- Spinčićeva 2
- 51000 Rijeka, Primorsko-goranska županija
- Telefon: 051562108
- Telefon: 098850019
- Fax: 051562020
- E-mail: info@tifan.hr
- Web: www.tifan.hr
- Načini plaćanja:
Bistro 'Tifan Co' ima vegetarijansku i vegansku ponudu (bez mesa, ribe, jaja i mliječnih proizvoda). Dnevni meniji spravljeni su prema recepturama poznatih svjetskih vegetarijanskih i veganskih kuharica, tako da je ponuda internacionalna.
Ponosi se statusom "purely veggie" , što znači da nikada ne koriste niti nude meso, ribu ili jaja.
Primjeri veganskih jela koja se povremeno nalaze u dnevnoj ponudi restorana:
-Talijanska palenta (kockice zapečene palente punjene orasima, tofuom, maslinama, kaparima I prženim patlidžanima) poslužena u ‘salsa’ umaku;
- Spaghetti sa vege-bolognese umakom (od leće ili soje);
- ‘Jacket’ potato (zapečeni krumpir kori) punjen začinjenim umakom od slanutka (ili graha) & komadići zapečene buče;
- Povrtni ragu sa domaćim njokima
- Lasagnje vege-bolognese;
- Sekeli gulaš sa kuhanim krumpirom & bučnica;
- Rižoto s porilukom;
- ‘Paella’;
- ‘Veggie hakka noodles’;
- Vege ražnjići sa zapečenim krumpirima I lećom;
- ‘Upma’ (slana) halva, Palak paneer (špinat s tofuom) & pakore (prženo povrće sa indijskim začinima).
Smješten je u objektu bivšeg industrijskog kompleksa (ex Vulkan) na istočnom kraju grada Rijeke te je kao takav dio projekta revitalizacije bivše tvornice u ugostiteljsko-turistički objekt čiji se principi zasnivaju na održivom razvoju i održivom turizmu. Ovaj projekt revitalizacije je prepoznala i EU kada ga je 2015.godine vijeće ECTN-a odabralo među 10 najboljih projekata revitalizacije bivše industrijske baštine na međunarodnoj konferenciji u Rigi.
Ponosi se statusom "purely veggie" , što znači da nikada ne koriste niti nude meso, ribu ili jaja.
Primjeri veganskih jela koja se povremeno nalaze u dnevnoj ponudi restorana:
-Talijanska palenta (kockice zapečene palente punjene orasima, tofuom, maslinama, kaparima I prženim patlidžanima) poslužena u ‘salsa’ umaku;
- Spaghetti sa vege-bolognese umakom (od leće ili soje);
- ‘Jacket’ potato (zapečeni krumpir kori) punjen začinjenim umakom od slanutka (ili graha) & komadići zapečene buče;
- Povrtni ragu sa domaćim njokima
- Lasagnje vege-bolognese;
- Sekeli gulaš sa kuhanim krumpirom & bučnica;
- Rižoto s porilukom;
- ‘Paella’;
- ‘Veggie hakka noodles’;
- Vege ražnjići sa zapečenim krumpirima I lećom;
- ‘Upma’ (slana) halva, Palak paneer (špinat s tofuom) & pakore (prženo povrće sa indijskim začinima).
Smješten je u objektu bivšeg industrijskog kompleksa (ex Vulkan) na istočnom kraju grada Rijeke te je kao takav dio projekta revitalizacije bivše tvornice u ugostiteljsko-turistički objekt čiji se principi zasnivaju na održivom razvoju i održivom turizmu. Ovaj projekt revitalizacije je prepoznala i EU kada ga je 2015.godine vijeće ECTN-a odabralo među 10 najboljih projekata revitalizacije bivše industrijske baštine na međunarodnoj konferenciji u Rigi.