- Vlasnik: Dino Šeparović
- Voditelj: Mia Mikulić
- Glavni kuhar: Dino Šeparović
- Kala 7
- 21400 Supetar, Splitsko-dalmatinska županija
- Telefon: 021630690
- Telefon: 0953771772
- E-mail: info@konobakala.com
- Web: konobakala.com
-
Načini plaćanja:
Radno vrijeme:
Ručak - Večera:
01. svibnja - 10. listopada
- pon - ned 18:00 - 23:00
- pon - ned 12:00 - 15:00
Neradni period:
01. studenoga - 30. travnja
Na korak od Supetarske rive, skrivena od gužve i buke, u intimi domaćinske atmosfere i dalmatinske terase sa otvorenim roštiljem, smjestila se Kala.
Fuzija inovacije i tradicije bi mogla opisati stil kuhanja kojeg chef, Dino Šeparović, maestralno prezentira u svojoj Kali nastojeći svake godine podići ljestvicu, prezentirati nove okuse i namirnice koje su tretirane vještinom i ljubavlju.
U vinskoj karti se većinom nalaze hrvatska, no karta je obogaćena i stranim vinima koji odlično prate svaki slijed iz Kaline kuhinjske radionice.
Tim se sastoji od mladih ljudi, koji se svakodnevno usavršavaju i trude da svakom gostu što bolje prezentiraju sve ono što Kala nudi.
Fuzija inovacije i tradicije bi mogla opisati stil kuhanja kojeg chef, Dino Šeparović, maestralno prezentira u svojoj Kali nastojeći svake godine podići ljestvicu, prezentirati nove okuse i namirnice koje su tretirane vještinom i ljubavlju.
U vinskoj karti se većinom nalaze hrvatska, no karta je obogaćena i stranim vinima koji odlično prate svaki slijed iz Kaline kuhinjske radionice.
Tim se sastoji od mladih ljudi, koji se svakodnevno usavršavaju i trude da svakom gostu što bolje prezentiraju sve ono što Kala nudi.
U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2022 godine.