Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Sunce, lijepo vrijeme i repriza Tjedna restorana Hrvatska – gastro manifestacije za vrijeme koje uživamo u fantastičnim jelima po cijeni od 100 i 125 kuna. Repriza najukusnijieg tjedna u godini održat će se u periodu od 12. do 21. lipnja 2020. godine, a sudjelovati će restorani s područja cijele Hrvatske. Sedamdeset i četiri restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih 10 dana uživamo, slavimo, veselimo se i biramo. A izabrati nam neće biti lako jer birati ćemo između čak 670 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na web stranici Tjedna restorana


Manifestacija Tjedan restorana već je desetu  godinu za redom omiljena kod mnogih koji vole uživati u gastronomiji. To je prilika da posjetimo restorane koje tijekom godine nismo u mogućnosti posjetiti, ali i prilika da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta. 

Malo više o Tjednu restorana Hrvatska
Sedamdeset i četiri restorana sudionika koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100/125 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća. 

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici.

Dobar tek i živjeli!