Sastojci:
30 g škampi20 g mesa školjki kanaštrela
5 g rakovica
100 g mladog luka
20 g rajčice
100 g glatkog brašna
30 g jaja
0,5 dl maslinovog ulja
2 g crnila sipe
5 g maslaca
1 g agara
3 g boba
30 g skute
1 g mažurana
2 g češnjaka
0,2 dl konjaka
0,5 dl vina
Upute za pripremanje:
Napravimo domaće tijesto tako da prosijanom brašnu dodamo jaja i maslinovo ulje te izmijesimo. Jednu trećinu izdvojimo i dodamo joj crnilo od sipe. Pustimo tijesto da odmori 2-3 sata.Za nadjev prokuhamo agar u temeljcu od škampi, ohladimo te dodamo rakovice i skutu. Začinimo solju, paprom i mažuranom.
Tijesto nadjenemo nadjevom i pustimo da se suši.
Na zagrijano maslinovo ulje dodamo kozice i kanaštrele. Flambiramo ih konjakom, dodamo češnjak, pomidorine (rajčice), mladi luk i maslac. Podlijemo bijelim vinom i kuhamo par minuta.
Na kraju dodamo maslac i bob te začinimo.