- Vlasnik: Dino Šeparović
- Voditelj: Mia Mikulić
- Glavni kuhar: Dino Šeparović
- Kala 7
- 21400 Supetar, Splitsko-dalmatinska županija
- Telefon: 021630690
- Telefon: 0953771772
- E-mail: info@konobakala.com
- Web: konobakala.com
- Načini plaćanja:
Radno vrijeme:
Neradni period:
01. studenoga - 30. travnja
Kala dine & wine je smještena na sjevernoj strani Otoka Brača u uvali Sv. Petra po kojem je naselje Supetar i dobilo ime.
Skrivena je od gužve i buke na korak od Supetarske rive.
U intimi domaćinske atmosfere i dalmatinske terase s otvorenim roštiljem, možete se opustiti i prepustiti delicijama kreativnog mladog chefa Dina Šeparovića, koje se nude se u degustacijskom meniju i à la carte. Uz specijalitete s namirnicama iz mora, u ponudi su i tartar od janjetine, teleći obrazi u crnom vinu, a jedan od deserta uz bademe sadrži i skutu te čuveni brački varenik.
Fuzija inovacije i tradicije bi mogla opisati stil kuhanja kojeg chef Dino maestralno prezentira u svojoj Kali, nastojeći svake godine podići ljestvicu te prezentirati nove okuse i namirnice koje su tretirane vještinom i ljubavlju.
U vinskoj karti se većinom nalaze hrvatska, no karta je obogaćena i stranim vinima koji odlično prate svaki slijed iz Kaline kuhinjske radionice.
Tim se sastoji od mladih ljudi, koji se svakodnevno usavršavaju i trude da svakom gostu što bolje prezentiraju sve ono što Kala nudi.
Skrivena je od gužve i buke na korak od Supetarske rive.
U intimi domaćinske atmosfere i dalmatinske terase s otvorenim roštiljem, možete se opustiti i prepustiti delicijama kreativnog mladog chefa Dina Šeparovića, koje se nude se u degustacijskom meniju i à la carte. Uz specijalitete s namirnicama iz mora, u ponudi su i tartar od janjetine, teleći obrazi u crnom vinu, a jedan od deserta uz bademe sadrži i skutu te čuveni brački varenik.
Fuzija inovacije i tradicije bi mogla opisati stil kuhanja kojeg chef Dino maestralno prezentira u svojoj Kali, nastojeći svake godine podići ljestvicu te prezentirati nove okuse i namirnice koje su tretirane vještinom i ljubavlju.
U vinskoj karti se većinom nalaze hrvatska, no karta je obogaćena i stranim vinima koji odlično prate svaki slijed iz Kaline kuhinjske radionice.
Tim se sastoji od mladih ljudi, koji se svakodnevno usavršavaju i trude da svakom gostu što bolje prezentiraju sve ono što Kala nudi.
U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2022 godine.