Restoran DUBROVNIK, Dubrovnik

  • Vlasnik: Toni Rilovic
  • Voditelj: Josip Nedic
  • Glavni kuhar: Dalibor Vidovic
Radno vrijeme:
Ljetno radno vrijeme: 01. srpnja - 31. kolovoza
  • pon - sub 18:00 - 00:00
Zimsko radno vrijeme: 01. rujna - 30. lipnja
  • pon - ned 12:00 - 00:00
Restoran Dubrovnik smješten je na šarmantnoj terasi, koja je okružena tipičnim, dubrovačkim, kamenim kućama, koje datiraju iz vremena Dubrovačke Republike. U to doba terasa je korištena kao igralište obitelji Bunić, a danas je moderan fine dining restoran s Michelinovom preporukom od 2017. do danas.
Koristeći suvremene kulinarske metode, terasu u centru grada, šef kuhinje Dalibor Vidović pretvorio je u pravi gastronomski raj, idealan za bijeg od užurbane, gradske vreve.
Mladi Chef sa svojim timom stvara nezaboravna jela s dalmatinskim štihom.
Gostima se nude dva degustacijska menija ili à la carte izbornik. Menu se bazira na autohtonim namirnicama uz pomno birana vina iz Hrvatske i svijeta.