- Vlasnik: Slavica Eškinja
- Voditelj: Slavica Eškinja
- Glavni kuhar: Ružica Prlicarić Tomić
- Šetalište Dražice 3
- 23210 Biograd na moru, Zadarska županija
- Telefon: 098757394
- E-mail: arkada@zd.t-com.hr
- Web: www.restoran-arkada.com/hr/
- Načini plaćanja:
Radno vrijeme:
Neradni period:
15. studenoga - 15. ožujka
Restoran Arkada nalazi se na Biogradskoj rivi s prekrasnim pogledom na more, u blizini hotela Kornati.
Ponosni su na četrdeset godina tradidije i sada četvrtu generaciju uspješnog rada koji svakodnevno nastoje poboljšati.
U hladovini palmi, lovora i drugih tipičnih mediteranskih stabala možete birati između raznih vrsta riba, školjaka i drugih specijaliteta iz Jadranskog mora.
Započnite morski meni s predjelima kao što su tuna, hladna hobotnica, salata od tune ili salata Frutti di mare nakon čega nastavite s ukusnim rižotom od sipa (delikatesom pod nazivom crni rižoto), rižotom od liganja ili školjki.
Škrpine, kovači, brancini i orade uvijek su dostupni na jelovniku u restoranu Arkada. Naravno, ne smijemo zaboraviti škampe i jastoge iz Kornatskog arhipelaga. Po želji možete dobiti tunu, skuše, srdele, gavune i druge ribe pripremljene na roštilju ili pržene.
Za one koji preferiraju mesni meni, možete započeti s Dalmatinskim pršutom i sirom s otoka Paga poznatog po svom specifičnom okusu. "Naš kuhar pripremit će vam izvrsni specijalitet kao što su pašticada s njokima ili neko drugo jelo od mesa koje je tipično za našu dalmatinsku kuhinju.", poručuju domaćini.
S uvijek svježim povrćem u kuhinji kombiniraju ukusan vegetarijanski obrok.
Svaki obrok će biti ukusniji uz čašu dobrog vina, a vinska karta se temelji na vrhunskim vinima iz Dalmatinske regije.
Zaokružite jelo odabirom tipičnog deserta poput fritula, kroštula ili nekog drugog.
Ponosni su na četrdeset godina tradidije i sada četvrtu generaciju uspješnog rada koji svakodnevno nastoje poboljšati.
U hladovini palmi, lovora i drugih tipičnih mediteranskih stabala možete birati između raznih vrsta riba, školjaka i drugih specijaliteta iz Jadranskog mora.
Započnite morski meni s predjelima kao što su tuna, hladna hobotnica, salata od tune ili salata Frutti di mare nakon čega nastavite s ukusnim rižotom od sipa (delikatesom pod nazivom crni rižoto), rižotom od liganja ili školjki.
Škrpine, kovači, brancini i orade uvijek su dostupni na jelovniku u restoranu Arkada. Naravno, ne smijemo zaboraviti škampe i jastoge iz Kornatskog arhipelaga. Po želji možete dobiti tunu, skuše, srdele, gavune i druge ribe pripremljene na roštilju ili pržene.
Za one koji preferiraju mesni meni, možete započeti s Dalmatinskim pršutom i sirom s otoka Paga poznatog po svom specifičnom okusu. "Naš kuhar pripremit će vam izvrsni specijalitet kao što su pašticada s njokima ili neko drugo jelo od mesa koje je tipično za našu dalmatinsku kuhinju.", poručuju domaćini.
S uvijek svježim povrćem u kuhinji kombiniraju ukusan vegetarijanski obrok.
Svaki obrok će biti ukusniji uz čašu dobrog vina, a vinska karta se temelji na vrhunskim vinima iz Dalmatinske regije.
Zaokružite jelo odabirom tipičnog deserta poput fritula, kroštula ili nekog drugog.