Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Wine Vip Event održat će se petu godinu za redom, ali ove godine pod nazivom Wine EnoGASTRO Vip Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca.

Wine EnoGastro VIP Event edukativno je druženje, degustiranje i poslovno povezivanje proizvođača raz-nih proizvoda i delicija s ugostiteljsko turističkom strukom.

Među voditeljima radionica Wine Vip Event-a su:
Mira Šemić - Sir i vino u modernoj gastronomiji – sljubljivanje sira i vina,
Dragan Jovanović naš kuharski Chef svih pet evenata - Sousvide kuhanje i vakumiranje moderne generacije i Foodd plating
Filip Savić - Potencijal Graševine u visokoj gastronomiji
Manuela Maras - Žlahtina iz Novljanskog polja
Zoran Lukić i Filip Sarilar - Novi trendovi u miksologiji
Camelot - Uvod u svijet cigara by Camelot
ovo su samo neke od mnogobrojnih prezentacija koje će biti na eventu.

Chef Dragan Jovanović voditi će i razne kuharske prezentacije, humanitarni cooking show te humanitarnu večeru sljubljivanja hrane i vina.

Ovo su gradovi, termini i objekti koji su domaćini događanja:
-    Rijeka        16.lipanj  (16.06.2021.)  Botel MARINA
-    Poreč        17.lipanj  (17.06.2021.)   Hotel PARENTIUM
-    Split         23.lipanj  (23.06.2021.)  Hotel AMPHORA
-    Zadar        30.lipanj (30.06.2021.)  Hotel KOLOVARE
-    Zagreb    01.srpanj (01.07.2021.)  Restoran Tagliata


Ugostitelji mogu svoj upit za pozivnicu koji (ime, prezime, mail adresu, broj mobitela, ugostiteljski objekt) poslati na: erol.vip.event@gmail.com

Agencija RICERCA MERCATO, organizator ovih jedinstvenih događanja, ističe kako je osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca edukacija, podizanje kvalitete usluge i ponude i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Osim u izvrsnim edukacijskim radionicama i predavanjima, gosti će moći degustirati proizvode od izlagača te dogovoriti potencijalnu suradnju. Partneri projekta su Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska gospodarska komora, a Ministarstva turizma i Ministarstvo poljoprivrede RH su pokrovitelji.

Vjerujemo kako će Wine Enogastro Vip Event biti uspješan i ove godine te da će pomoći pri poboljšanju usluge i ponude turizma i ugostiteljstva i da će poslati pozitivnu energiju turističkim djelatnicima.

Više na stranicama organizatora