Najveća hrvatska baza restorana i recepata

U Terra Negra Country Clubu, na mirnoj lokaciji nedaleko od Osiijeka, održano je gastronomsko putovanje pod nazivom Tragom grofa Pfeiffera. Asocijacija je to na specijalitet restorana – crnu slavonsku svinju koju je u 18. stoljeću uzgojio grof Pfeiffer na imanju u blizini Terra Negre.
U Slavoniju su ovim povodom stigli brojni gastro znalci, kojima su kroz jedinstven događaj predstavljeni raznovrsni sadržaji Terra Negra kompleksa. Bajkoviti gastro doživljaj odvijao se na otvorenom, pod okriljem zelenih slavonskih krošnji, uz bogat jelovnik prepun zanimljivih spojeva dobrog vina i još bolje hrane. Ova jedinstvena proljetna poslastica s daškom povijesti organizirana je u suradnji s gastro blogericom Majom Božičanin, koja stoji iza imena i bloga MaXYama
U predivnoj prirodi Terra Negra Country Cluba gosti su se uvjerili u ljepotu i okusili gastronomsko bogatstvo Slavonije. Na jelovniku se našao tatar od dimljenog šarana, bistra juha od kokoši perlinke, rižoto od puževa i šparoga na poriluku s tostiranom slaninom DOBRO, kao i jedan od specijaliteta restorana Crna svinja - konfitirani svinjski obrazi od crne slavonske svinje. Svaki slijed obogatilo je posebno odabrano vino najboljih slavonskih i baranjskih vinara, a za desert je poslužena čokoladna Pavlova s domaćim trešnjama.
Dvadesetak uzvanika smjestilo se u šumici usred Terra Negra kompleksa, a veselom društvu privatnost i zaštitu od vremenskih uvjeta osigurala su visoka stabla slavonske lipe. Privatna večera održana je pod raskošnim kristalnim lusterom uz barokni namještaj i dekoracije, a uz  dobru hranu i vino, gosti su uživali u pogledu na nepreglednu slavonsku ravnicu i ugodno okruženje kompleksa Terra Negra. Za sve one koji i sami žele iskusiti takav doživljaj, skrojen prema vlastitim željama i individualnim potrebama, Terra Negra Country Club nudi i tu mogućnost. Više možete saznati na stranici.
U snažnoj poveznici sa slavonskom crnicom i vizijom Slavonije kao mjesta idiličnog života, izgrađen je Terra Negra Country Club  - prostor za dobre trenutke, za okupljanja, za slavlja, za dijeljenje ideja i za odmor. Terra Negra Country Club dom je restorana Crna svinja i event rooma Terra Negra, u kojima nastaju trenutci i okusi koji se pamte i ideje koje inspiriraju na stvaranje.