Restoran MENEGHETTI, Bale

  • Voditelj: Ivica Verić
  • Glavni kuhar: Danijela Pifar i Bojan Vuković
Radno vrijeme:
  • pon - ned 12:00 - 23:00

Luksuzni vinski hotel i restoran Meneghetti, smješten je između Rovinja i Pule, u prirodnoj oazi koja se prostire na 120.000 četvornih metara usred istarskih vinograda i maslinika. Ponosno nosi titulu grupacije Relais & Châteaux koju je zaslužio sa 25 soba i apartmana, restoranom u kojem se poslužuje kreativan spoj jela moderne i zdrave kuhinje pripremljenih od najkvalitetnijih namirnica, vlastitim nagrađivanim vinima kojima su na vinskoj karti pridružena i poznata vina s hrvatske i svjetske karte te vlastitim maslinovim uljem koje je uključeno i u preporuku Flos Olei – jednog od najprestižnijih vodiča za maslinova ulja.

Spoj prirode, prirodnih materijala i prirodnih proizvoda, ponuđenih od strane vrhunskog osoblja, učinili su da Stancija Meneghetti bude ciljana destinacija mnogih gurmana i ljubitelja iskonskih okusa i pogleda.