valpovo bude vaš prvi izbor u srcu Slavonije. Tradicijom i napretkom kroz četiri generacije, nudimo samo najbolje za naše goste“, poručuju domaćini.
U vodećih 100 restorana ušao je 2 put i to 2011 i 2014 godine.