Konoba LA PARENZANA, Buje

Poznat još i kao: VOLPIA, PARENZANA

  • Vlasnik: Volpija d.o.o.
  • Voditelj: Marko Prodan
  • Glavni kuhar: Ana Gergorić
  • Ljetno radno vrijeme: 11 - 23
  • Zimsko radno vrijeme: 12 - 22
  • Neradni dan: Utorak
  • Neradni period: 01.12. - 01.03.
U konobi La Parenzana možete kušati mediteranske specijalitete pripremljene na moderan način. Uživajte u aromatičnim jelima od domaćih delicija: ručno izrađena tjestenina posuta svježim bijelim tartufima, pljukanci s kozicama i pestom od pistacija, biftek sa šparogama i druge delicije. Naglasak kuhinje leži na prirodnim, zdravim i autohtonim sastojcima i namirnicama priređenim na rafinirani način.
Pažljivo osoblje pobrinut će se da vaš odabir jela bude uparen s izborom poznatih regionalnih vina, lokalnih rakija i gina te craft piva.
Jedinstveni ambijent La Parenzane čini ga savršenim mjestom za poslovne događaje i obiteljska okupljanja.
U vašem ručku ili večeri možete uživati ​​vani u šarmantnom vrtu ili u ugodnom i elegantnom interijeru konobe.

U vodećih 100 restorana ušao je 2 put i to 2004 i 2019 godine.