☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Restorani
  3. Primorsko-goranska županija
  4. Loznati
  5. Konoba BUKALETA

Konoba BUKALETA, Loznati

  • 50
  • 100
Ažuriranje
  • Vlasnik: Danijel i Kristijan Kućica
  • Loznati 9a
  • 51557 Loznati, Primorsko-goranska županija
  • Telefon: 051571606
  • E-mail: bukaletaloznati@gmail.com
  • Web: www.bukaleta-cres.com
  • Načini plaćanja: Maestro Visa Master Card
  • Neradni period: 01.10.-01.04.

None

Sponzor izbora vodećih 100 restorana - Elektrolux

Iz bogate ponude izdvajamo:

JANJEĆE TRIPICE

Specijalitet Primorske kuhinje / Glavno jelo
Isjeckanu kapulu i pancetu pirjamo na maslinovom ulju. Dodamo isjeckane sirove janjeće tripice. Uz postupno dodavanje vode i začina kuhamo oko 1,5 h. Nakon toga dodamo očišćeni i narezani krumpir, pa kuhamo još pola sata. Sir dodaje svako prema želji. Recept je predstavljen na manifestaciji "Zaboravljeni okuci naših starih" i …

PEČENA JANJETINA IZ KRUŠNE PEĆI

Specijalitet Primorske kuhinje / Glavno jelo
Janjetinu nasiječemo na male komade, posolimo i popaprimo. Stavimo je u lim za pečenje i dodamo ulje. Peče se u krušnoj peći oko 1,5 h. Zatim se doda očišćen i narezan krumpir i peče još pola sata. Prethodno zagrijanoj peći na drva, dodajemo u vatru aromatično autohtono bilje (mažuran i …
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr