Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Čips od šarana, pohani sladoled, burgeri u pecivu od konoplje, burritosi, nachosi, tacosi i quesalillosi samo su dio aduta za skretanje s autoceste između Karlovca i Bosiljeva u Donji Zvečaj. O ponudi jela osobno brine nagradama za fine okuse i vizualno atraktivne zalogaje ovjenčana chefica Ivana Vukmanić.

U prirodi pored rijeke Mrežnice, uz šarene koktele i atmosferu koja odmara, obitelj Vukmanić, u čijem su vlasništvu i poznati restorani DP i Mrežnička kuća, stvorila je u suradnji s  agencijom Izvan fokusa još jedno mjesto za opuštanje uz rijeku Mrežnicu i nazvala ga Dnevnim boravkom.

Tijekom boravaka u Dnevnom boravku, možete se provozati i kanuima i čamcima te uživati u direktnom kontaktu s prirodom prelijepe rijeke Mrežnice.


Dnevni boravak je opremljen klupama od paleta, dekicama, dekoracijama i lampicama koji dodatno doprinose ugodnoj atmosferi satkanoj od ljepote prirode, finih zalogaja, šarenih koktela i živih boja.


Svoj stol u Dnevnom boravku možete rezervirati na tel. 047 819 100 ili putem društvenih mreža Restorana DP – Mrežnička kuća.