Najveća hrvatska baza restorana i recepata

 

Početkom proljeća počinju, svima draga, druženja uz roštiljanje.  Kako bi i ove godine roštilj majstori imali uspješnu grill sezonu, ponovno se pobrinuo PIK Vrbovec koji svoj poznati grill asortiman proširuje s dva nova proizvoda - Mesni uštipci Pikant i Ražnjići.

 

Mesni uštipci PIKANT proizvedeni su od svinjećeg i junećeg mesa uz dodatak čilija. Mogu se pripremati na roštilju ili tavi, a namijenjeni su svima koji vole ljuto i žele začiniti svoja roštilj druženja.

Volim roštilj ražnjići proizvode se od svinjskog buta. U pakiranju se nalazi 5 ražnjića koji se mogu pripremati na roštilju, u grill tavi pa čak i u pećnici, a jedan od benefita je što za njihovu konzumaciju nije potreban pribor zbog čega će ih obožavati i najmlađi članovi svakog druženja.

Vrhunski PIK proizvodi, koji dolaze u prepoznatljivim pliticama, lako se otvaraju i omogućuju brzu i jednostavnu pripremu te su prilagođeni potrebama kupaca. Tako PIK Vrbovec u ponudi ima manja i veća pakiranja proizvoda, a gramature se kreću od 300 g do 900 g.
Posebna pozornost u PIK-u posvećuje se pripremi za svaku grill sezonu, pa su tako i ove godine pripreme počele prije nekoliko mjeseci. Osim rada na novim proizvodima, velika se pozornost posvećuje i suradnji sa svim maloprodajnim objektima, kako bi u potpunosti odgovorili na sve zahtjeve potrošača.
Istovremeno, kako bi proizvodi bili vidljivi kupcima, kroz vlastite rashladne vitrine, PIK Vrbovec osigurava dodatne pozicije svojih proizvoda. Velika prednost je i činjenica da PIK Vrbovec ima razvijenu prodajnu mrežu komercijalista i unapređivača prodaje koji svakodnevno obilaze prodajna mjesta.


I ove godine neće izostati popularna i svima omiljena kampanja PIKASO majstor inspiracije, kroz koju se, oglašavajući se na televiziji i u printu, predstavljaju sve prednosti širokog asortimana proizvoda za nezaboravni roštilj.
Sve to kako bi potrošači bili zadovoljni. Zbog toga, PIK Vrbovec kontinuirano prati njihove reakcije i komentare, koji se analiziraju na tjednoj, mjesečnoj i godišnjoj razini, a rezultat svega su poboljšanja postojećih i rad na inovativnim proizvodima koji će svako druženje uz roštilj učiniti nezaboravnim.