- Vlasnik: Marija Hell
- Voditelj: Marija Hell
- Glavni kuhar: Frankica Buble
- Sinjska bb
- 21220 Trogir, Splitsko-dalmatinska županija
- Hotel: Pašike
- Telefon: 021885185
- Telefon: 0
- E-mail: info@hotelpasike.com
- Web: www.hotelpasike.com
- Načini plaćanja:
- Radno vrijeme: 07 - 24
Hotel Restaurant Pašike nalazi se u centru UNESCO–va Trogira u obiteljskoj kući obitelji Buble čija se tradicija u ovom gradu proteže na dugih 8 stoljeća.
Bogata povijest obitelji dobri je duh hotela i daje nezaobilazni i prepoznatljivi šarm zbog čega hotel i nosi naziv HERITAGE.
Dolaskom u Hotel Restaurant Pašike dočekuje Vas ljubazno osoblje u tradicionalnoj trogirskoj nošnji i približava Vam tradiciju gospodskog Trogira 19 st.
S ljubavlju restauriran naslijeđeni antikni namještaj otvara Vam vrata bogate dalmatinske povijesti.
Nakon obilaska Trogira u restoranu vas očekuje čitav niz dalmatinskih specijaliteta, morskih plodova, mirisi sa roštilja, te poznata vina vrhunskih proizvođača služena od vrhunskih sommeliera, a to sve prati klapska pjesma.
Također možete probati pobjednička jela poznate kuharice gdja. Franke Buble koja je osvojila 2. mjesto na BISER MORA, Međunarodnom kulinarskom festivalu, Hrvatski gastronomski dragulj 2010.g. te Diplomu Zlatnog obilježja na 2. Bakalarijadi 2010.g.
Bogata povijest obitelji dobri je duh hotela i daje nezaobilazni i prepoznatljivi šarm zbog čega hotel i nosi naziv HERITAGE.
Dolaskom u Hotel Restaurant Pašike dočekuje Vas ljubazno osoblje u tradicionalnoj trogirskoj nošnji i približava Vam tradiciju gospodskog Trogira 19 st.
S ljubavlju restauriran naslijeđeni antikni namještaj otvara Vam vrata bogate dalmatinske povijesti.
Nakon obilaska Trogira u restoranu vas očekuje čitav niz dalmatinskih specijaliteta, morskih plodova, mirisi sa roštilja, te poznata vina vrhunskih proizvođača služena od vrhunskih sommeliera, a to sve prati klapska pjesma.
Također možete probati pobjednička jela poznate kuharice gdja. Franke Buble koja je osvojila 2. mjesto na BISER MORA, Međunarodnom kulinarskom festivalu, Hrvatski gastronomski dragulj 2010.g. te Diplomu Zlatnog obilježja na 2. Bakalarijadi 2010.g.