☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Restorani
  3. Splitsko-dalmatinska županija
  4. Tučepi
  5. Konoba POSTUP

Konoba POSTUP, Tučepi

  • 50
  • 80
Ažuriranje
  • Vlasnik: Ivana Sertić
  • Voditelj: Ivana Sertić
  • Glavni kuhar: Marko Matić
  • Kraj 56
  • 21325 Tučepi, Splitsko-dalmatinska županija
  • Telefon: 098748634
  • E-mail: ivana.viskovic.sertic@gmail.com
  • Načini plaćanja: Visa Master Card Diners Club
  • Radno vrijeme: 07-24
Nemamo još sliku vašeg objekta. Kliknite ovdje i besplatno je postavite
Sponzor izbora vodećih 100 restorana - Elektrolux

Iz bogate ponude izdvajamo:

MUSTARDO-CHOCO BEEF

Specijalitet Kreativne kuhinje / Glavno jelo

Goveđi rep isječemo i na naglo zapečemo sa svih strana u dubljem loncu na prethodno jako zagrijanom ulju. Kad smo komade repa dobro zapekli, izvadimo, prekrijemo i pustimo da se hladi.

U ulje, na kojem je prethodno pečen rep, dodamo pire od rajčice, promiješamo i pustimo …

PATKA S DOMAĆIM MLINCIMA

Specijalitet Hrvatske kuhinje / Glavno jelo

Večer prije patku dobro očistimo, operemo i malo jače posolimo, ali pazimo da ne presolimo. Stavimo u protvan, prekrijemo i ostavimo da tako odstoji preko noći u hladnjaku.

Pola tekućine koja se nakupila preko noći izlijemo i dodamo u ostatak običnu hladnu vodu, a patku lagano premažemo domaćom svinjskom masti, …

GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
Europska unija - Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  • Projekt: Unapređenje web portala Gastronaut.hr