Gostionica ĆAMAR, Otočac

  • Vlasnik: Josip Orešković
  • Voditelj: Sanela Orešković
  • Glavni kuhar: Anđa Orešković
  • Radno vrijeme: 07-22

Kad dođete u grad Otočac, krenete cestom prema Gospiću i na samom izlasku iz grada, na prvom većem skretanju ulijevo, u Ulici Gornja Dubrava na broju 22 naići ćete na restoran koji će vam preporučiti svi ljubitelji janjetine ispod peke i ostalih domaćih jela iz vlastite kuhinje. Ljubazna domaćica Anđa je i kuharica u restoranu, a priprema jela koja podsjećaju na jela koja su spremale naše bake.To su jednostavna jela gackog područja provjerene kvalitete, kao što su fažol zelje (varivo od graha i kupusa), krumpir zlatno zapečen s janjetinom ispod pekve (peke), gacka pastrva na žaru, meso s roštilja, odojak, variva ili kiselo zelje (kupus) s krvavicama i kobasicama, police(pole) od krumpira.