Gostionica OSTARIA VERANDA, Volosko

  • Vlasnik: Kristijan Ivančić i Roberto Cappelli
  • Glavni kuhar: Denis Zandomenigo
Radno vrijeme:
  • pon - ned 12:00 - 23:00
U malom mjestu Volosku, povezanom s Opatijom i Lovranom šetnicom Lungo mare, na mjestu gdje je nekada poslovala na daleko poznata gostiona Ivka, na terasi natkrivenoj stoljetnom glicinijom s predivnim pogledom na more ili u sali s kaminom, danas svoje specijalitete nudi osoblje restorana Ostaria Veranda.
Među specijalitetima restorana su i plava riba u savoru, krem juha od mladog špinata sa zapečenom skutom i bademima, marinirana hobotnica na žaru, kruška u teranu i mnoge druge delicije inspirirane lokalnim namirnicama u njihovom najboljem izdanju.
„Držimo da je kuhanje umjetnost, vještina kojom gostima omogućujemo putovanje i iskustvo kroz jela spravljena strašću i ljubavlju. Isto tako, vjerujemo da je manje ponekad više koristeći svježe i pravilno spremljene namirnice. Ostaria Veranda ne nudi samo okus i izgled jela na tanjuru, već kompletno gastro iskustvo u koje vjerujemo i koje serviramo iznova svojim gostima.“, poručuju domaćini.