- Vlasnik: Vedrana Bjelobrk
- Voditelj: Danko Borovina
- Glavni kuhar: arko Vukonić
- Podkoludricu 2 (u sklopu Bazena Kantrida)
- 51000 Rijeka, Primorsko-goranska županija
- Telefon: 051410041
- E-mail: info@nautica-restaurant.com
- Web: nautica-restaurant.com
- Načini plaćanja:
- uto - sub 10:00 - 22:00
- ned 10:00 - 18:00
Riblje i mesne delicije Mediterana pripremaju se od svježih lokalnih namirnica. U sklopu projekta Riječkih gastronomskih luka, Nautica se okitila sa tri titule: Ribarske luke jer je prezentirala ugovore s lokalnim ribarima koji je svakodnevno snabdijevaju, Luke lokalnih namirnica te Romantične luke jer se uz pogled na Kvarnerski zaljev može uživati i u jelima s afrodizijačkim namirnicama.
Gosti su je prepoznali kao mjesto pogodno za različita okupljanja, a ona povjerenje dodatno pravda okupljajući goste na tematskim gastronomskim i vinskim druženjima.
Uz vina koja prate jela, u ponudi imaju i spektar vrhunskih maslinovih ulja.
„Restoran čine jela, ljudi i emocija. Ljubav i znanje koji se ulažu u pripremu ribljih i mesnih specijaliteta u šarmantnom ambijentu protkanom detaljima, gostima daju osjećaj dobrodošlice i topline te zavodljiv doživljaj okusa specijaliteta sa svježim lokalnim namirnicama. Druženja za stolom najviše nas povezuju, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim okupljanjima, a kultura stola uz istančan pristup je adut našeg tima. Zaplovite morem finih okusa u restoranu Nautica koji je sidro spustio tik do mora.“, poručuju domaćini.
U vodećih 100 restorana ušao je 3 put i to 2021, 2022 i 2023 godine.