Konoba KALA, Supetar

  • Vlasnik: Dino Šeparović
  • Voditelj: Mia Mikulić
  • Glavni kuhar: Dino Šeparović
Radno vrijeme:
Ručak - Večera:
01. svibnja - 10. listopada
  • pon - ned 18:00 - 23:00
  • pon - ned 12:00 - 15:00
Neradni period: 01. studenoga - 30. travnja
Na korak od Supetarske rive, skrivena od gužve i buke, u intimi domaćinske atmosfere i dalmatinske terase sa otvorenim roštiljem, smjestila se Kala.
Fuzija inovacije i tradicije bi mogla opisati stil kuhanja kojeg chef, Dino Šeparović, maestralno prezentira u svojoj Kali nastojeći svake godine podići ljestvicu, prezentirati nove okuse i namirnice koje su tretirane vještinom i ljubavlju.
U vinskoj karti se većinom nalaze hrvatska, no karta je obogaćena i stranim vinima koji odlično prate svaki slijed iz Kaline kuhinjske radionice.
Tim se sastoji od mladih ljudi, koji se svakodnevno usavršavaju i trude da svakom gostu što bolje prezentiraju sve ono što Kala nudi.

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2022 godine.