Najveća hrvatska baza restorana i recepata

 

 

U srijedu, 6. studenog 2019.  članovi kluba Gastronaut - ugostitelji i vinari, idu u organizirani posjet Electroluxovom centru izvrsnosti u Pordenonu, Italija te izlet u Sacile u popodnevnim satima. Electrolux  je osigurao autobus iz Zagreba i Rijeke i zajedničku pripravu i konzumaciju ručka u najsuvremenijoj kuhinji uz Electrolux Chef's Academy članove. Kako će putovanje trajati nekoliko sati, iskoristiti ćemo to vrijeme za upoznavanje i degustacije proizvoda naših partnera Dobro i vinarija Krauthaker i Deklić.
Vjerujemo da će i ovo druženje biti stručno i veselo te Vas srdačno pozdravljamo.

Electrolux professional food service: Tamara Rakovac

Voditeljica Kluba Gastronaut: Karin Mimica

Program:

polazak autobusa u 07:00 h ispred Shopping centra Arena, Zagreb (kontakt osoba Tamara Rakovac, Electrolux mob. 0916323326 )

09:00 h Vrata Jadrana Sjever, Rijeka

oko 12:00 h dolazak u Pordenone, Italija u Electrolux Centar izvrsnosti, Centre of Excellence

Prezentacija opreme tijekom koje će nam članovi Electrolux Professional Chef’s Academije, Paride Giovelli demonstrirati:

  • Sustav SkyLine- najnovija tehnologija COOK&CHILL (parno- konvekcijska pećnica i šok hladnjaci/ zamrzivači) u najsuvremenijim primjenama:
  • SkyDuo- kako pećnica i šok hladnjak/zamrzivač mogu međusobno „razgovarati“
  • Dehidracija hrane kao novi način primjene, uz smanjenje otpada, produljenje trajanja vijeka namirnice, bolja organizacija kuhinje (All Taste, Zero Waste)
  • Primjena parno-konvekcijske pećnice kao statičke pećnice uz specifične recepte
  • Priprema jogurta i krema, te sladoleda u šok hladnjaku/zamrzivaču
  • Automatska priprema od zamrznutog do serviranja
  • Priprema foccacia sa pršutom DOBRO (sponzor)
  • Dimljenje hrane

14.00 h ručak (kušamo specijalitete naših šefova)- buffet stol

oko 15:00 h odlazak u posjet vinariji i proizvodnji prosecca i rakije Cantine Prosecco Carpenè – Conegliano.

oko 16:30 h posjet vrijeme za šetnju, šoping ili kavu u Sacile, mali gradić na rijeci Livenza, poznat i kao „Vrt Serrenissime“- odnosno Mletačke Republike Venecije, danas poznat i kao središte proizvodnje vrhunskih klavira Fazioli.

18.30 h odlazak za Hrvatsku

Unaprijed zahvaljujemo našim partnerima iz poduzeća Dobro (suhomesnati asortiman) te vinarima Krauthaker (s vinima zelenac, graševina i pinot crni) i Deklić (s vinima malvazija, chardonnay i teran) u čijim ćemo proizvodima uživati tijekom vožnje.

Organizatori zadržavaju pravo manjih izmjena programa.

Kako raspolažemo s ograničenim kapacitetima, molimo vas da što prije, a najkasnije 30.10.2019. potvrdite svoj dolazak na gastronaut@gastronaut.hr tel. 051718919, s obaveznom napomenom u kome se gradu ukrcavate u autobus.


 

Sponzori Kluba Gastronaut: