Restoran DUE FRATELLI, Labin

  • Vlasnik: Montozi d.o.o.
  • Voditelj: Valter Dragičević
  • Glavni kuhar: Masimo Verbanac
  • Radno vrijeme: 12-24
  • Neradni dan: Ponedjeljak
  • Neradni period: 01.01. - 31.01.
Na istočnoj obali Istarskog poluotoka uz cestu Labin – Rabac, 800 m od Labina, nalazi se restoran Due Fratelli. Interijer restorana dodatno oplemenjuju umjetničke slike, amfore i kamin.
Tradicionalnim i kontinuiranim porodičnim zalaganjem vlasnici – braća Valter i Damir Dragičević s osobljem, nastoje zadržati kvalitetu usluge i ponuđenog izbora jela i pića te vrhunskih domaćih i stranih vina.
Osim ugostiteljstvom, obitelj Dragičević se bavi i ribarstvom. Svježa riba i ostale morske delicije stižu s ribarskog broda direktno u kuhinju, gdje se s puno ljubavi pripremaju za goste. Specijaliteti iz mora su prva preporuka gostima restorana. Naglasak se stavlja i na ponudu tradicionalnih istarskih specijaliteta, jer kako kažu domaćini, Istra i Labinština se ne mogu upoznati ako se ne probaju istarska domaća jela, koja se ovdje pripremaju stoljećima i koja su sastavni dio načina života ovdašnjih ljudi.
Uz uobičajene načine pripreme, jela se pripremaju i na gradelama i pod pekom. Ponudu upotpunjuju domaći kruh, tjestenina, bogati izbor salata i deserta te poznati internacionalni specijaliteti.
„Domaće lignje na crno (na teću) tradicionalno je jelo našega kraja, a u restoranu Due Fratelli spremamo ga svakodnevno.“, poručuju domaćini.

U vodećih 100 restorana ušao je 7 puta i to 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013 godine.