- Vlasnik: Dejan Zorica
- Voditelj: Dejan Zorica
- Glavni kuhar: Arno Česen
- Učka 9
- 51414 Ičići, Primorsko-goranska županija
- Telefon: 051299641
- E-mail: info@dopolavoro.hr
- Web: www.dopolavoro.hr
- Načini plaćanja:
- Radno vrijeme: 12-23
- Neradni dan: Ponedjeljak
Krenu li starom cestom preko Učke, 1000 metara nad morem, 15 km od Opatije, odnosno 25 km od Rijeke, ljubitelji dobre hrane, prvenstveno jela od divljači i mesnih specijaliteta, naći će svoje mjesto u ugodnom ambijentu restorana Dopolavoro, ukrašenom lovačkim trofejima, starim alatima i umjetničkim slikama. U kamin sali za 15-tak osoba, spremaju se jela ispod čripnje: teletina s krumpirima, teleće koljenice, janjetina, kozletina...
Nakon šetnje prirodom, goditi će vam okrjepa uz veliki izbor juha, toplih i hladnih predjela, jela od šumskih gljiva, divljih šparoga i tartufa te domaći kolači, od kojih je naročito poznat “Nonin bušić” (bakin poljubac). Uz domaća istarska vina nude se i vina poznatih hrvatskih podruma.
U vodećih 100 restorana ušao je 14 puta i to 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012 godine.