Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Tradicija koja traje u kontinuitetu sedmu godinu uz do sada organiziranih 27 eventa diljem Hrvatske se nastavlja. I u 2023. godini bit će to sadržajno iznimno bogat i još posebniji WINE EnoGASTRO VIP Event. I ove godine poduzeće Dantes organizira pet evenata i to ovim redom u Rijeci, Novigradu, Splitu, Zadru i Zagrebu. Edukativni je to događaj koji je usmjeren na restoratere, hotelijere, ugostitelje te općenito na HoReCa sektor, naš turizam i gospodarstvenike usko vezane uz turizam i ugostiteljstvo. Pozvani su svi pripadnici spomenutih industrija koji žele ulagati u svoj poslovni razvoj, učiti od vrhunskih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka, te se poslovno povezati s mnogim kolegama.
Nakon iznimno dobro posjećenih i kvalitetno organiziranih edukativih eveneta u 2022. godini, i ovegodine organizator se odlučio za organizaciju Wine EnoGASTRO VIP Eventa u istih pet enogastronomskih destinacija:

  • Rijeka 01.03.- Hotel Bonavia Plava Laguna
  • Novigrad 03.03.- Hotel Rivalmare & Centar za manifestacije i kulturu CMIK
  • Split 15.03.- Hotel Amphora
  • Zadar 17.03.- Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
  • Zagreb 29.03.- Hotel Antunović

U 2022. godini WINE EnoGASTRO VIP Event - konferencije bile su iznimno dobro posjećene, pa je na pet događaja u Rijeci, Novigradu, Zadru, Splitu i Zagrebu okupljeno više od 1800 gostiju iz ugostiteljsko-turističke struke, sudjelovalo je čak 25 govornika i edukatora s 21 različitom temom, a svoje kuharsko umijeće i specijalitete prezentiralo je ukupno više od 30 Chefova - kuharskih majstora. Gosti su se mogli educirati kroz degustaciju 52 različita lokalna specijaliteta koja su bila sljubljena s vrhunskim vinima vinara koji su bili partneri evenata.
Ograničen je broj izlagača i daje se veliki naglasak hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma.

Posebnost događaja je i ta da je organizator i u 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačimasvojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje:

  • besplatan ulaz za uzvanike,
  • besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),
  • besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,
  • besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije – Cooking show.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Ovaj vrlo kvalitetni projekt ima veliku potporu Hrvatske turističke zajednice, kao i od domaćina-županija, gradova i njihovih turističkih zajednica, županijske obrtničke komore i gospodarske komore, a pokrovitelji su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Više informacija o samom događaju, programu i predavačima možete pronaći na web stranici i na društvenim mrežama organizatora Wine EnoGASTRO Vip Eventa.

Prijave za sve aktere HoReCa sektora (restoratere, hotelijere, ugostitelje, veleprodaje i distributere hrane i pića, specijalizirane trgovine,...) za besplatno sudjelovanje na konferenciji primaju se isključivo na info@dantes.biz