- Vlasnik: Janko Kezele
 - Voditelj: Janko Kezele
 
- Vinogradska 6
 - 10313 Šumećani, Zagreb i Zagrebačka županija
 - Telefon: 012820496
 - Telefon: 012889900
 - E-mail: info@kezele-vino.hr
 - Web: www.kezele-vino.hr
 - 
                            
                                
                                    Načini plaćanja:
                                    
                                        
                                    
                                        
                                            
                                        
                                    
                                        
                                            
                                        
                                    
                                        
                                            
                                        
                                    
                                
                            
                            
                         
- Radno vrijeme: 10-20
 
                    
                        Seoski turizam Kezele nalazi se između Ivanić-Grada i Čazme, 45 minuta ugodne vožnje iz centra Zagreba. Smješten na pitomim obroncima Moslavačke gore, i okružen vinogradima, voćnjacima i pašnjacima, idealno je mjesto za jednodnevne izlete i višednevni odmor indivudualnih turista i poslovnih grupa i sve vrste proslava (rođendani, svadbe, krstitke, krizme i dr.). 
U neposrednoj blizini nalaze se šuma Marča i jezero Sudarice do kojega je uređena poučna staza, a na samom imanju rekreacijski prostori za odrasle i djecu (košarkaški, nogometni i odbojkaški tereni, kuglana, ljuljačke i tobogani). Gostima se također nudi razgled gospodarstva i domaćih životinja, etno zbirke te vinskog podruma uz mogućnost kušanja vrhunskih i kvalitetnih vina Kezele (žuti muškat, chardonnay, rajnski rizling, graševina, syrah i cabarnet souvignon).
Na gospodarstvu se nalaze četiri stare kuće, ruralna kuća za odmor i dvije štale koje su obnovljene i uređene poštivajući tradicijsku baštinu ovog kraja. Restoran čine četiri prostorije uređene u etno stilu i terase u seoskom dvorištu. Za poslovne grupe na raspolaganju su tri dvorane kapaciteta 20, 50 i 70 sjedećih mjesta, uz mogućnost organiziranja team buildinga temeljenog na starim seoskim igrama. Smještaj kapaciteta do 50 osoba organiziran je u sobama označenim s 3 zvijezdice.
Hrana koja se poslužuje uglavnom potječe iz vlastite proizvodnje i s okolnih seoskih gospodarstava, a jela se pripremaju prema tradicionalnim obiteljskim receptima i receptima Moslavačkog kraja.
IZBOR IZ JELOVNIKA
Domaći kruh, gibanice, zeljanice i kiflice iz krušne peći
Domaća predjela: dimljene kobasice, bela kobasa, hladetina, dimljeni sir, špek, šunka, čvarci, jetrena pašteta, namazi od sira, buće i graha, domaći sir i vrhnje, šarani na rašljama
Domaće juhe: goveđa, pileći ajngemahtec, povrtna, juha od buče i juha od gljiva
Glavna jela: obiteljska kotlovina „Kezele“, seljačko pečenje (domaće krvavice i češnjovke), marčanski roštilj, seljački ćevap, moslavački but, jela ispod peke (teletina, puretina), jela s ražnja (janje, patka, pile, odojak), šumećanski gulaš i fiš paprikaš, pileći odrezak na gazdin način, divljač na lovački način, popečak od hajdene kaše, moslavački sukanci
Domaće štrudle, pite, orehnjače, makovnjače i krafne (u sezoni fašnika)
Svake subote i nedjelje gostima se nudi Moslavački stol (juha, dvadesetak glavnih jela i salata te desert). Nakon domaćih aperitiva poslužuje se juha, a glavna jela servirana na atraktivnim pečenjarskim tanjurima, i salate na obližnjim bačvama gosti uzimaju sami, i biraju što i koliko žele (ističemo i velik izbor vegetarijanskih jela). Na kraju objeda servira se desert.
Stol je serviran vikendom od 13 do 15 h, a rezervacija mjesta je obavezna!
Domaćini i osoblje njeguju prisne odnose s gostima u cilju da se osjećaju kao kod vlastite kuće!
                
                
                
                U neposrednoj blizini nalaze se šuma Marča i jezero Sudarice do kojega je uređena poučna staza, a na samom imanju rekreacijski prostori za odrasle i djecu (košarkaški, nogometni i odbojkaški tereni, kuglana, ljuljačke i tobogani). Gostima se također nudi razgled gospodarstva i domaćih životinja, etno zbirke te vinskog podruma uz mogućnost kušanja vrhunskih i kvalitetnih vina Kezele (žuti muškat, chardonnay, rajnski rizling, graševina, syrah i cabarnet souvignon).
Na gospodarstvu se nalaze četiri stare kuće, ruralna kuća za odmor i dvije štale koje su obnovljene i uređene poštivajući tradicijsku baštinu ovog kraja. Restoran čine četiri prostorije uređene u etno stilu i terase u seoskom dvorištu. Za poslovne grupe na raspolaganju su tri dvorane kapaciteta 20, 50 i 70 sjedećih mjesta, uz mogućnost organiziranja team buildinga temeljenog na starim seoskim igrama. Smještaj kapaciteta do 50 osoba organiziran je u sobama označenim s 3 zvijezdice.
Hrana koja se poslužuje uglavnom potječe iz vlastite proizvodnje i s okolnih seoskih gospodarstava, a jela se pripremaju prema tradicionalnim obiteljskim receptima i receptima Moslavačkog kraja.
IZBOR IZ JELOVNIKA
Domaći kruh, gibanice, zeljanice i kiflice iz krušne peći
Domaća predjela: dimljene kobasice, bela kobasa, hladetina, dimljeni sir, špek, šunka, čvarci, jetrena pašteta, namazi od sira, buće i graha, domaći sir i vrhnje, šarani na rašljama
Domaće juhe: goveđa, pileći ajngemahtec, povrtna, juha od buče i juha od gljiva
Glavna jela: obiteljska kotlovina „Kezele“, seljačko pečenje (domaće krvavice i češnjovke), marčanski roštilj, seljački ćevap, moslavački but, jela ispod peke (teletina, puretina), jela s ražnja (janje, patka, pile, odojak), šumećanski gulaš i fiš paprikaš, pileći odrezak na gazdin način, divljač na lovački način, popečak od hajdene kaše, moslavački sukanci
Domaće štrudle, pite, orehnjače, makovnjače i krafne (u sezoni fašnika)
Svake subote i nedjelje gostima se nudi Moslavački stol (juha, dvadesetak glavnih jela i salata te desert). Nakon domaćih aperitiva poslužuje se juha, a glavna jela servirana na atraktivnim pečenjarskim tanjurima, i salate na obližnjim bačvama gosti uzimaju sami, i biraju što i koliko žele (ističemo i velik izbor vegetarijanskih jela). Na kraju objeda servira se desert.
Stol je serviran vikendom od 13 do 15 h, a rezervacija mjesta je obavezna!
Domaćini i osoblje njeguju prisne odnose s gostima u cilju da se osjećaju kao kod vlastite kuće!