Restoran MARINA BLUE, Krk

  • Vlasnik: Hoteli Krk d.o.o.
  • Voditelj: Direktor Hip-a: Milan Sajić
  • Ljetno radno vrijeme: 07 - 24
  • Zimsko radno vrijeme: 08 - 22

Boutique hotel Marina****, najekskluzivniji objekt u sastavu hotelske kuće Hoteli Krk, nalazi se na iznimno atraktivnom položaju na samoj rivi u centru grada Krka. Sagrađen je davne 1925. godine, a danas je moderan ekskluzivan hotel koji zadovoljava želje i najizbirljivijeg gosta. U sklopu hotela nalazi se gurmanski restoran Marina u kome se u ugodnom ambijentu uz samo more možete prepustiti gastronomskim užicima krčke i nacionalne kuhinje, kao i kušati internacionalne specijalitete.
Krk, grad bogate kulturno-povijesne baštine, zahvaljujući svom položaju izvrsna je polazna točka za posjet brojnim atrakcijama otoka Krka, a nudi i mnoštvo vrhunskih lokalnih proizvoda i specijaliteta uz koje je vezan čitav niz različitih gastronomskih manifestacija.
U nastojanju da u svoju ponudu uvrste čim više domaćih sezonskih namirnica, u restoranu hotela Marina organiziraju tematske gurmanske ponude kao što su dani šparoga, domaće janjetine, lignji, smokava itd. Tada, uz redovitu bogatu ponudu ukusnih specijaliteta, možete kušati tradicionalna jela kakva su generacijama pripremana u krčkim domovima, kao i razna originalna jela smišljena za te prigode te po pristupačnim cijenama uživati u  pravom gurmanskom doživljaju, u ugodnom i elegantnom prostoru.

U vodećih 100 restorana ušao je 6 puta i to 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 i 2019 godine.