Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Kada se udruže ljubav prema kraju i kreativnost sa željom da se turizam i u skladu s novim uvjetima što prije pokrene - nastane piknik u vinogradu.


U izletištu vinarije Kos-Jurišić preko vikenda nude košare s toplim kruhom, lokalnim delicijama i vinima, a u vinogradu se bale sjena pretvaraju u stolove, koje okružuju dekice i jastuci te skupa pozivaju na čaroban dan.

Topli kruh, domaći naresci, pohani piceki, svinjsko pečenje, krumpir salata, grah salata, štrukle, pita od jabuke i zelinska loparka popraćeni finim vinima Kos - Jurišić te prirodnim sokovima od jabuke ili bazge, sami su po sebi izazovi za poklonike domaće hrane, a konzumirani u zelenilu Zeline, dobijaju i dodatno na čari.

Košarice za piknik možete naručiti za 2 i više osoba, a svoje mjesto za uživanje u specijalitetima pronaći u zelenilu vinograda uz koji su i sadržaji za djecu.

Broj mjesta je ograničen, pa ih je potrebno unaprijed rezervirati na info@vina-kos-jurisic.hr , tel. 091/511-0073. U košaricama koje naručite možete uživati petkom, subotom i nedjeljom od 12.00 h -19.00 h.

Autorice ove nove ponude koja je u petak predstavljena novinarima su Marinka Zubčić, direktorica TZ Sv. Ivan Zelina i Durdica Kos-Jurisic, vlasnica Izletišta Kos-Jurišić.