- Vlasnik: Edvard i Kornelije Nekoksa
- Voditelj: Kornelije Nekoksa
- Glavni kuhar: Snježana Grgić
- Vinogorska 55
- 10360 Sesvete, Zagreb i Zagrebačka županija
- Telefon: 012006373
- Telefon: 0
- Fax: 012006373
- Web: www.restoran-isabella.hr
- Radno vrijeme: 11-23
- Neradni dan: Nedjelja
- Neradni period: 20.07. - 25.09.
Restoran Isabella je u vlasništvu obitelji Nekoksa koja ima dugu tradiciju u ugostiteljstvu. Smješten je u Sesvetama (istočni dio Zagreba), na padinama Badelova brijega, s pogledom na obronke Medvednice. Ima veliku blagovaonicu, galeriju, lovački salon, natkrivenu terasu, lijepi perivoj i prostrano parkiralište, ali je vinski podrum i dalje jedno od najugodnijih utočišta za hedoniste. Naime, to nije samo vinoteka i skladište dragocjenih vina. Kompletnu ponudu jela i pića možete uživati u ovom intimnom, tematski uređenom prostoru. Gosti mogu birati između sedamdeset i jedne ugledne vrste vina iz svih hrvatskih regija.
Nude se jela iz cijele Hrvatske, a domaćini se trude pripraviti ono najbolje s hrvatskih stolova, iz prošlosti i sadašnjosti.
Zvonimir Milčec, zagrebački kroničar, voli isticati stara, jednostavna domaća jela: fileke s octom, vinski gulaš, plučica na kiselo, rajžlec… Osim tradicionalne kuhinje nude se i jela od divljači: veprovina, srnetina, pernata divljač. Jedna je stvar s tim jelima sigurna - divljač se hranila potpuno prirodno, bez ikakvih primjesa umjetne prehrane.
Za svaku prigodu, svečanost i proslavu, za krstitke i rođendanske proslave, tim Isabelle nastoji pružiti ugodan ambijent, kvalitetne i zdrave specijalitete i vino: opojno kao mladost, jako kao ljubav, bistro kao istina.
Nude se jela iz cijele Hrvatske, a domaćini se trude pripraviti ono najbolje s hrvatskih stolova, iz prošlosti i sadašnjosti.
Zvonimir Milčec, zagrebački kroničar, voli isticati stara, jednostavna domaća jela: fileke s octom, vinski gulaš, plučica na kiselo, rajžlec… Osim tradicionalne kuhinje nude se i jela od divljači: veprovina, srnetina, pernata divljač. Jedna je stvar s tim jelima sigurna - divljač se hranila potpuno prirodno, bez ikakvih primjesa umjetne prehrane.
Za svaku prigodu, svečanost i proslavu, za krstitke i rođendanske proslave, tim Isabelle nastoji pružiti ugodan ambijent, kvalitetne i zdrave specijalitete i vino: opojno kao mladost, jako kao ljubav, bistro kao istina.
U vodećih 100 restorana ušao je 2 put i to 2008 i 2010 godine.