Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Svake godine uoči Uskrsa, u potrazi smo za najukusnijim jelima koji bi bila dio našeg svečanog blagdanskog menija.
Biti zadužen za pripemu jela ne znači uvijek pola dana provesti u kuhinji, ponekad je dovoljno par jednostavnih, ali originalnih recepata za oduševiti vaše ukućane.
Posebnu pažnju posvetite i izgledu blagdanskog stola, ukrasite ga sezonskim cvijećem, a salvete i stolnjaci neka budu veselih boja i uzoraka.
Guštajte u prigodnim delicijama okruženi toplom atmosferom vaše obitelji.


Iz naše baze recepata preporučamo od toplih predjela Raviole sa šparogama uz vino Rajnski rizling Erdut, Jaja Casino koje je vrlo jednostavno za pripremiti i lijepo izgledaju te

Šunku pečenu u tijestu uz vino Chardonnay Erdut.


Za glavno jelo od mesnih jela izdvajamo Janjetinu sa začinskim biljem uz vino Chardonnay Erdut, Punjene teleće rolice uz vino Žlahtina Pavlomir, Pureću roladu u sezamu s umakom od naranče uz Traminac Erdut,

Svinjski lungiću ovitku od pistacija s batatom na kremi od graška uz vino Amanti Cattunar, Pačja prsa s mlincima uz vino Rose Trdenić, Nadjeveni svitak i Aromatični but uz vino Pinot sivi Trdenić.


Za one koji ipak ne mogu izdržati bez ribe preporučamo Punjene lignje uz vino Žlahtina PZ Gospoja, Punjene lignje s crvenim radićem ili Punjeni šaran uz Graševinu Erdut.

Neki od kolača koji se tradicionalno pripremaju za Uskrs su Pinca uz koju preporučamo vino Muškat bijeli Ravalico, Orehnjača i Makovnjača.

Kako pripremiti Blagdanski kruh, možete proučiti na ovom linku.

Trenutačno je na Gastronaut portalu dostupan 1921 recept, a pretražiti ih možete upisom sastojka s kojim želite kuhati u pretraživač na vrhu ove stranice.

Želimo Vam Uskrs prožet mirom i toplinom,

Gastronaut web tim