- Vlasnik: Filip Horvat
- Voditelj: Filip Horvat
- Teslina 7
- 10000 Zagreb, Zagreb i Zagrebačka županija
- Telefon: 0995844652
- E-mail: joy@theatrium.hr
- Web: theatrium.hr/
Radno vrijeme:
- pon - sub 12:00 - 23:00
sezonsko:
10. srpnja - 10. srpnja
- pon - sub 17:00 - 23:00
Nekoliko koraka od središnjeg trga, u atriju Zagrebačkog kazališta mladih, Filip Horvat u modernom i dramatičnom kazališnom interijeru, nudi inovativno gastronomsko iskustvo.
Omiljene tradicionalne standarde hrvatske kuhinje chef Filip rastvara i ponovo sklapa na neočekivane i uzbudljive načine, nastojeći da svaki obrok bude predstava s karakterom.
Iz Repertoara publika za ručak izabire jela iz Predstave, od Prologa do Epiloga. Na večer se ponudi pridružuju Filipov autorski Weekend Festival u šest i Sezonski festival u devet sljedova.
U svoju kuharsku postavu enfant terrible Filip Horvat je uključio sous chefove s iskustvom europskih restorana s Michelinovim zvjezdicama.
S pažnjom pripremaju svježe i organske namirnice koje svakog jutra nabavljaju na gradskoj tržnici Dolac. Meso naručuju od provjerenih malih uzgajivača, frišku ribu od Jadranskih ribara, a nagrađena maslinova ulja i tartufi dolaze iz Istre. Kavijar je iz Rusije i Irana.
„Očekuje vas niz iznenađenja i neočekivanih obrata kao u svakom vrhunskom dramskom djelu. Vrijeme je za predstavu.“, poručuju domaćini.
Omiljene tradicionalne standarde hrvatske kuhinje chef Filip rastvara i ponovo sklapa na neočekivane i uzbudljive načine, nastojeći da svaki obrok bude predstava s karakterom.
Iz Repertoara publika za ručak izabire jela iz Predstave, od Prologa do Epiloga. Na večer se ponudi pridružuju Filipov autorski Weekend Festival u šest i Sezonski festival u devet sljedova.
U svoju kuharsku postavu enfant terrible Filip Horvat je uključio sous chefove s iskustvom europskih restorana s Michelinovim zvjezdicama.
S pažnjom pripremaju svježe i organske namirnice koje svakog jutra nabavljaju na gradskoj tržnici Dolac. Meso naručuju od provjerenih malih uzgajivača, frišku ribu od Jadranskih ribara, a nagrađena maslinova ulja i tartufi dolaze iz Istre. Kavijar je iz Rusije i Irana.
„Očekuje vas niz iznenađenja i neočekivanih obrata kao u svakom vrhunskom dramskom djelu. Vrijeme je za predstavu.“, poručuju domaćini.
U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2023 godine.