Restoran DOMINO, Dubrovnik

Poznat još i kao: STEAK HOUSE DOMINO

  • Vlasnik: Vinko Marić
  • Voditelj: Marinka Konjevod
  • Glavni kuhar: Nada Pasković
  • Radno vrijeme: 10-24
  • Neradni period: 01.12. - 20.01.
U srcu Starog grada u Dubrovniku, nalazi se steak house Domino, jedan od vodećih restorana u dubrovačko-neretvanskoj županiji. Domino je restoran gdje se možete opustiti i uživati u specijalitetima dubrovačkog područja, ili izabrati nešto iz bogate ponude domaćih i međunarodnih jela.
Terasa usred starih zidina radi većinu godine. Restoran je klimatiziran i uređen u duhu podneblja, sa slikama hrvatskih umjetnika.
Steakhouse Domino je otvoren je 1982. godine. Izvrsna kuhinja, ukusan interijer i gostoljubivo osoblje pridonijeli su povratku mnogih gostiju, te raznim međunarodnim priznanjima.
Tradicionalna jela pripravljena na žaru, kreativni izleti ambicioznih kuhara, kao i svježi plodovi mora, kratka su slika gastronomske ponude ovog popularnog dubrovačkog restorana.
Ugodan obrok često prati glazba sa klavira.
“Ovo je mali kutak ugostiteljstva kojeg posjećuju obožavatelji dubrovačkog područja, mnoge udruge (npr. Lions klub čiji sam član), kraljevske obitelji iz Evrope, poznati političari i umjetnici… mjesto kojemu se rado vraćate. Želim iskoristiti ovu priliku da vas pozovem da i vi dođete doživjeti ugođaj u našem restoranu. Osoblje Domina i ja, kao vaš domaćin, željno očekujemo da vas uskoro ugostimo.” poručuje Vinko Marić, vlasnik restorana.

U vodećih 100 restorana ušao je 6 puta i to 1995, 1996, 2002, 2004, 2006 i 2008 godine.