Najveća hrvatska baza restorana i recepata
 
Kuhinje se razlikuju po dizajnu, materijalu, ugradbenim elementima i načinima njihova korištenja. Ako preferirate toplije materijale, drvo je odličan odabir, no ako biste radije nešto moderno, razmislite o medijapanu.
 

Kuhinja je srce svakog doma. Od jutarnjeg doručka do obiteljske večere... ne postoji nijedna druga prostorija koja nas ujedinjuje nakon dugog i ispunjenog dana. Nije ni čudo zašto se trendovi vezani za uređenje doma uglavnom vrte oko kuhinje i pripreme obroka. Moderne kuhinje pune su suvremene tehnologije koja kuhanje čini zabavnijim, a čišćenje mnogo lakšim. Jednostavan i elegantan dizajn ponovno je usmjeren oko obiteljskih okupljanja. Kakve vas sve kuhinje očekuju na tržištu, provjerite u nastavku koji slijedi.


Kuhinje po mjeri

Kuhinje po mjeri su izuzetno popularne zahvaljujući činjenici da ćete njima iskoristiti svaki djelić slobodnog prostora. Prilikom kupovine odnosno planiranja ovakve kuhinje treba uzeti u obzir vaše navike i potrebe. Kako najčešće koristite kuhinju? Obično sami pripremate obroke ili kuhate s obitelji ili društvom? Koristite li razne kuhinjske uređaje ili vam je dovoljna pećnica i toster? Pripremate li obroke za dvije ili tri osobe ili kuhate za cijelu obitelj i svu svoju rodbinu ? Trebate li dodatni prostor za skladištenje hrane ili imate smočnicu?

Jako je puno stvari u kojima treba voditi računa. Potražite kuhinje iz Mima namještaja klasičnog i modernog stila koje će se prilagoditi bilo kojem rasporedu vašeg doma i stilu života. Zatražite pomoć stručnjaka koji će pažljivo proučiti prostor kao i sve načine na koje ga koristite. Svakom projektu pristupamo individualno i u suradnji s vama razvijamo ideje. Nakon što ste donijeli odluku da u svom domu želite kuhinju po mjeri, vaš sljedeći korak je da nas posjetite kako bismo uz pomoć našeg softvera za 3D modeliranje razvili vaše ideje i pomogli vam da svoje želje pretvorite u stvarnost.


Modularne kuhinje

Ako tražite jeftiniju opciju kuhinje koje će se prilagoditi vašem prostoru, onda je modularna kuhinja vaš idealan odabir. Sami odabirete pojedine elemente i prilagođavate ih vlastitom stilu, ali i prostoru kojim raspolažete. Bez obzira na to tražite li neutralniju boju za svoju kuhinju ili ste odvažni pa želite probati izražajnije boje, na tržištu je dostupna široka paleta boja i materijala od kojih se izrađuje korpus te fronta. Radna ploha se također najčešće izrađuje od iverice, a sami određujete dimenziju. Možete birati i razne skladišne gornje i donje elemente,razne izvlačne jedinice kao i ugradbene uređaje.


Blok kuhinje

Ako niste ograničeni prostorom, onda bi blok kuhinje mogle biti savršeni odabir za vas. Prodaju se kao gotov proizvod te sadrže sve elemente potrebne za rad u kuhinji. Na raspolaganju su vam razni dizajni, materijali, boje i dimenzije. Bitno je napomenuti da se neke blok kuhinje djelomično mogu prilagoditi željama kupaca. Točnije, moguće je odabrati raspored i kuhinjske aparate.


Essebi kuhinje

Essebi kuhinje odlična su kombinacija cijene i kvalitete. Modeli talijanskog proizvođača oduševit će vas na prvu. Essebi kuhinje po mjeri idealno su rješenje kada kuhinju želite prilagoditi svojim potrebama. Riječ je o klasičnim i modernim kuhinjama s raznim završnim obradama i materijalima. Kuhinje su dostupne u raznim modelima, tako da možete odabrati onu koja odgovara vašem ukusu. Moderne kuhinje Essebi također su dio široke ponude modela kuhinja, a poseban je naglasak na suvremeni dizajn. Oblici i boje mogu se dodatno prilagoditi za postizanje željenog stila.


Rustikalne kuhinje

Tko je rekao da su rustikalne kuhinje izašle iz mode? Postoji pregršt raznih ideja za kreiranje rustikalne, ali suvremene kuhinje po mjeri. Trend modernih, minimalističkih kuhinja s čistim i linijama savršeno odgovara rustikalnom, seoskom dizajnu kuhinje, a prirodni materijali unose dašak prirode u vaš dom.