- Vlasnik: Astrid Bogdanović
- Voditelj: Miro Bogdanović
- Glavni kuhar: Miro Bogdanović
- Poljičkih knezova 13
- 21312 Strožanac, Splitsko-dalmatinska županija
- Telefon: 021333299
- Telefon: 098679138
- Fax: 021333623
- E-mail: info@arkada.hr
- Web: www.arkada.hr
- Načini plaćanja:
- Radno vrijeme: 16-24; NED: 12-24
Restoran Arkada postoji od 1969. godine, isprva kao disco klub, a kasnije kao kultni restoran Splita. Temelje kvalitete i vrhunskog izbora hrane i pića možemo zahvaliti prvom vlasniku i osnivaču Arkade Anti Braci Santriću, a tu tradiciju je kasnije nastavio njegov zet Miro Bogdanović koji je jedan od najpoznatijih kuhara u Splitu. Tajna dobre kuhinje bazirana je na velikom broju vlastitih originalnih recepata, pažljivom odabiru sezonskih namirnica i pripremi jela taman prije serviranja. Najzastupljenija je mediteranska kuhinja sa specijalitetima od namirnica iz mora, a prema želji gosta pripremaju se i vegeterijanski, makrobiotički, francuski i meksički specijaliteti, kao i jela prilagođena posebnim prehrambenim navikama, dijetama ili vjerskim običajima.
Poznata splitska gastronomska lokacija - restoran Arkada nalazi se u Podstrani, iznad hotela Lav, svega nekoliko kilometara od centra Splita. Uživanje u dobroj hrani i vrhunskoj usluzi vrijedni su svakog prijeđenog kilometra. Glavni kuhar Miro Bogdanović će Vas uvijek obradovati nekim novim jelom koje nisu stigli ni uvrstiti u jelovnik.
Restoran Arkada nudi i usluge cateringa još od 1975. godine te je česti izbor domaćina posebnih poslovnih i obiteljskih događanja i u svom prostoru i na lokacijama po izboru organizatora događanja.
Poznata splitska gastronomska lokacija - restoran Arkada nalazi se u Podstrani, iznad hotela Lav, svega nekoliko kilometara od centra Splita. Uživanje u dobroj hrani i vrhunskoj usluzi vrijedni su svakog prijeđenog kilometra. Glavni kuhar Miro Bogdanović će Vas uvijek obradovati nekim novim jelom koje nisu stigli ni uvrstiti u jelovnik.
Restoran Arkada nudi i usluge cateringa još od 1975. godine te je česti izbor domaćina posebnih poslovnih i obiteljskih događanja i u svom prostoru i na lokacijama po izboru organizatora događanja.
U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2013 godine.