- Verdijeva 6
- 51000 Rijeka, Primorsko-goranska županija
- Telefon: 0913490044
- E-mail: capoteyolerijeka@gmail.com
- Načini plaćanja:
Ovaj šarmantni mali restoran smješten je u Verdijevoj ulici. Raspolaže sa 60-ak sjedećih mjesta u restoranu i terasom koja može primiti još 30-ak gostiju.
Posebnost restorana je to što se sve namirnice, koje sami uvoze (osim kruha, te svježeg voća i povrća) originalno španjolske , a mogu se kupiti u maloj trgovini koja se nalazi unutar samog lokala.
U ponudi imaju tradicionalna španjolska jela, od kojih izdvojamo: paellu, španjolske originalne tortilje od krumpira, seljačke tortilje s Chorizo kobasicom, Presu ibericu s krumpirima ili iberijskim pršutom, Goveđi Entrecote s prilozima na žaru, Chuletillas sa žara, Kozice u češnjaku i ulju, Hobotnicu na galješki način...
Uz svako jelo, gost može odabrati i pripadajuće vino, koje sljubljeno s raznovrsnim ukusima hrane daje potpun okus Španjolske.
Uz to, uvoznici su raznih španjolskih prehrambenih brendova, imaju širokim izbor španjolskih Cabanero sireva, Jamoval proizvoda među kojima se može pronaći 50%, 75% ili 100% iberijsku šunku hranjenu žirom, čuvenu Pata negru, kao i preko 20 etiketa španjolskih vini.
Jelovnik je, napisan i na španjolskom, kojim izvrsno vladaju i jedan od vlasnika - Pedro, konobar, kao i jedan od kuhara, koji su dugi niz godina radili u Španjolskoj.
Posebnost ovog restorana je topla atmosfera, ugodan ambijent i atraktivan meni, a atmosferi doprinosti i španjolska muzika.
Posebnost restorana je to što se sve namirnice, koje sami uvoze (osim kruha, te svježeg voća i povrća) originalno španjolske , a mogu se kupiti u maloj trgovini koja se nalazi unutar samog lokala.
U ponudi imaju tradicionalna španjolska jela, od kojih izdvojamo: paellu, španjolske originalne tortilje od krumpira, seljačke tortilje s Chorizo kobasicom, Presu ibericu s krumpirima ili iberijskim pršutom, Goveđi Entrecote s prilozima na žaru, Chuletillas sa žara, Kozice u češnjaku i ulju, Hobotnicu na galješki način...
Uz svako jelo, gost može odabrati i pripadajuće vino, koje sljubljeno s raznovrsnim ukusima hrane daje potpun okus Španjolske.
Uz to, uvoznici su raznih španjolskih prehrambenih brendova, imaju širokim izbor španjolskih Cabanero sireva, Jamoval proizvoda među kojima se može pronaći 50%, 75% ili 100% iberijsku šunku hranjenu žirom, čuvenu Pata negru, kao i preko 20 etiketa španjolskih vini.
Jelovnik je, napisan i na španjolskom, kojim izvrsno vladaju i jedan od vlasnika - Pedro, konobar, kao i jedan od kuhara, koji su dugi niz godina radili u Španjolskoj.
Posebnost ovog restorana je topla atmosfera, ugodan ambijent i atraktivan meni, a atmosferi doprinosti i španjolska muzika.