- Vlasnik: Mirko Ganić
 - Voditelj: Mirko Ganić
 - Glavni kuhar: Mirko Ganić
 
- Kala 2
 - 21400 Supetar, Splitsko-dalmatinska županija
 - Telefon: 098338717
 - E-mail: m.ganic@hotmail.com
 - 
                            
                                
                                    Načini plaćanja:
                                    
                                        
                                    
                                        
                                            
                                        
                                    
                                        
                                            
                                        
                                    
                                        
                                            
                                        
                                    
                                        
                                            
                                        
                                    
                                
                            
                            
                         
                    
                        Bonaca je smještena na supeterskoj rivi. Od mora je dijeli samo šetnica. 
Chef Mirko Ganić u njoj sprema niz delicija, a među specijalitetima kuće s kojima se otključavaju okusi Brača su: Pohana bračka janjetina na pariški način s pireom od mrkve i karfiola; Gospodin Sorbet (od domaćeg bračkog limuna); Lagana ljetna otočka salata (domaća smokva, domaci kozji sir, domaći brački bademi, domaći brački med); Odrezak jadranske tune s pečenim bračkim povrćem, Hladna plata s pet okusa Brača (pršut, brački ovčji sir, orasi, masline, kapari). U ponudi restorana su i pizze te jela s roštilja.
                
                
                
                Chef Mirko Ganić u njoj sprema niz delicija, a među specijalitetima kuće s kojima se otključavaju okusi Brača su: Pohana bračka janjetina na pariški način s pireom od mrkve i karfiola; Gospodin Sorbet (od domaćeg bračkog limuna); Lagana ljetna otočka salata (domaća smokva, domaci kozji sir, domaći brački bademi, domaći brački med); Odrezak jadranske tune s pečenim bračkim povrćem, Hladna plata s pet okusa Brača (pršut, brački ovčji sir, orasi, masline, kapari). U ponudi restorana su i pizze te jela s roštilja.